Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

לפני כשבועיים עשיתי טיפול לרכב שלי מסוג יונדאי I30CW שנת 2012

החלפתי שמן, מסנן שמן, פילטר אוויר, צלחות קדמיות ואחוריות וברקסים קדמיים ואחוריים.

מיד לאחר הטיפול החלו להשמע ברכב נקישות בעת נסיעה איטית שומעים יותר, גם בבלימה וגם בנסיעה כשלוחצים על הגז. (ללא קשר למצב ההגה - גם נסיעה ישרה ללא הזזת ההגה וגם פנייה)

חזרתי למוסך שאמר לי שהוא חושב שזה בלאי של המייצבים של הרכב אבל נשמע לי לא אמין כי זה החל ישר אחרי הטיפול.

למישהו קרה משהו כזה?

אשמח לעזרה

פורסם

I30 דור ראשון או שני?

בשביל לפרק צלחות אחוריות, צריך לפרק זרועות מאחורה. כדאי לבדוק שהכל שם מחוזק היטב אחרי שפירקו.

לגבי מוטות קישור - שבור הגה ימינה עד הסוף, וצלם לנו את התפוחים של מוט הקישור הימני, כנ"ל אח"כ גם בצד שמאל.

dscn0031.jpg

Stay Dirty

פורסם

היי!

הדגם שלי הוא הצורה הישנה של I30CW - עלה לכביש בפברואר 2012.

מצרף את התמונה של התפוחים ימין ושמאל - ממה שראיתי אין קרע בגומיות

מה דעתך?IMG_20170702_162459.jpgIMG_20170702_162430.jpg

פורסם

שים לב שאומנם תפסת את מוט הקישור בתמונה אבל לא התמקדת עליו. בנוסף לכל מוט יש גם תפוח עליון.

כך הוא נראה מחוץ לרכב:

images.jpg

ושלך מסומן באדום, ולפי מה שנראה יש לו קרע קטן. אבל אחרי שתצלם לנו שוב (כולל התפוח העליון הפעם) נוכל לדעת בוודאות.

STAB.jpg

בכל מקרה אני הייתי חוזר למוסך שיעברו שוב על כל הקליפרים ותושבות הקליפרים, מאחורה ומקדימה, ובנוסף מאחורה על הזרועות שצריך לפרק בדרך לצלחות (כמו שאמרתי לך כבר קודם).

Stay Dirty

פורסם

ניסיתי לצלם אבל מטושטש כי כבר אין ממש אור...

יש לכם מוסך? מעדיף למצוא לעצמי מוסכניק נורמלי שמבין מה הוא עושה..

פורסם

מתעלק.

בדקתי אצלי היום בבוקר עקב נקישות מידי פעם

מדובר ביונדאי i30cw שנת 2009

בשני הצדדים הם קרועות.

מישהו יודע מה המק"ט למוטות קישור?

פורסם

תוריד את מוטות הקישור ולך איתם לחנות חלפים או שתגיד בחנות בדיוק איזה רכב זה ודגם מנוע ותקבל את המוטות המתאימים. רק תוודא באמת שהרעש מהם.

פורסם

התקבל מספר שלדה בפרטי. תזמין 2 כאלה, אין הבדל ימין ושמאל:

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=309280

יוצא 160 שקל כולל משלוח לזוג מקורי.

יש לך מדריך להחלפה, אומנם בגטס אבל זה אותו דבר גם אצלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629632

Stay Dirty

• תוכן חדש...