Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכמים - 3 שנים עם סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאצל רבים פה, עולם הרכב נחלק בין פחי אשפה ועגלות (בד"כ במזרח) לעומת פאר היצירה והאומנות המוטורית (בד"כ במערב)

זה ממש בסדר.

לא, זה אצלך.

אתה היחיד פה בשרשור שמדבר במונחים של מותגים ואיזור ייצור.

הבנתי אותך.

נהגתי בשניהם, והיאריס לדעתי הייתה מהנה יותר מה XS206 (וזולה ואמינה יותר)

היאריס עומדת מצויין במבחן הזמן. היא גם היתה זולה יותר כחדשה, אבל זה ברור, היא מכונית איטית יותר (במונחים של היום, ממש לא ספורטיבית). לטעון שהיא מהנה יותר לנהיגה זו טענה... מוזרה. מוזרה, כי אתה אולי היחיד בעולם שייטען שהיאריס (כולל תנוחת האוטובוס שלה) מתנהגת טוב מ-206GTI.

כאן, אני מניח, גם קבור הכלב. כל אחד יכול לכתוב, אבל יש כאלו שיודעים לנהוג ויודעים להעריך רכבים מהפאן הדינמי, ויש שחסרה להם מיומנות וניסיון כדי לעשות זאת. אין שום מצב שבר דעת ייקבע שהיאריס, חביבה ככל שהיתה, היא ספורטיבית עדיפה על 206GTI.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, זה אצלך.

אתה היחיד פה בשרשור שמדבר במונחים של מותגים ואיזור ייצור.

היאריס עומדת מצויין במבחן הזמן. היא גם היתה זולה יותר כחדשה, אבל זה ברור, היא מכונית איטית יותר (במונחים של היום, ממש לא ספורטיבית). לטעון שהיא מהנה יותר לנהיגה זו טענה... מוזרה. מוזרה, כי אתה אולי היחיד בעולם שייטען שהיאריס (כולל תנוחת האוטובוס שלה) מתנהגת טוב מ-206GTI.

כאן, אני מניח, גם קבור הכלב. כל אחד יכול לכתוב, אבל יש כאלו שיודעים לנהוג ויודעים להעריך רכבים מהפאן הדינמי, ויש שחסרה להם מיומנות וניסיון כדי לעשות זאת. אין שום מצב שבר דעת ייקבע שהיאריס, חביבה ככל שהיתה, היא ספורטיבית עדיפה על 206GTI.

ממש מבקש שתקרא את מה שאני כותב, דברתי על ה SX שעלתה איזה 5 אלף יותר מהיאריס ולא GTI שעלתה המון יותר.

אם 9 שניות ל 100, לא נחשב ספורטיבי בעיניך, אז בעיני זה ממש מספק.

והאמת זה פחות מעניין לעומת ההגה וההתנהגות.

נראה לי שאתה קצת (הרבה) מיתמם כשאתה טוען שאני היחיד שמדבר על מותגים וארץ ייצור.

כשזה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז - זה ברווז.

פורסם

כל סופרמיני סטנדרטית לגמרי עם טורבו(רכבים שלא מוגדרים בשום צורה שהיא ספורטיבית) - עושים מ0-100 באיזור ה9 שניות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מאזדה 3 מאותה שנת מודל של הלאון האמורה לא מהנה לנהיגה, כי היא עגלה.

והיאריס TS לא מהנה יותר מ-206GTI בשום מצב, וגם איטית יותר משמעותית.

''מאזדה 3 מאותה שנה של הלאון לא מהנה לנהיגה ועגלה''

ה3 תמיד הייתה מהנה לנהיגה עם שלדה והגה מתקשרים קודם כל, והמנוע (2.0) זריז וחזק.

לא כל מה שעם טורבו חייב להיות מהנה לנהיגה אתה יודע..

פורסם
כל סופרמיני סטנדרטית לגמרי עם טורבו(רכבים שלא מוגדרים בשום צורה שהיא ספורטיבית) - עושים מ0-100 באיזור ה9 שניות.

אז מה? אותי זה פחות מעניין. וגם לא רלוונטי לרוב הנהגים ב 95% מהזמן.

ליאריס היו הילוכים קצרים (ונעזוב כרגע את מוט העברת ההילוכים שב 206 מרגיש כמו בחישת עוגה), שנתנו לרכב תאוצות ביניים מצוינות.

פורסם

בקשר ל-XS מול היאריס, על ה-XS לא נהגתי, אז אין לי דעה. היאריס (10 שניות 0-100, אבל גם 0-100 ב-9 שניות זה לא משהו) היא warm hatch חביבה. הגה גדול מדי, תנוחת נהיגה לא נוחה במיוחד, אבל עם מנוע חביב והתנהגות כביש גם כן, היתה קוץ במדבר בתקופה שכמעט שומדבר במחיר נמוך לא היה זמין. היא היתה, נו, חביבה. שומדבר יותר מזה.

נראה לי שאתה קצת (הרבה) מתמם כשאתה טוען שאני היחיד שמדבר על מותגים וארץ ייצור.

זה לא קשור לתמימות, זה קשור לעובדות.

