Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבישי נהיגה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים כבישים יפים ומאתגרים לטיול נהיגה בסופ"ש? קבלו רשימה ממצה של כל כבישי הנהיגה המעניינים שיש לארץ שלנו להציע לנהג החובב.

https://www.drivelogic.co.il/drivingroads

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

בצפון חסר כביש נשר הישן ("כביש המחצבות" - 7212), וגם כביש 8900 (היציאה הצפונית מצפת) ראוי לרשימה. סחטיין על הכללת כביש הגישה לעופר - בהחלט פנינה חבויה, לא רבים מכירים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט רשימה נחמדה ויפה אבל אני חושב שמגיע קרדיט לאתר אחר שעושה את זה כבר די הרבה זמן, אין לי מושג מי בנה אותו אבל הוא נותן מידע הרבה יותר מקיף (כולל כמה מילים על כל מקום, מפה של גוגל מפות, תמונות ואפילו סרטונים קטנים לחלק מהמקומות) וזה נראה קצת כמו קופי- פייסט http://www.driving-roads.com/

בכל מקרה בהחלט יוזמה יפה וכן יירבו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בהחלט רשימה נחמדה ויפה אבל אני חושב שמגיע קרדיט לאתר אחר שעושה את זה כבר די הרבה זמן, אין לי מושג מי בנה אותו אבל הוא נותן מידע הרבה יותר מקיף (כולל כמה מילים על כל מקום, מפה של גוגל מפות, תמונות ואפילו סרטונים קטנים לחלק מהמקומות) וזה נראה קצת כמו קופי- פייסט http://www.driving-roads.com/

בכל מקרה בהחלט יוזמה יפה וכן יירבו.

מרשים מאוד!

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

יש כבישים פה שהנהיגה הספורטיבית רחוקה מהם(למרות שלא מצויין שהכבישים בהכרח מיועדים לנהיגה ספורטיבית) - בכביש כמו מעלה עקרבים לנסות איזשהוא סוג של נהיגה ספורטיבית זה סכנת נפשות - מדובר בכביש דו סיטרי חד נתיבי(נתיב אחד ל2 הצדדים) עם ערימה של פניות עיוורות.

האמנם הכביש באמצע השבוע שומם יחסית אבל מספיק רכב אחד ואתה בתוך תאונה קטלנית - מול זאת זה אחד הכבישים היפים בישראל עם נוף מדהים, כל פעם שצריך לעצור ולהרהר בשקט והנוף של המדבר זה מקום מעולה לעצור באחת הפינות שלו ולהינות.

אגב - דרך דרייבינג-ראודס אני חוקר כבר 3 שנים את כבישי הארץ בטיולים שונים, פשוט מדהים לאן הוא מצליח לקחת אותך.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על המידע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...