Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאמת פגיעה ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בבוקר גיליתי כי איזה בן **** פגע לי ברכב, לא השאיר פרטים ועזב.

לפי מה שראיתי זאת פגיעה מצד רכב עם פגוש אדום.

אני יודע בין אילו שעות היתה הפגיעה ואני בטוח כי זה לא רכב מהשכונה שלי (אין בשכונה רכבים כאלה).

רוב הסיכויים שאני אמצע את הרכב במשך השבוע. האם יש דרך לאמת או להתלונן עליו כי על הרכב שלי יש שאריות של צבע וקרוב לוודאי גם על הרכב שלו יהיה. כבר צילמתי את הפגיעה.

או שפשוט לקחת מוט ברזל ולשבור לו את הצורה

תודה

פורסם

שתה איזה כוס מים, תגיד לעצמך "אין מה לעשות לפעמים אנשים הם חארות" ולך לתקן את האוטו.. אין לך איך לאמת ולוודא דברים כאלה ובטח שלא לשבור לשום אוטו את הצורה.

מוטי.

פורסם

או שפשוט לקחת מוט ברזל ולשבור לו את הצורה

תודה

אני מציע שתלך צעד אחד קדימה - קח איתך לכל מקום מוט ברזל (עדיף לפחות 5 צול :-P ) וברגע שאתה רואה רכב אדום תסתער עליו כמו שור זועם ותפוצץ אותו ואת בעליו לרסיסים.

וברצינות - אין לך על מה ולמי להתלונן. אם תמצא בוודאות את בעל הרכב, פנה אליו באדיבות, ספר לו שאתה יודע שהוא פגע בך, ובקש פיצוי הולם (מה הנזק, ד"א?). אם הוא לא יסכים, דאג להודיע לו שאתה עומד לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע, אז גם אני יכול ללכת לחפש עכשיו רכב עם פגוש שחור ולהגיד שהוא זה שמעך לי את הכנף ביום שבת בלילה ?

גם לי יש תמונות...

מי שלא מבין/יודע:

ביום שבת בלילה, אני יוצא מהעבודה, מגיע לאוטו ורואה את הכנף הקדמית ימנית מעוכה פנימה עם סימנים שחורים עליה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני מציע שתלך צעד אחד קדימה - קח איתך לכל מקום מוט ברזל (עדיף לפחות 5 צול :-P ) וברגע שאתה רואה רכב אדום תסתער עליו כמו שור זועם ותפוצץ אותו ואת בעליו לרסיסים.

רוני

ענק !!!!!!!!!!!!:roflmao:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

חברה תהיו רציניים, נכון שזה כואב אבל מה יצא אם תתן בו במוט 5 צול באמת

אם אתה יודע או תדע בוודאות מי זה אז זה לא אומר שבימ"ש יחשוב כמוך

עדיף באמת כמו שנאמר כאן לנסות להגיע לעמק השווה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם אתם חושבים שאני לא אמצע את הבן זונה אתם טועים ובגדול

השאלה היא אם אם רק הרכב שלו יחטוף או שגם הוא יעשה היכרות איתי

דרך אגב אני יכול לבקש משהו מהביטוח שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...