Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבתא מציעה? הנכד לוקח! אין שום שאלה בעניין. לך על רכב חדש, אבל תוותר על המיקרה זה בטוח. שלושת הדגמים שאתה צריך להתלבט בהם הם: פיקנטו, ספארק ו I10. רק לפני כמה ימים פרסמו כאן מבחן המבוסס על חוכמת חברי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629769-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA

אני הייתי בהתלבטות דומה ואני רכשתי כרכב שני למשפחה את היונדאי, אבל זה באמת עניין אישי. שלושת המכוניות ישרתו אותך נאמנה

בעיקרון לקחת את היונדאי I10 הידנית לא תהיה טעות, והיא תסחוב לי יפה ותעשה את מה שצריך למשך שנתיים שלוש?

- הן מבחינת תחזוקה - חלפים / טסט / דלק / ביטוח וכו'

והן מבחינת נוחות נסיעה - בכל זאת רוצה רכב שפשוט מרגיש לי רכב ולא דלי כמו המיקרה.

פורסם (נערך)

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן גם על הפיקנטו וגם על הספארק. תראה מה יותר נוח לך ואיפה התנאים הכי טובים. ה I10 , תעשה את העבודה בלי בעיה לא רק לשנתיים שלוש גם ל 10 שנים. המנועים, הגיר ושאר המכלולים פשוטים ואמינים מאוד. גם סביר להניח שיהיה לה שוק ותוכל למכור אותה במהירות ובמחיר המתקרב למחירון. כך גם לפיקנטו (השוק של הספארק יותר בעיתי בגלל התדמית שכנראה כבר לא מוצדקת יותר - כולם משבחים אותה ושמים אותה בראש בהתמודדות בין השלושה) . אני אישית הייתי בוחן את המנועים היותר חזקים (1250 ב i10 ובפיקנטו)

אני קניתי את היונדאי כי אשתי, לה מיועד הרכב, לא אהבה את הצורה החיצונית של הפיקנטו ועוד פחות של הספארק. ככה הכרענו (אם הרכב היה בשבילי, כנראה שהייתי הולך על הספארק למרות שלא בדקתי אותה לעומק זה רק ממה שקראתי עליה...) אה, ועוד משהו היונדאי היתה יותר זולה בכמה אלפי שקלים (מבצע חבר)

יש מבצעים אצל כולם:

על הספארק:

http://chevrolet.co.il/Offers/

יש מבצע על דגמי יונדאי:

http://campaigns.hyundaimotors.co.il/Hyundai_extra/?utm_source=google_mobile&utm_campaign=Hyundai_Brand&utm_term=%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99&AdPos=1t1&utm_content=195279679180&device=c&GeoLoc=1008002&utm_medium=ppc&gclid=CjwKEAjwxurIBRDnt7P7rODiq0USJADwjt5DKQEvb38S-72VkOnKTYyKUekpeodcOFw7UibM5aU1lRoCTXTw_wcB

ויש מבצע חבר אם יש לך, לפיקנטו

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם (נערך)

ואם אתה סובל מחום.... תבדוק את עניין המזגן... לדעתי בספארק תקבל את רמת הקירור הגבוהה ביותר... אבל תבדוק את הנתון הזה.

ב I10 כנראה שהמזגן לא להיט - אומרים שהוא מתקשה לעמוד בתנאי נהיגה מאומצים - אנחנו שבועיים עם ה I10 והמזגן בסהכ בסדר (בסוזוקי ליאנה שהיתה לי ובאאוטלנדר שאני נוהג בה המזגנים הרבה יותר טובים), אך כך בחשבון שאצלנו זה מנוע 1250.

לגבי הפיקנטו אני לא יודע....

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

במיקרה המושבים אכן היו על הפנים,אבל לאחרונה ביקרתי בניסן וישבתי במיקרה, יכול להיות שהמושבים שונו כי הם מרגישים טוב נוחים יותר ממה שהיה זכור לי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ואם אתה סובל מחום.... תבדוק את עניין המזגן... לדעתי בספארק תקבל את רמת הקירור הגבוהה ביותר... אבל תבדוק את הנתון הזה.

