Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מהם מועדי הטיפול בפיג'ו 208? הבנתי שבחלק מרכבי פיג'ו הטיפול הוא כל שנתיים או 30,000 ולכן אני שואל.

וכן מה המחיר של טיפול ראשון? האם המחיר זהה בכל המוסכים המורשים של פיג'ו? איפה מומלץ לטפל באיזור המרכז?

הרכב עלה לכביש באפריל 2016 ועבר 12,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי y.a21
פורסם
כל שנה או 15 אלף.

פיספסת את המועד ב3 חודשים וזה חשוב בשביל לממש אחריות אם תצטרך.

זה משנה אם קניתי עכשיו את הרכב מטרייד אין כשהרכב היה אצלהם לפני שהיה צורך לעשות את הטיפול?

פורסם

הוא לא עבר טיפול, זה נמסר לי ע"י חברת הטרייד אין (כלמוביל טרייד אין) ונטען על ידם שהם לא עושים לשום רכב שלא מיובא על ידם (יונדאי ומיצובישי) טיפולים תקופתיים.

פורסם

בסדר, הם לא עושים טיפול לרכב זה משהו אחד, לפניהם הרכב היה בליסינג/ אדם פרטי שכנראה ביצע טיפול תקופתי, אתה צריך לבקש ממוסך מורשה את היסטוריית הרכב.

פורסם

מחיר הטיפול שונה במעט בין המוסכים.

אישית אני ממליץ על מוסך מורשה "אור-מור" ברחובות. יחס אישי ושרות לקוחות מעולה.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
בסדר, הם לא עושים טיפול לרכב זה משהו אחד, לפניהם הרכב היה בליסינג/ אדם פרטי שכנראה ביצע טיפול תקופתי, אתה צריך לבקש ממוסך מורשה את היסטוריית הרכב.

בהנחה ולא בוצע טיפול? לפי מה שהבנתי הרכב הגיע לכלמוביל במרץ (לפני שחלפה שנה) אז אני יוצא מנקודת הנחה שלא בוצע טיפול.

פורסם

היי,

טיפול לרכב שלך צריך לעשות כל 20,000 ק"מ או שנה, הראשון מבניהם.

בטיפול הראשון אתה צריך להחליף: שמן מנוע (5W30 בתקן C2), מסנן שמן ומסנן מזגן.

דעתי האישית - אם הולכים לפי מפרט היבואן ומשתמשים בחלקים איכותיים, לא הייתי שולל ביצוע הטיפול במוסך מורשה כללי המתמחה בצרפתיות ממומלצי הפורום (שאפט, אורן שירותי רכב). טיפול כזה צריך לעלות לא יותר מ-500 ש"ח במוסכים אלה.

פורסם
היי,

טיפול לרכב שלך צריך לעשות כל 20,000 ק"מ או שנה, הראשון מבניהם.

בטיפול הראשון אתה צריך להחליף: שמן מנוע (5W30 בתקן C2), מסנן שמן ומסנן מזגן.

דעתי האישית - אם הולכים לפי מפרט היבואן ומשתמשים בחלקים איכותיים, לא הייתי שולל ביצוע הטיפול במוסך מורשה כללי המתמחה בצרפתיות ממומלצי הפורום (שאפט, אורן שירותי רכב). טיפול כזה צריך לעלות לא יותר מ-500 ש"ח במוסכים אלה.

אשמח לקבל פרטים על מוסכים שאפשר לסמוך עליהם כדי לעשות בהם את הטיפול ושיעשו זאת לפי מפרט היבואן.

פורסם

עד כמה שאני יודע טיפול לפיג'ו 208 ו-308 עושים כל 20,000 או שנה.

בטיפול הראשון צריך להחליף שמן מנוע, מסנן שמן ומסנן מזגן כמו שציינתי.

בדקתי אבל אני לא רוצה להטעות, אשמח אם מישהו יספק נתון ודאי אחר.

y.a21 -

בעקבות חוסר הוודאות המלצתי היא: פנה למוסך היבואן ותבדוק מה צריך לעשות ברכב שלך בטיפול ראשון, עדכן אותנו בבקשה :). לאחר מכן צור קשר עם ניצן או אורן ממוסך שאפט או מוסך אורן שירותי רכב בהתאמה (שניהם מקצוענים ומומלצי הפורום), ותבקש הצעת מחיר לטיפול לפי מה מפרט היבואן. קצת כאב ראש אבל יעזור לחסוך כסף ולעשות את התהליך בראש שקט.

*את מוסך גבע אני לא מכיר אישית. יתכן וגם הוא מומלץ.

אל תשכח לעדכן אותנו במה אמרו אצל היבואן, כל כמה ק"מ עושים טיפול לרכבך שלך ומה מחליפים בטיפול הראשון :)

פורסם
עד כמה שאני יודע טיפול לפיג'ו 208 ו-308 עושים כל 20,000 או שנה.

בטיפול הראשון צריך להחליף שמן מנוע, מסנן שמן ומסנן מזגן כמו שציינתי.

בדקתי אבל אני לא רוצה להטעות, אשמח אם מישהו יספק נתון ודאי אחר.

y.a21 -

בעקבות חוסר הוודאות המלצתי היא: פנה למוסך היבואן ותבדוק מה צריך לעשות ברכב שלך בטיפול ראשון, עדכן אותנו בבקשה :). לאחר מכן צור קשר עם ניצן או אורן ממוסך שאפט או מוסך אורן שירותי רכב בהתאמה (שניהם מקצוענים ומומלצי הפורום), ותבקש הצעת מחיר לטיפול לפי מה מפרט היבואן. קצת כאב ראש אבל יעזור לחסוך כסף ולעשות את התהליך בראש שקט.

*את מוסך גבע אני לא מכיר אישית. יתכן וגם הוא מומלץ.

אל תשכח לעדכן אותנו במה אמרו אצל היבואן, כל כמה ק"מ עושים טיפול לרכבך שלך ומה מחליפים בטיפול הראשון :)

גם אם הוראות היצרן אומרות לעשות טיפול כל 20 אלף ק"מ או שנה, אני הייתי מקדים ועושה את הטיפול אחרי 15 אלף ק"מ (או שנה), יותר בריא למנוע בטווח הארוך, כבר היו כאן סיפורים על מנועים שטווח הטיפולים שלהם היה מעל ל 15 אלף ק"מ ומצבם לרוב לא היה מזהיר, והסיכוי להתפתחות בוצה עולה משמעותית.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

מסכים איתך.

בכל מקרה - הייתי שמח לדעת מה הן הוראות/הגדרות היבואן המדויקות לגבי טווח הק"מ לטיפול וגם לגבי מפרט היבואן לטיפול הראשון.

• תוכן חדש...