Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספי מגנזיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כולם יכולים לספוג היטב ממזון. זה אינדיבידאולי.

אם רוצה במזון, גם קקאו טבעי מכיל לא מעט מגנזים אם אני זוכר נכון.

נגזרותיו של מגנזיום הן קו-פקטורים בתהליך הנשימה התאית ולכן אני מניח שהומלץ לך תוסף.

כדי להגיע לעודף מגנזיום צריך לקחת לא מעט תוסף.

בכל מקרה בדיקת דם תראה לך רמות מגנזיום. אם אתה עושה אותה אחרי שהתחלת כבר לצרוך תעשה הפסקה של שבוע. כלומר תפסיק עם התוסף לשבוע ורק אז תיבדק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לאחר שנחשפתי לעובדה כי כל המים שאני שותה הם מותפלים (הייתי בטוח שזה חצי חצי) ולאור העובדה כי לא מוסיפים להם מגנזיום קיבלתי החלטה אישית לאכול פי 1.5 יותר מלח באוכל ממקודם

אבל הייתי דיי אוכל נטול מלח אז קח את זה באופן יחסי

פורסם

מלח בישול (אם לזה התכוונת) זה נתרן (או מועשר באשלגן, אם זה דל-נתרן).

צריכה מוגזמת של נתרן, שזה מה שנפוץ בתזונה מערבית, מקושרת למחלות מסוימות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה ממש לא צריך להשלים מלח בגלל שאתה שותה מים מותפלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...