Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספי מגנזיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוחה די הרבה ובחצי שנה האחרונה גם עם קבוצה, בזמן האחרון אני מרגיש שהארבע ראשי ברגל שמאל שלי על סף התכווצות כמעט באופן קבוע.

נסיתי לעשות הפסקה של כמה ימים ולא ממש עזר.

אשתי שהיתה טריאטלטית בעברה טוענת שחסר לי מגנזיום.

מישהו פה צורך או ניסה באופן אישי ויכול לשתף?

אני מבין שזה שונה מאדם לאדם, לא אכפת לנסות, ולכן אשמח גם להמלצה איפה אפשר לקנות בזול.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יאללה, תן ביס באיזה ג'אנט :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדורי ברזל עושים נפיחות בבטן וקושי בעיכול ומחירם יקר.

הזמן מחו"ל שמן מגנזיום, נספג הרבה יותר טוב ועולה גרושים יחסית לכדורים בארץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא הבנתי.

למה אתה לא הולך לתזונאית בקופת החולים שלך? בשביל מה אתה משלם ביטוח רפואי?

תתייעץ עם הרופא שלך, וכניראה תקבל ממנו הפניה לבדיקת דם ולתזונאית, אליה תלך עם תוצאות הבדיקה.

תמיד הדהים אותי שאנשים מתייעצים כאן לגבי בעיות שבעצם תפקידו של רופא לתת תשובות.

פורסם

אני אסביר, רופא ממוצע לא ממש יודע על מה מדובר. התכווצויות ברגל? אז תנוח. כנ"ל לגבי תזונאית, שנהיה היום מקצוע מאוד אופנתי. אם כבר הייתי הולך לרופא שמתמחה בספורט, אבל כרגע אין לי גיהשה לכזה ונראה לי שיקח זמן להגיע אל אחד כזה.

לבדיקות דם כבר ביקשתי הפניה, אבל ממילא אני עושה אותם כל שנה וגם שם לא ממש רואים אינדיקציה למה שאני מתאר.

ממה שאני שומע, ספורטאים פעילים סובלים מהתופעה בתדירות כזאת או אחרת ויש אצלם הרבה ידע. בגלל זה אני מתייעץ.

בנוסף, כדורי מגנזיום נמכרים ללא מרשם. אני לא מתייחס לעניין הכספי כרגע, אלא לעובדה שצריכה שלהם לא מחייבת מרשם רופא, כלומר אין סכנה מיוחדת לצרוך מהם, גם אם הבעיה שלי לא נובעת מחוסר במגנזיום.

כדורי ברזל עושים נפיחות בבטן וקושי בעיכול ומחירם יקר.

הזמן מחו"ל שמן מגנזיום, נספג הרבה יותר טוב ועולה גרושים יחסית לכדורים בארץ.

יש המלצה לאתר מסוים ששולח לארץ?

פורסם

מתאמן בקרוספיט ולוקח כדור לפני השינה, אם אני שוכח לקחת אחרי אימון רציני אני קם תפוס למחרת אבל אני מאמין שההשפעה של זה אינדיווידואלית. בכל מקרה זה תוסף יחסית זול אז מומלץ לנסות ואם אין שינוי אז להפסיק.

אני מזמין פעם בחודשיים מגניזיום ממותג הבית של- VITACOST.COM אחלה מוצרים, משלוח בערך שלושה שבועות מארה"ב.

פורסם

תודה, הזמנתי גם כדורים וגם שמן. בשביל מה שזה עולה, שווה לנסות.

פורסם

בגוף יש צורך באלקטרוליטים בכמות מסוימת.

גם עודף וגם חוסר - עלול לגרום לבעיות בריאותיות, ואפילו לגרום למוות.

לכן, לא מומלץ לקחת תוספת על דעת עצמך, מבלי לבדוק את רמת האלקטרוליט בדם.

ספציפית לגבי מגנזיום - בניגוד לדעת פות"ש, עודף מגנזיום עלול לגרום לתופעות לוואי בחומרה שונה : הרחבת כלי דם (ירידת לחץ דם), הפרעה לתפקוד מערכת העצבים והשרירים, לבעיות במעיים, הפרעה בתפקוד הלב ועוד.

רופא ממוצע דווקא יודע מה ההשפעה של עודף מגנזיום (בין השאר), אך לא כל בעיה בשרירים בהכרח נובעת ממגנזיום. יכול להיות חוסר באלקטרוליטים אחרים.

יש המון תרופות שלא מצריכות מרשם רופא. זה בכלל לא אומר שאין סכנה בצריכה שלהן.

פורסם (נערך)

בעקבות המעבר למיים מותפלים בחלקים נרחבים של הארץ (נראה מי יוכל לשים ידו על המידע הסודי) ישראלים רבים כנראה סובלים ממחסור במינרלים חיוניים, וביניהם מגנזיום.

בעקבות כאבי שרירים בגב והתכווצויות שרירים ברגליים, התחלתי לקחת טבליות מגנזיום. התופעות חלפו. עם הזמן התחלתי לחפף, והתופעות חזרו, אז אני משתדל להתמיד.

חפשו בגוגל מגנזיום מים מותפלים

https://www.doctors.co.il/ar/13853/%D7%9E%D7%99%D7%9D%2b%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D%3a%2b%D7%A2%D7%9C%2b%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA%2b%D7%94%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%95%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

תאכל יותר בננות/אבוקדו/טחינה/אגוזים/שקדים וסגרת את הפינה של המגנזיום ביותר יעילות מתוסף מרוכז שברובו לא נספג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תאכל יותר בננות/אבוקדו/טחינה/אגוזים/שקדים וסגרת את הפינה של המגנזיום ביותר יעילות מתוסף מרוכז שברובו לא נספג

יפה אמרת.

רוב אלה שלוקחים תוספים ותוספות למיניהם, כלל לא מודעים לרמת הספיגה של זה בגופם.

• תוכן חדש...