Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשוקה למכונאות הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שאני ילד קטן היתה לי התשוקה למנועים. מגיל 5 הייתי נשכב על הרצפה בבית עם מכוניות צעצוע קטנות ומשמיע רעש של מנועים שממנו ההורים שלי סבלו. אחרי זה, שהורידו לי את הגלגלי עזר מהאופניים הייתי רוכב בשכונה עם כוס חד פעמית בגלגלים ושקצת גדלתי עברתי לשחק בפליישטישן במשחקי מרוצים.

אבל אומרים שההבדל בין ילדים למבוגרים הוא המחיר של הצעצועים שלהם... אחח כמה שזה נכון.

והנה היום בגיל 20 אני מוצא את עצמי מסתכל בסרטונים ביוטיוב, נכנס לפורומים, קורא מגזינים ואז יורד לחניה ומסתכל על מנוע של אופל קורסה ומתאכזב.

איפה אני באמת יכול לראות בעינים ולגעת ביידים, מבעד למסך ולעיתונים בכל מה שקשור לנושא המוטוריקה??

פורסם

"מוטוריקה" היא תחום רחב. מתחיל בדגמים וצילומים, איסוף ברושורים, עוברת דרך עניין ובכל דגם חדש ובמתרחש בשוק הרכב, חוק ומשפט תעבורתיים ומסתיים בהתעניינות ועיסוק בספורט מוטורי (לסוגיו הרבים) או בשיפוץ ואיסוף מכוניות עתיקות.

בהודעתך לא הבהרת מה מכל אלה ותחומים אחרים באמת מעניין אותך. אתה צריך להחליט אם מדובר בתחביב רוצה להתמקצע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על הכנופיה שמעת ? :shock:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!/page42

שלח הודעה פרטית לאסף מהכנופיה (כינוי בפורום: asafasaf) ותבקש להצטרף לטיפולים השוטפים..

פורסם

רק בצע אבחנה בין תשוקה / תחביב וידע.

לבין עבודה יום יום כמקור פרנסה.

במידה וכן יתאים לך כפרנסה, העבודה קשה והתמורה קשה גם.

ומנגד עם כניסת המערכות החדשות לרכבים, עבודת איבחון מחשבי הרכב די מעניינת.

רשמו - דבר עם החברה מכנופיית הטיפולים והצטרף אליהם לטיפולים.

כך תלמד ותקבל ידע וביטחון בטיפולים הקלים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...