Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכל כלול משפחתי בחגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי. פעם ראשונה בחיים שחשבנו לוותר על חג ראש השנה בארץ, ואולי לעשותו בחו"ל עם שלושת ילדינו (גילאי 6.5 ועד 10) ואולי גם עם הורי אשתי. אגב, עבור הילדים זו תהייה הפעם הראשונה בחו"ל. הקונספט יהיה כנראה "הכל כלול" ולא מתאים לי להוציא יותר מ-9000 עד 10000 שקל. מי יכול להמליץ על מלון טוב בקפריסין/רודוס /כרתים וכו' שכולל פארק שעשועי מים ואטרקציות לילדים וגם אוכל טוב? תודה למגיבים!

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בשום מקום של הכל כלול האוכל לא יהיה טוב.

אלא אם אוכל צבאי נחשב בעיניך טוב.

היינו בבורגס ולמרות שהאוכל היה נראה טוב בהתחלה, אחרי יום וחצי זה היה מאוס, אחרי 3 ימים אחד אחד התחיל לבקר בשירותים ואחרי 5 ימים היה בא לנו להקיא (לאלו מאיתנו שהם בררני אוכל)

* אתקן את עצמי, היה מקום אחד שהאוכל היה שווה - בתורכיה, היינו במלון שהיו לו מסעדות וכל ערב היינו יכולים לבחור לאכול במסעדה אחרת.

פורסם

באמת שאין על הקלאבים בתורכיה.

לפני שנתיים היינו בראש השנה בכרתים, ולפני שנה באוגוסט בתורכיה, אין מה לדבר ולהשוות.

לחופשה עם הילדים בסגנון שאתה מבקש אין כמו תורכיה, הכל שם בשפע, אוכל, פעילויות, אטרקציות, אתם כמה ימים תראו את הילדים רק בבוקר ובערב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ופרט לסיכון, איך היחס מהמארחים במלונות? באסטיונרים מהשוק?

לפני שנה הייתי בסיני והורמו לעברי המון גבות מהמכרים. בשטח היה מדהים ונתקלתי באהבה מבדואים ומצרים בלי שום EVIL EYE, לכן שואל.

• תוכן חדש...