לך לאחור בהודעות ותראה מי פתח בדיון, הלא רלוונטי בעליל, על מותגים וארצות ייצור.

אתה סימנת מטרה לא רלוונטית, והלכת עליה בכל הכוח, רק שטיעון אין לך. העובדה שאתה מרפה מהדיון בכל נקודה שבה טיעוניך מתנגחים בקיר העובדות, רק מוכיחה שאתה טועה. הברווזיה לסיום רק מראה שקל לשלוף מליצות שלא קשורות לכלום, מאשר לענות לדעות ועובדות.

אם נחזור לעובדות, בשיקלול העלות הכוללת (כולל מחיר קנייה) הלאון נותנת תמורה ייחודית, מבחינת ביצועים, ואין לה נקודות תורפה לא ידועות. בסופו של דבר, גם אם רכב נמצא במוסך שבוע בתוך שלוש שנים, בכל יום אחר אתה נהנה ממה שהוא נותן. אבל קל לנפח כל דבר מעבר לפרופורציה, אם אתה חרדתי.

זו רמת הוצאה שלא היתה לי בלנדקרוזר מ 2003 עם 340.0 אלף ק"מ, ולא בזה שהחליף אותו או זה שהקדים אותו.

בגלל זה הם עולים כמו שהם עולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איפה הריגוש מנהיגה על קורולה?

בראש של הנהג, כמו בכל רכב אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בקשר ל-XS מול היאריס, על ה-XS לא נהגתי, אז אין לי דעה. היאריס (10 שניות 0-100, אבל גם 0-100 ב-9 שניות זה לא משהו) היא warm hatch חביבה. הגה גדול מדי, תנוחת נהיגה לא נוחה במיוחד, אבל עם מנוע חביב והתנהגות כביש גם כן, היתה קוץ במדבר בתקופה שכמעט שומדבר במחיר נמוך לא היה זמין. היא היתה, נו, חביבה. שומדבר יותר מזה.

זה לא קשור לתמימות, זה קשור לעובדות.

לך לאחור בהודעות ותראה מי פתח בדיון, הלא רלוונטי בעליל, על מותגים וארצות ייצור.

אתה סימנת מטרה לא רלוונטית, והלכת עליה בכל הכוח, רק שטיעון אין לך. העובדה שאתה מרפה מהדיון בכל נקודה שבה טיעוניך מתנגחים בקיר העובדות, רק מוכיחה שאתה טועה. הברווזיה לסיום רק מראה שקל לשלוף מליצות שלא קשורות לכלום, מאשר לענות לדעות ועובדות.

אם נחזור לעובדות, בשיקלול העלות הכוללת (כולל מחיר קנייה) הלאון נותנת תמורה ייחודית, מבחינת ביצועים, ואין לה נקודות תורפה לא ידועות. בסופו של דבר, גם אם רכב נמצא במוסך שבוע בתוך שלוש שנים, בכל יום אחר אתה נהנה ממה שהוא נותן. אבל קל לנפח כל דבר מעבר לפרופורציה, אם אתה חרדתי.

בגלל זה הם עולים כמו שהם עולים.

יאריס - 9 שנית ל 100.

זה משפט ממש חזק: ואין לה נקודות תורפה לא ידועות

האמת לא הבנתי.

לגבי העלות של לנדקרוזר במתאם לעלות התיקונים שלה, אז היו בבעלותי רק הונדות וטויוטות (לא ממש מהייקרות או מתקרבות למחיר של לנד קרוזר) במשך 25 שנים (כמה מהן מהנות לטעמי),

יחד נסעו כ 700 אלף קילומטר, ובכל אחת החזקתי לפחות 6 שנים.

אמיתי - על כולם ביחד לא שילמתי תיקונים כמו שהבחור שילם על לאון אחת במשך 3 שנים.

אני אפילו לא יודע מה זה סליל הצתה....

פורסם
אל תתרגש, עצבים לא בריאים.

לעתים בחיים צריך להפסיד כדי להרוויח. לרוב, מי שלא לוקח ריסקים חי חיים בנאליים ביותר.

ממה בידיוק להרוויח חבר? הוא רק שופך ים כסף למוסכים ומבזבז זמן יקר וכמובן ימי עבודה, לא חסר מתחרות בקטגוריה היום שיתנו לך שריקה ודחיפה מהטורבו ויהיו אמינות בהרבה יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איצו, אם בבעלותך היו רק הונדות וטויוטות, אתה לא באמת יכול לקבוע שאין רכבים מהנים או טובים יותר מהונדות וטויוטות. (חוץ מפרארי כמובן...)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איצו, אם בבעלותך היו רק הונדות וטויוטות, אתה לא באמת יכול לקבוע שאין רכבים מהנים או טובים יותר מהונדות וטויוטות. (חוץ מפרארי כמובן...)

והיכן בדיוק כתבתי שאין כאילו?

אל תכתוב סתם דברים, רק על מנת לנגח.

