Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום לך בספר אחזקה את תדירות הטיפולים ומה צריך להתבצע בהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בארץ ההנחיה של היצרנית והיבואנית היא טיפול כל 15,000 ק״מ או שנה, המוקדם מבניהם.

בטיפול ראשון אם אני זוכר נכון מחליפים שמן, פילטר שמן ופילטר מזגן. אבל כדאי לוודא מול המוסך.

באירופה ניתן לעשות כל 20,000 ק״מ, אבל אנחנו מוגדרים באזור של תנאי אקלים קשים ולכן מקדימים את הטיפול.

פורסם

אז הלכתי בסוף למוסך גבע, המחיר היה די אטרקטיבי (על אף שבטלפון אמרו לי מחיר מסויים ולא אמרו כלום על מע"מ ואז כשהגעתי אמרו לי שהמחיר לא כולל מע"מ וצריך להוסיף, שזה קצת חרה לי אבל חייב לציין שעדיין היה מחיר הוגן).

לא ביררתי עם היצרן מה צריך לעשות אבל ראיתי פוסט המלצות על מוסך גבע והבנתי שהם מומחים בפיג'ו אז סמכתי עליהם בעניין הזה.

כששאלתי את בעל המוסך מתי הטיפול הבא הוא אמר לי כל 15 או שנה וכשאמרתי לו ששמעתי שצריך כל 20 הוא אמר שאולי זו ההוראה הרשמית אבל ההמלצה שלו היא כל 15 והוא ראה כבר אנשים שלא הקפידו לעשות כל 15 ואז יש בעיות עם המנוע. (כמובן שיתכן שזה נובע מאינטרס שלו לעשות יותר טיפולים אבל אני רואה גם מחברי הפורום שממליצים כל 15,000 אז ככל הנראה זה מה שאעשה).

פורסם

ומה המחיר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משום מה לובינסקי מספקים מכוניות ללא מפרט טיפולים בספר רכב.

לכן השאלה הזאת עולה בפורום כל הזמן.

כדי לדעת מה מחליפים בכל טיפול, תשלח מייל לשרות לקוחות של לובינסקי [email protected] עם ציון מספר רישוי ותבקש מפרט טיפולים.

פורסם

עלה בסביבות ה-410 אם אני זוכר נכון.

וביררתי עכשיו עם לובינסקי הם אומרים לעשות טיפול כל 15,000 ק"מ.

פורסם
משום מה לובינסקי מספקים מכוניות ללא מפרט טיפולים בספר רכב.

לכן השאלה הזאת עולה בפורום כל הזמן.

כדי לדעת מה מחליפים בכל טיפול, תשלח מייל לשרות לקוחות של לובינסקי [email protected] עם ציון מספר רישוי ותבקש מפרט טיפולים.

גם אני לא הבנתי את הקטע...

אתה בא למוסך ולא יודע מה הלו"ז, לא יודע אם מפתיעים אותך או אפשר לגלות אמינות. שמעתי על מישהי ששילמה כמעט פי שניים על טיפול ראשון ממה שאני שילמתי. עצוב קצת עבורם.

פורסם

ההבדל בין המוסכים המורשים במחיר לא רק בלובינסקי.

פורסם (נערך)

יש יבואנים שמשום מה מפרידים בין ספר הרכב לבין "ספר תחזוקה/שירות ואחריות" או שם כלשהו אחר, בכל מקרה בספר הרכב שלהם אין את מפרט הטיפולים/תחזוקה לרכב.

זה מעצבן, לדעתי הקטע הוא שזה גורם לתלות מסויימת של הצרכן בהם, משאיר אותנו "תלויים" בהם לצורך התחזוקה השוטפת ובסוף לקהל הרחב להגיע בדר"כ אליהם בגלל חוסר אונים/וודאות.

מעניין לבדוק אם זה חוקי בכלל.

user-online.png - 410 לפני מע"מ נכון? בכל אופן מחיר אטרקטיבי.

עריכה אחרונה על ידי nitayi
טעות כתיב
פורסם
יש יבואנים שמשום מה מפרידים בין ספר הרכב לבין "ספר תחזוקה/שירות ואחריות" או שם כלשהו אחר, בכל מקרה בספר הרכב שלהם אין את מפרט הטיפולים/תחזוקה לרכב.

קיבלתי ספר רכב באנגלית ובעברית וגם "ספר תחזוקה שרות ואחריות".

באף אחד מהם אין מפרט טיפולים, מה צריך להחליף וכל כמה זמן.

פניתי במייל לשרות לקוחות וקיבלתי קובץ PDF עם מפרט טיפולים.

רכב סיטרואן מודל 2016.

פורסם

user-online.png - 410 לפני מע"מ נכון? בכל אופן מחיר אטרקטיבי.

אחרי מע"מ, בסביבות ה-350 לא כולל מע"מ, אכן אטרקטיבי ובגלל זה לא עשיתי בעיות כלשהן.. כששאלתי מה המחיר פשוט חשבתי לשלם במזומן אז רציתי לראות שיש לי מספיק אבל בסוף שילמתי באשראי אז לא היתה בעיה.

• תוכן חדש...