Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה RX8 ביוון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נופש כעת ביוון.

הגענו אתמול. נהגנו והסתובבנו די מעט. אולי סה"כ 3.5 שעות ברכב. באי evia באזורים של מקומיים פשוטים למדי.

ראיתי 3 מזדה rx8.

מדובר ברכב ייחודי ולא מאוד נפוץ. ובגלל הייחוד אני יודע שהפך לסוג של קלסיקה ממש עם סיום ייצורו.

איך זה שיש כאן אותו בצורה כה נפוצה וסטנדרטית?

אולי רפליקה? או גרסה עם מנוע רגיל?

אגב בשלושה צבעים שונים אז זו לא אותה אחת.

פורסם

הרכב הזה לא נחשב אקזוטי, הוא נמכר בכמויות לא קטנות ומחירו כמשומש די נמוך, לכן לא בעיה לראות אותם ביוון, אני לא חושב שמישהו אי פעם טרח להכין רפליקה לרכב נפוץ שנמכר בסכומים של 4 ספרות בדולרים.

הבעיה העיקרית עם הרכב היא המנוע, למרות הנפח הצנוע וההספק הנאה עדיין בעיות האמינות של מנוע הוואנקל מעיקות על הבעלות.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
הכתבה היא 5 שנים אחורנית.

שוב, מדובר ברכב עם מנוע "רוטורי", שעושה לא מעט צרות, וגם נגמר מהר מאוד.

זה שנכתבה מלפני 5 שנים לא משפיע על הטיעון שלי לפיו מהכתבה עולה שמדובר ברכב עם פוטנציאל אספנות רציני.

אך כאמור אני באמת לא בקיא בעובדות ורק מנסה להבין.

פורסם
ואז עושים להם SWAP למנוע גודש קונבנציונלי ומקבלים אחלה בחלה של אוטו.

אז אולי אלו מוחלפות ולא הדבר האמיתי. כך שזה מסביר את העניין

פורסם

אפשר לקנות RX8 עם מנוע מקורי במצב מצויין בפחות מ$8000.

אם כבר אז RX7 ישנה גם מרגישה קלאסית.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...