Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת הדרך חשבתי שהם נוכלים לשם נוכלים בשיטת מצליח, כעת אני מבין שהטעות נעשתה בתום לב (מקווה בכל אופן).

מכאן והלאה מה לעשות? פשוט מאוד לקחת את הכסף חזרה ולפנות לפורום ייעוץ השכן.. מהחברה בטוח לא תקנה כי אין, ומהם לא מאמין שתקבל עוד הנחה, ה3000 שקל זה כנראה כמעט כל מה שהם מרוויחים, אצלם לא נמצא פערי שיווק גבוהים.

לתבוע אותם בכזה סיטואציה כבר יצא החשק, לא כך?...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי להעיד מאום על החברה הזו (שאפילו לא נקבו בשמה), הרבה מאוד מההתנהלות החברות האלה הם "נוכלים לשם נוכלים בשיטת המצליח".

נתקלנו בזה כאן בפורום כבר כ"כ הרבה פעמים.

כל התשלום מראש ובקבלת הרכב פתאום, זה לא השנתון, זה לא הדגם, זה לא המפרט אביזרים וכו' וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בתחילת הדרך חשבתי שהם נוכלים לשם נוכלים בשיטת מצליח, כעת אני מבין שהטעות נעשתה בתום לב (מקווה בכל אופן).

מכאן והלאה מה לעשות? פשוט מאוד לקחת את הכסף חזרה ולפנות לפורום ייעוץ השכן.. מהחברה בטוח לא תקנה כי אין, ומהם לא מאמין שתקבל עוד הנחה, ה3000 שקל זה כנראה כמעט כל מה שהם מרוויחים, אצלם לא נמצא פערי שיווק גבוהים.

לתבוע אותם בכזה סיטואציה כבר יצא החשק, לא כך?...

ה3000 שקל הפרש זה הרווח שלהם כשהם הזמינו את המכוניות מהיבואן על דעת שהן 2017

ברור שכרגע הם מנסים להוריד את המחיר מול היבואן, ואני רוצה שזה יגולגל אלי.

תכלס, אחרי משא ומתן מול היבואן עצמו היום, הם מציעים לי בערך את אותה עסקה כמו של החברה המקורית. אולי 1000₪ יותר.

אני ממתין עד מחר בחצות היום לשורה התחתונה של חברת הליסינג, מה המחיר שהם נותנים לי עבור העסקה ה"חדשה".

אם יתאים לי - נסגור את זה ככה.

אם לא - אמשוך את כספי בחזרה ואח''כ נחשוב על פיצוי.

תודה לכולם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תגיד לי, עד כמה אתה תמים???

לכולם (חוץ ממך כמובן) היה ידוע וברור לחלוטין מהשניה הראשונה מה בדיוק השנתון של הרכבים.

פורסם

תמים אני לא, האמן לי.

פחות מטרידה אותי כרגע מה היה ידוע להם ומה לא, מה גם שאנו בפורום ציבורי, ובמידה ונגיע לבית המשפט - אני נצמד לנתונים ולא להשערות הבטן שלי (משאיר לך לנחש מה הם) כדי לא להיות חשוף לתביעה שכנגד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תנהל זאת כך

אתה בשוק מהמידע, ברור לי שמגיע לי פיצוי על כך, אבל בנסיון לצאת מהסבך מבלי שאני מוותר על זכותי לקבל פיצוי

מה הצעתכם לרכב ייצור 2015 שתוכלו לספק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
1. קח את הכסף וברח. גיבור גדול עם איומי תביעה תהיה אחרי שהכסף אצלך!.

2. אתה לא יכול לבקש פיצוי, לא 10% ולא 4% ולא 7000%, פה זה לא אמריקה, אין פיצויים!

אתה בהחלט יכול לתבוע על כך שהם גרמו לך הוצאות/נזקים ועל כך תצתרך להציג חשבוניות (בא נגיד שכרת רכב לתקופה שהמתנת).

3. לאור כמות פתיחת שרשורי הנוכלות כאן, אני היום מתיחס לרוב חברות ה 0 ק"מ בתור גרועים יותר ממגרשי הרכב בכניסה לנתניה.

פרט לגבי איזה סעיף.

על המואדם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תנהל זאת כך

אתה בשוק מהמידע, ברור לי שמגיע לי פיצוי על כך, אבל בנסיון לצאת מהסבך מבלי שאני מוותר על זכותי לקבל פיצוי

מה הצעתכם לרכב ייצור 2015 שתוכלו לספק.

ברוך שכוונתי לדעתך.

כך בדיוק הצגתי את זה, אבל הם לא נולדו אתמול.

הם רוצים לבנות עסקה חדשה באותו מחיר בדיוק אבל כשמראש ברור שזה 2016, תוך כדי פיצוי על העסקה הקודמת של 3000₪ (הפיצוי כאילו מ"רצון טוב" רק כדי למשוך אותי לעסקה החדשה. הוא לא מובטח מצידם במקרה שאני לוקח את הכסף ומפליג).

או מצד שני לא לפצות כלום על העסקה הקודמת, ולתת עסקה חדשה כשברור שזה 2016, ב3000 ש''ח פחות.

