Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכמים - 3 שנים עם סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי , אבל אני לא מקבל הערות כאלה מאלפיסטים. :-D

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו לפחות מודים בזה :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא ביססת טיעון רציונאלי לתחושות שלך או לטענה שאתה חובב נהיגה.

כאמור, לעלותה הכוללת, הלאון 1.8 היא מכונית זולה, מבחינת ביצועים לעלות.

כתבתי שאני מאזן ביו אהבת הנהיגה לבין הצורך הפונקציונאלי.

כיוון שאנחנו לא בפורום מכוניות מירוץ, אני פעם נוספת איני מבין מדוע המדד היחיד שלך זה ביצועים לשקל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאזן בין אהבת נהיגה לפרקטיות בקורולה זה לנסוע הביתה מהעבודה בקורולה ולשבת לשחק בסימולטור נהיגה בפלייסטיישן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם פיז'ו 206 מהנה יותר מקורולה. תוציא מהראש שלך שרכבים זולים לא יכולים לתת ערך מוסף בנהיגה, וכדי להנות מנהיגה צריך לרכוש פרארי ולצדה קורולה בשביל הפרקטיות, יש רכבים שמציעים פרקטיות וביצועים לא רעים, עם הנאה מנהיגה ובמחיר נמוך. כן, זה לא קל להפנמה כשאתה בטוח שהנאה מנהיגה אפשר לקבל רק בפרארי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יצא לי לפני משהו כמו שנה לנהוג ב-206 די חבוטה, 1.4 ידנית, בכביש 6953. בהחלט נהניתי, ואני לא חושב שערך הרכב לזמנו ולמצבו הגיע ל-5 ספרות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כתבתי שאני מאזן ביו אהבת הנהיגה לבין הצורך הפונקציונאלי.

כיוון שאנחנו לא בפורום מכוניות מירוץ, אני פעם נוספת איני מבין מדוע המדד היחיד שלך זה ביצועים לשקל.

אני אחזיר אותך לטיעון, הלא מבוסס בעליל, שלך, שהסיבה היחידה לקנות לאון זה אם אתה חובב המותג.

הסברתי לך שאם אתה חובב ביצועים, הוא תמורה מצויינת, כולל תחשיב התקלות המוכרות.

אחרת, אין סיבה לקנות דווקא אותה, בטח אם בעיות אמינות גורמות לך לחרדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך הגענו לשיחה על פח זבל במקום על לאון המצויינת?

אני נאלץ לנסוע בקורולה חדשה בכל יום (ככה זה שבעבודה נותנים לך לבחור בין קורולה/אוריס/אימפרזה), לא רע כמו שעושים ממנו אבל בזבוז מוחלט של כסף למי שזה יוצא מכיסו (זאת דעתי האישית ולא קביעה - הרי מספרי מכירות אומרים אחרת...)

בעיר אני מעדיף לנסוע ב-C4 (גם לא בדיוק אטרקציה מוטורית) של אשתי, יותר מהנה ונוחה לנסיעה מסוג כזה.

דרך אגב,

עם כל זה שהייתה לי חוויית שירות מצויינת בצ'מפיון עם 2 רכבים (גם בקניה וגם בטיפולים), ללא תקלות ב-6 שנים במצטבר, אני יכול להבין מאיפה מגיעות הטענות.

דוגמא מהשבוע האחרון - שני חברים הכניסו לאון ואיביזה די חדשות לטיפול 30K במוסך מרכזי של צ'מפיון, יצאו עם נזק של מעל אלפיים שקל. לטיפול רגיל, ללא חלפים לא צפויים מעבר לטיפול הרשום.

נכון שאם מחלקים את העלות ליום יוצא סכום זניח, אבל אפשר להבין את התיסכול כשרואים רכבים מתחרים לגיטימיים, גם כאלה היקרים יותר לרכישה (V40 לדוגמא), יוצאים מטיפול "גדול" בחצי עלות...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
גם פיז'ו 206 מהנה יותר מקורולה. תוציא מהראש שלך שרכבים זולים לא יכולים לתת ערך מוסף בנהיגה, וכדי להנות מנהיגה צריך לרכוש פרארי ולצדה קורולה בשביל הפרקטיות, יש רכבים שמציעים פרקטיות וביצועים לא רעים, עם הנאה מנהיגה ובמחיר נמוך. כן, זה לא קל להפנמה כשאתה בטוח שהנאה מנהיגה אפשר לקבל רק בפרארי.

אם תחזור על זה 1000 פעמים זה לא ישנה את העובדה שאיני נוהג בקורולה (ואני חושב שהיא רכב בסדר גמור)

לדוגמא יאריס TS (כשהייתה) הרבה יותר מהנה מ 206 וגם פונקציונאלית

מזדה 3 יותר מהנה לנהיגה מאוקטביה או גולף או לאון וגם פונקציונאלית יותר מהם

(אבל אין לה דשבורד רך כמו בגולף, ופלסטיקים מבריקים :roll:)

וכן הלאה....

פורסם

אפשר לדעת מה הייתה הצריכת שמן כשהחלטת לבצע אוברול? אני גם חושב לעשות. (למרות שהמוסכניק שלי אומר שלא צריך)

פורסם
מזדה 3 יותר מהנה לנהיגה מאוקטביה או גולף או לאון וגם פונקציונאלית יותר מהם

מאזדה 3 מאותה שנת מודל של הלאון האמורה לא מהנה לנהיגה, כי היא עגלה.

והיאריס TS לא מהנה יותר מ-206GTI בשום מצב, וגם איטית יותר משמעותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
מאזדה 3 מאותה שנת מודל של הלאון האמורה לא מהנה לנהיגה, כי היא עגלה.

והיאריס TS לא מהנה יותר מ-206GTI בשום מצב, וגם איטית יותר משמעותית.

הבנתי אותך.

נהגתי בשניהם, והיאריס לדעתי הייתה מהנה יותר מה XS206 (וזולה ואמינה יותר)

הבנתי שאצל רבים פה, עולם הרכב נחלק בין פחי אשפה ועגלות (בד"כ במזרח) לעומת פאר היצירה והאומנות המוטורית (בד"כ במערב)

זה ממש בסדר.

עריכה אחרונה על ידי איצו
פורסם

תודה על הסיכום המפורט וההוגן.

האמת היא שלפני שקראתי הייתי בטוח שזה יהיה משהו בסגנון של 4 טיפולים שגרתיים וככה וכהה כסף, וקצת הופתעתי לרעה.

האחזקה יקרה ולא סבירה לרכב חדש. תהפכו את זה ל X שקל ליום, או להוצאה חודשית, זו רמת הוצאה שלא היתה לי בלנדקרוזר מ 2003 עם 340.0 אלף ק"מ, ולא בזה שהחליף אותו או זה שהקדים אותו. גם אין מה לדבר על הקיאה ריו, או הספורטאז'ים של אישתי, או הסיד של אמא שלי מ 2011 שעד היום עוברת מטיפול לטיפול.

אבסולוטית מדובר על הרבה מדי כסף לרכב חדש מדי.

גורם לך לחשוב שבאמת אין עשן בלי אש.

אם רשמת ופיספסתי אני מתנצל - מה החליף את הנבלה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא נגמר רק בהוצאות מבחינת מחיר, גם להפסד שעות עבודה וימים שהאוטו יושב במוסך יש משמעות, שלא לדבר על כאב הראש והתכתבויות ועצבים מול היבואן...יש לזה מחיר לא זניח.

• תוכן חדש...