חוץ מזה, נהגתי על המון רכבים מכל הסוגים וכמעט מכל היצרנים

פורסם
ממה בידיוק להרוויח חבר? הוא רק שופך ים כסף למוסכים ומבזבז זמן יקר וכמובן ימי עבודה, לא חסר מתחרות בקטגוריה היום שיתנו לך שריקה ודחיפה מהטורבו ויהיו אמינות בהרבה יותר.

זכור לך שמדובר על רכב מהעשור הקודם, לא מדובר על השוק של היום. באותו שנתון, כמו שfalou ציין, ביחס עלות תועלת היה מדובר בvfm הטוב ביותר.

לבחור שהחזיק רק בהונדות וטויוטות - גם משפחתי ובעיקר אבי חובב טויוטה. את שנותיי הראשונות עם ראשונות העברתי על היילקס. היום הוא מחזיק בהיילקס החדשה ולאנד קרוזר 2011. אני מחזיק בלאון FR 2015. אבא שלי ממש מבסוט. גם על הלאנד קרוזר, אבל בעיקר על הלאון.

בכל מקרה, ההתדיינות הזו ברורה כחסרת תוכן ופואנטה, ברור שהעדפתך לרכבים היא כדעה של כל אשת בעל עם 4 ילדים או סבא חביב, אך ההתעקשות שלך דומה להתעקשות בלשכנע חובבי אייפון שגם מוטו רייזר מוציא שיחות ואפילו לא מבלה אחרי כל נפילה במעבדה להחלפת מסך יקרה. כאמור - יש אנשים שמוכנים לשלם את עלות הטיפולים (שלפחות במקרה הלאון הנ"ל מדובר לרוב בשגר ושכח), העיקר לא לסוע על המשפחתומטית הממוצעת (ולאחר נסיון של שנים במשפחתומטיות, אני מבין כל אדם כזה לגמרי).

בקיצור, סע לשלום, המפתחות של הטויוטה/הונדה בפנים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חברי המעגל הראשון
פורסם
והיכן בדיוק כתבתי שאין כאילו?

אל תכתוב סתם דברים, רק על מנת לנגח.

חוץ מזה, נהגתי על המון רכבים מכל הסוגים וכמעט מכל היצרנים

לא מנסה לנגח אף אחד חלילה, מנסה להבין את ההיגיון בדבריך.

רשמת שהיו בבעלותך רק הונדות וטויוטות אבל גם אמרת שאתה לא "גרופי" של מותגים.

כתבת שאתה מעדיף לחפש את הריגושים במקומות אחרים אבל שאתה חובב נהיגה לא קטן שנהג בסוגי רכבים רבים מרוב החברים כאן.

במקום אחר חילקת את המכוניות חלוקה גסה לרכבים פרקטיים נטו (קורולה) ולמכוניות על (פרארי).

מה בעצם אתה רוצה לומר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זכור לך שמדובר על רכב מהעשור הקודם, לא מדובר על השוק של היום. באותו שנתון, כמו שfalou ציין, ביחס עלות תועלת היה מדובר בvfm הטוב ביותר.

לבחור שהחזיק רק בהונדות וטויוטות - גם משפחתי ובעיקר אבי חובב טויוטה. את שנותיי הראשונות עם ראשונות העברתי על היילקס. היום הוא מחזיק בהיילקס החדשה ולאנד קרוזר 2011. אני מחזיק בלאון FR 2015. אבא שלי ממש מבסוט. גם על הלאנד קרוזר, אבל בעיקר על הלאון.

בכל מקרה, ההתדיינות הזו ברורה כחסרת תוכן ופואנטה, ברור שהעדפתך לרכבים היא כדעה של כל אשת בעל עם 4 ילדים או סבא חביב, אך ההתעקשות שלך דומה להתעקשות בלשכנע חובבי אייפון שגם מוטו רייזר מוציא שיחות ואפילו לא מבלה אחרי כל נפילה במעבדה להחלפת מסך יקרה. כאמור - יש אנשים שמוכנים לשלם את עלות הטיפולים (שלפחות במקרה הלאון הנ"ל מדובר לרוב בשגר ושכח), העיקר לא לסוע על המשפחתומטית הממוצעת (ולאחר נסיון של שנים במשפחתומטיות, אני מבין כל אדם כזה לגמרי).

בקיצור, סע לשלום, המפתחות של הטויוטה/הונדה בפנים.

אתה סתם כועס.

וברור שאני נוסע לשלום ולא למוסך.

פורסם
לא מנסה לנגח אף אחד חלילה, מנסה להבין את ההיגיון בדבריך.

רשמת שהיו בבעלותך רק הונדות וטויוטות אבל גם אמרת שאתה לא "גרופי" של מותגים.

כתבת שאתה מעדיף לחפש את הריגושים במקומות אחרים אבל שאתה חובב נהיגה לא קטן שנהג בסוגי רכבים רבים מרוב החברים כאן.

במקום אחר חילקת את המכוניות חלוקה גסה לרכבים פרקטיים נטו (קורולה) ולמכוניות על (פרארי).

מה בעצם אתה רוצה לומר?

אתה ממשיך לעוות ולסלף את דברי.

כך שאין טעם שאסביר לך מה כוונותי.

• תוכן חדש...