Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נהג צעיר ,18, וחדש שמחפש רכב עד 10k (אפשר גם חריגה קלה) שמיועד בעיקר לנסיעות קצרות ובין עירוניות.

הדרישות שלי מהרכב הם: אמין, חסכוני ובטיחותי כמה שאפשר, (ועדיף עם מראה נחמד וצעיר-דרישה פחות חשובה).

בתחילה חיפשתי בעיקר רכבים ידניים ולבסוף מצאתי שהתמורה הטובה ביותר היא גטס, אבל בעקבות הדרישה לבטיחות נורמלית נשארו רק רמות הגימור gls/gli וכאלה ישנם רק שלושה ביד 2.

לאחר מכן עברתי להתמקד ברכבי דיזל (התמקדתי בעיקר ברנו מגאן 2) אך בעקבות המלצות מאנשים שונים שטיפול ברכב עלול להיות לא זול כלל גם זה ירד מן הפרק.

עכשיו החלטתי לחפש בכל זאת רכב אוטומטי ומן החיפוש עלו- מיצובישי לנסר קלאסיק, סובארו אימפרזה, ומאזדה 3. היתרון ברכבים האלה לפי הבנתי שהם נחשבים למאוד אמינים אבל הם אינם חסכונים בדלק כלל.

סיריון ירד מן הפרק כיוון שלא התחברתי אליו כלל, ובכללי אני מעדיף להימנע מרכבי מיני.

ועכשיו כמה שאלות שיש לי אשמח אם תוכלו לעזור לי:

1. האם ישנם עוד רכבים שתוכלו להמליץ לי עליהם ושכדאי להתמקד בהם?

2. הבנתי שהמערכת esp מורידה מעט מכספי הביטוח, האם כדאי להתמקד ברכבים שיש להם את המערכת?

3.מבין רכבי האוטומט יש רכב שעדיף על פני השאר?

הערות והארות יתקבלו בברכה ותודה רבה :).

פורסם

גרנדה רק מרמת גימור גבוהה, רמת הגימור הבסיסית כוללת רק 2 כריות אוויר וABS, לרמת הגימור הגבוהה יש 6 כריות אוויר וESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם המראה לא מפריע לך ממליץ לך על הסוזוקי ליאנה 5 דלתות, שנתונים 2003-2005. קיימים דגמים עם 4 כריות אוויר, כך שעל פניו, הרכב יחסית בטיחותי (ביחס לאחרים מאותם שנתונים).

מבחינת תצרוכת דלק, הרכב גומע 1 ל-12 בנסיעה משולבת. אמינותו אינה מוטלת כלל בספק.

פורסם

נראה לי שהציפיות שלך מרכב ב-10K קצת גבוהות מדי, אתה צריך להגדיר סדר עדפויות ו(כנראה) לוותר על חלק מהדרישות.

ESP במכוניות עממיות הגיע רק ב-2007 ורנו מגאן בנזין מ2007/8 תכנס בתקציב, אין לי מושג לגבי דגמים אחרים עם ESP בתקציב הנתון.

קח בחשבון שמבחינת יצרני הרכב כריות אוויר אחרי 10 שנים הן בחזקת "פג תוקף" ויש להחליפן. מאחר שזה עולה יותר מהרכב אף אחד לא מבצע זאת.

אם אתה מחפש רכב מודרני יחסית פיאט גרנדה פונטו או סיטרואן C4 או רנו מגאן II בנזין תהיינה בחירות לא רעות.

רכבי דיזל בתקציב הנתון יהיו בור בלי תחתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם מתיחה תקציבית קלה תוכל להרשות לעצמך לנסר-קלאסיק. הרכב הזה הוא הקומבינציה הכי טובה ע''פ צרכיך.

אמינות מופלגת לצד אפרוריות אין סופית יצרו פתרון מעולה עבור כל מי שרוצה רכב אמין, מודרני ונוח.

יש תחליפים יותר בטוחים ויותר יפים אך משום שרשמת ''אמין'' בראש דרישותיך והתקציב המצומצם, המלצתי על הלנסר.

פורסם

חבר החזיק לאנסר כזאת למשך שנה וקצת, מודל 2008 עם ק"מ סביר (מתחת ל-150 אלף ק"מ) והרכב לא היה חף מתקלות. מודרני הוא לא, תא הנוסעים די פשוט ביחס למכוניות מאותה תקופה, האבזור דל, הסחיבה לא מדהימה וצריכת הדלק מאוד גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ביונדאי גטס ברמת הגימור GLS החל משנת 2006 קיים ESP כסטנדרט נסה לבדוק אולי אחת תיכנס (יש לנו גטס 2006 עם מנוע 1.6GLS במשפחה עם ESP).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

^ גם בGLX זה קיים. הבעיה שרוב הגטסים הם עדיין GLF ויהיה קשה למצוא GLX/GLS.

פורסם

יכל להיות נפל על לימון. הכרתי שתיים כאלה שהוחזקו בתת תנאים עם החזקת שבר. שתיהן נסעו מעולה עד שאחת נמכרה בגרושים והשנייה פורקה לגורמים בתאונה ללא נפגעים.

פורסם
גרנדה רק מרמת גימור גבוהה, רמת הגימור הבסיסית כוללת רק 2 כריות אוויר וABS, לרמת הגימור הגבוהה יש 6 כריות אוויר וESP.

איך נקראת רמת הגימור הגבוהה?

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

תוכל למתוח קצת את התקציב ולמצוא c4 שמרה ידנית, רכב הכי מפנק במחיר שלו, רק 15k.

רק שים לב למחלות ידועות כמו בית פילטר שמן נוזל, רדיאטור חימום נוזל, צינור חיישן maf סדוק.

אם אין כל השאר אמור להיות בסדר, האחזקה די סטנדרטית.

Sent from my m3 note using Tapatalk

• תוכן חדש...