ב I10 כנראה שהמזגן לא להיט - אומרים שהוא מתקשה לעמוד בתנאי נהיגה מאומצים - אנחנו שבועיים עם ה I10 והמזגן בסהכ בסדר (בסוזוקי ליאנה שהיתה לי ובאאוטלנדר שאני נוהג בה המזגנים הרבה יותר טובים), אך כך בחשבון שאצלנו זה מנוע 1250.

לגבי הפיקנטו אני לא יודע....

אני נמצא בדיוק באותה צומת דרכים (בלי הסבתא) שאלתי כאן בפורום לגבי הפיקנטו והרוב כן ממליצים עליה .

למה לא לקחת אותה בחשבון? במיקרה במושבים לא קשים לך כמו אבן?

במיקרה המושבים אכן היו על הפנים,אבל לאחרונה ביקרתי בניסן וישבתי במיקרה, יכול להיות שהמושבים שונו כי הם מרגישים טוב נוחים יותר ממה שהיה זכור לי.

ביצעתי הזמנה של I10 בסוף, ליטר ידנית.

הלכתי עם הלב וויתרתי על המיקרה שפשוט לא הייתה לטעמי,

מחכה בקוצר רוח שהרכב יגיע.

בימי מכירות שלהם קיבלתי מלא בונוסים והנחות :)

פורסם

מה קיבלת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה קיבלת?

הגרסא הידנית עולה 62 + עוד אלפייה על נושט הטסט ו"על הכביש".

קיבלתי אותה בתכלס 58 על הכביש,

נתנו לי ביחד עם זה - מולטימדיה,מוביליי,משענת יד, מפתח עם כפתורים (לפתיחת ונעילת האוטו), 3 שנים של אינטרנט , חלונות שמורמים ברגע שהאוטו ננעל לבד, מצלמת רוורס וחיישני רוורס.

פורסם

יפה,מחיר טוב.

פורסם
הגרסא הידנית עולה 62 + עוד אלפייה על נושט הטסט ו"על הכביש".

קיבלתי אותה בתכלס 58 על הכביש,

נתנו לי ביחד עם זה - מולטימדיה,מוביליי,משענת יד, מפתח עם כפתורים (לפתיחת ונעילת האוטו), 3 שנים של אינטרנט , חלונות שמורמים ברגע שהאוטו ננעל לבד, מצלמת רוורס וחיישני רוורס.

שלא יעבדו עליך,

על המוביילאי הם קיבלו ממך כסף! ולא נתנו לך את זה כ"הטבה" - נסה לבקש את הרכב בלי ותגלה שאי אפשר(ברמת העובדה שברישיון רכב שלה קיעקעו חובה למוביילאי), היבואן מקבל כסף מהמדינה על התקנה של המערכת הזאת(יותר ממה שהיא עולה לו - הרבה יותר ממה שהיא עולה לו).

כמובן שהיא לא יעילה כמו מערכת מקורית אלא פתרון אפטרמקרט לא מדוייק וזול.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שלא יעבדו עליך,

על המוביילאי הם קיבלו ממך כסף! ולא נתנו לך את זה כ"הטבה" - נסה לבקש את הרכב בלי ותגלה שאי אפשר(ברמת העובדה שברישיון רכב שלה קיעקעו חובה למוביילאי), היבואן מקבל כסף מהמדינה על התקנה של המערכת הזאת(יותר ממה שהיא עולה לו - הרבה יותר ממה שהיא עולה לו).

כמובן שהיא לא יעילה כמו מערכת מקורית אלא פתרון אפטרמקרט לא מדוייק וזול.

כן את זה אני הבנתי עוד לפני שהלכתי ליונדאי לרכוש רכב.

הם מסתמכים על כך שלא כולם יודעים את זה ו"דוחפים" את המוביליי לרשימת המתנות.

מה שבטוח, שאר הדברים בהחלט לא אמורים להגיע עם הרכב, ממקור של כמה אנשים שקנו יונדאי I10 ולא קיבלו איתה כלום.

פורסם

לדעתי עשית דיל מציון. לבת שלי יש I10 ידני מנוע ליטר כבר שלוש שנים ומניסיון שלי ושל הבת האוטו מצוין וסוחב עליות קשות בטבריה ובגליל בלי שום בעיה

תתחדש ותהנה אוטו מתוק וטוב

• תוכן חדש...