כך או כך, התוצאה זהה.

היות ואני מעוניין בדגם הזה, הרצון שלי הוא כן להביא לידי גמר את העסקה, אבל בפער של יותר מ3000, כי זה מה שאני חושב ששווה העסקה בנתונים הנוכחיים.

כמובן שיש גם דרך שלישית, והיא לקחת את הכסף ולתבוע פיצויים, אבל זה דבר שידרוש אנרגיות שאני לא בטוח שיש לי כרגע, וגם שורה תחתונה אאלץ לחפש רכב חדש אחרי שכבר מכרתי את שלי.

על כל פנים, כולי תקווה שמחר אקבל הצעה טובה ונסגור את העסקה במחיר טוב יותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
על המואדם

התגובה שלך הולכת להיות "אתה יכול לדרוש מה שאתה רוצה, השאלה מה תקבל"?

פורסם

^^^

זה לא מה שכתבת בהודעה הקודמת ו.... תראה מה אומר חוק החוזים ( תרופות בשל הפרת חוזה )תשל"א - 1970

הזכות לפיצויים

10. הנפגע זכאי לפיצויים בעד הנזק שנגרם לו עקב ההפרה ותוצאותיה ושהמפר ראה אותו או שהיה עליו לראותו מראש, בעת כריתת החוזה, כתוצאה מסתברת של ההפרה.

פיצויים ללא הוכחת נזק

11. (א) הופר חיוב לספק או לקבל נכס או שירות ובוטל החוזה בשל ההפרה, זכאי הנפגע, ללא הוכחת נזק, לפיצויים בסכום ההפרש שבין התמורה בעד הנכס או השירות לפי החוזה ובין שוויים ביום ביטול החוזה....

פיצויים בעד נזק שאינו של ממון

13. גרמה הפרת החוזה נזק שאינו נזק ממון, רשאי בית המשפט לפסוק פיצויים בעד נזק זה בשיעור שייראה לו בנסיבות הענין.

הקטנת נזק

14. (א) אין המפר חייב בפיצויים לפי סעיפים 10, 12 ו-13 בעד נזק שהנפגע יכול היה, באמצעים סבירים, למנוע או להקטין. (ב) הוציא הנפגע הוצאות סבירות למניעת הנזק או להקטנתו, או שהתחייב בהתחייבויות סבירות לשם כך, חייב המפר לשפות אותו עליהן, בין אם נמנע הנזק או הוקטן ובין אם לאו; היו ההוצאות או ההתחייבויות בלתי סבירות, חייב המפר בשיפוי כדי שיעורן הסביר בנסיבות הענין.

פיצויים מוסכמים

15. (א) הסכימו הצדדים מראש על שיעור פיצויים (להלן - פיצויים מוסכמים), יהיו הפיצויים כמוסכם, ללא הוכחת נזק; אולם רשאי בית המשפט להפחיתם אם מצא שהפיצויים נקבעו ללא כל יחס סביר לנזק שניתן היה לראותו מראש בעת כריתת החוזה כתוצאה מסתברת של ההפרה. (ב) הסכם על פיצויים מוסכמים אין בו כשלעצמו כדי לגרוע מזכותו של הנפגע לתבוע במקומם פיצויים לפי סעיפים 10 עד 14 או לגרוע מכל תרופה אחרת בשל הפרת החוזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אצטט אותך ברגעים כאלה ואסתפק ב "בהצלחה בטביעה".

פורסם

בד''כ ישה מאחל "בהצלחה בטביעה" למקרים שאין בהם חוזה כרות וחתום, כל מיני תביעות של "הנציג אמר והנציג הבטיח והנציג נשבע במאור עיניה של אמו יולדתו".

פה מדובר בקייס פשוט ביותר. יש חוזה, קל ופשוט להבנה, מצויין בו "שנת ייצור 2017".

תביאו אוניה מצרפת עם רכב כזה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ישה, בא ניקח את המקרה הספציפי הזה, "כבוד השופט, הבטיחו 2017, סיפקו 2015, טעות בתום לב, החזירו לי את מלוא הכסף, אני מבקש 5000 ש"ח החזר הוצאות והפסדים מוכחים ו...עשרת אלפים שח פיצויים".

מנסיונך האישי העשיר, מה הסיכוי לקבל את ה 10 אלף האלה?

פורסם

עכשיו את התסריט הבא:

כבוד השופט, הבטיחו 2017, סיפקו 2015,

עם כריתת החוזה מכרתי את רכבי (בזול מהמתוכנן) והתניידתי בתחב''צ מה שהוביל לביטול פגישות ולהפסד כספי ניכר.

שברתי תוכניות חסכון ונטלתי הלוואות כדי לממן את רכישת הרכב (מה שלא הייתי עושה לולא הדיל הנ''ל, שהיה משתלם בעיני והייתי מוכן להתאמץ עבורו מעבר למתוכנן).

הפרת חוזה מהותית.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה שיפוי על הפסדים שנגרמו לך כתוצאה מקשירת החוזה שלא התממשה.

זה לא פיצויים.

• תוכן חדש...