Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מה יכולה להיות הסיבה באי מציאת רשתות בפתיחה של שרותי נדידה לחו''ל. כשאני מגיע הגלקסי A7 שלי לא מוצא רשתות להתחבר אליהן.

ניסיתי לפנות לרמי לוי בלנסות למצוא פתרון-שם נאמר לי לנסות למצוא רשתות באופן ידני. ניסיתי גם את האופציה הנ''ל אך ללא הצלחה. מה עליי לעשות?

פורסם
האם יש מעין אפליקציה של שירותי סים?

מה הכוונה? איזו אפליקציה זו?

אני פשוט מפעל דרך ה- u sim service את השרותי נדידה לחו"ל.

פורסם

אנדרואיד גלקסי A7. יש לציין שגם לפני כן זה היה קורה עם מכשיר LG G3.

אין עם מי לדבר שם ברמי לוי. לטענתם, למחלקת ההנדסה שלהם אין פתרון

פורסם

ה usim service משתנה מחברה לחברה. אם יש שם אופציה לבחירה בין נדידה מקומית לבינלאומית תבחר בבינלאומי.

אחר כך כנס להגדרות - רשתות סלולריות - מפעילי רשת - חיפוש רשתות.... זה לוקח כמה דקות ואתה מקבל רשימה של רשתות מקומיות.

אם לא עובד תנסה לכבות ולהדליק את המכשיר ואז את התהליך מחדש.

פורסם

אין אופציה בין נדידה מקומית לבינלאומית.

חיפוש רשתות ביצעתי - התחבר לי לכמה רגעים לרשת מסימת ולאחר מכן התנתק ולא הצליח להתחבר לאף אחת מהן שוב.

אולי באמת אכבה את המכשיר בטיסה ואפעיל אותו בהגעה ליעד.

תודה על העזרה

פורסם

לא ברור. אתה מנסה להתחבר לרשת בטיסה? בזמן הסעה של המטוס?

ץבחא בחשבון שהתחברות לרשת זרה היא תהליך שאורך דקות אחדות, עד שהמכשיר מאתר רשת, נרשם בה, הרשת המארחת מאתרת את רשת הבית וכל המעגל נסגר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא ברור. אתה מנסה להתחבר לרשת בטיסה? בזמן הסעה של המטוס?

ץבחא בחשבון שהתחברות לרשת זרה היא תהליך שאורך דקות אחדות, עד שהמכשיר מאתר רשת, נרשם בה, הרשת המארחת מאתרת את רשת הבית וכל המעגל נסגר.

מנסה להתחבר כמובן לאחר הנחיתה. אני ממתין אפילו כמה שעות ולא מצליח למצוא רשת. האזור הוא פירנצה.

פורסם

קנה סים איטלקי בכמה אירו והשתמש בואטסאפ\סקייפ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...