Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מתכנן מחר להזמין רכב חדש מהחברה.

בעיקרון שתי הרכבים מוצעים במחירים מאוד דומים,

חשוב לציין קודם כל שאני סטודנט, הרכב הוא אישי בשבילי ומדי פעם אני נוסע עם עוד אדם ~ שניים.

מה אהבתי ביונדאי : חיצונית ופנימית היא הרבה יותר יפה, מודרנית, מאובזרת, שוק לא רע ליונדאי ובכללה אווירה של רכב יותר מושקע - וזה כבר מתחיל מלהתיישב בכיסא.

מה הבעיה ביונדאי :מפחד ממנוע ליטר,

אבא שלי אדם דיי גדול, אם אני נוסע איתו ועוד מישהו נגיד, מזגן דולק, עלייה, עד כמה הליטר הזה באמת יסחוב? - עשיתי נסיעת מבחן והוא נסע דיי יפה, אך בכל זאת.

מה אהבתי במיקרה : כמעט כלום, בעיקר אמינות טובה ומנוע טיפה גדול יותר, האוטו עצמו מרווח יותר ומחיר כמובן סבבה.

מה הבעיה במיקרה - נראית לא ככ טוב מבחוץ, נראית זוועה בפנים, שום איבזור, מרגיש 2005, הקלאצ' שם בנסיעת מבחן היה הרבה יותר בעייתי מהיונדאי והרגיש לא נעים ככ, נסיעה רועשת יותר.

~ עשיתי נסיעת מבחן על שתי הרכבים, בעיקרון הרגישו לי אותו דבר, היונדאי טיפה חלשה יותר אך יותר נוחה ושקטה, המיקרה סוחבת טיפה יותר אך רועשת.

למה אני מסתכל לכיוון המיקרה - א, כי זה ניסאן, אחלה חברה אחלה אמינות

ב, כי זה 1.2. בכל זאת, מנוע ליטר אני מאוד דואג מהנושא, 1.2 נראה לי יותר "FUTURE PROOF" ופחות לקרוע אותו.

אשמח לחוות דעת כללית למי שיש, מי שנסע או משתמש באחד הרכבים גם אשמח ובאופן כללי מה הייתם עושים במקומי.

חשוב לציין שהרכב הזה הוא מעין רכב מעבר לכשנתיים, אחרכך אחליף אותו למשהו רגיל ונורמאלי כשאסיים את התואר.

פורסם

למיקרה בהחלט יתרון בביצועים וזה יורגש בעיקר בעומס כמו עליות למשל.

קשה פה לתת לך המלצה כי זה משהו שאתה צריך להחליט עד כמה הביצועים של היונדאי יפריעו לך.

מבחינת שרידות המנוע זה משהו שלא צריך להדאיג אותך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לספארק מנוע קצת יותר חזק משל היונדאי, ולדעתי היא עדיפה על המיקרה ועל ה-i10

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתי האישית, שחבל על הכסף שלך. לקנות רכב חדש לשנתיים? ירידת הערך הכי גדולה בשנתיים הראשונות. המיקרה בכלל דגם מיושן שכבר הוצגה המחליפה שלה. אין היגיון לקנות אותה עכשיו כחדשה. אולי כן כמשומשת שמישהו אחר ספג את ירידת הערך הראשונה שלה. תחשוב בכיוון של משומשת חדישה. לעניות דעתי זה הרבה יותר נכון, כלכלית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

סתם לסבר את האוזן אני עושה עכשיו טרייד על הi10 שלי שהיא בת שנתיים וקיבלתי עליה 42 אלף. (עלתה 60)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מסכים עם מולטיפלה ומוסיף שלדעתי כדאי לך להביא רכב 2013-14 ידני עם מנוע יותר גדול בדמות 1.4.

כך גם תהנה מפחות ירידת ערך ומנוע יותר כיף.

פורסם

אין לך מה לפחד ממנוע ליטר,

אם אתה נוסע בעיקר בדרך מישורית זה לא נורא.

מניסיון עם 3 שבועות על ניסאן מיקרה ידנית - הגב כואב,הלוק והתחושה מדכאים,המנוע לא גמיש והגיר מרגיש כמו להעביר הילוכים בתוך קופסאת קרטון,

בשאר הדברים אמרת שהיונדאי מבחינתך מנצחת - אין שום בעיות אמינות בI10 עד כה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חשוב לציין לגבי מי שאמר לקנות רכב משומש בן שנתיים שלוש - שליש התקציב שלי מגיע מסבתא שלי, שהתנאי היחידי שלה זה רכב חדש לגמרי מהחנות.

אם מדובר על רכב משומש, אפשר להוריד כ 20 אלף מהתקציב,

לכן אמרתי נקפוץ על ההזדמנות

פורסם

אגב,למה לא לבדוק את הדאציה סנדרו?

מושבים לדעתי עדיפים מהיונדאי ומהמיקרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תסביר לסבתא שאתה סטודנט חכם ושמבחינה כלכלית עדיף לך לקנות רכב בן שנתיים כדי שהכסף שלה ישמור על ערכו יותר זמן ולא יתנדף מהר בשנתיים הראשונות של רכב חדש

פורסם
סתם לסבר את האוזן אני עושה עכשיו טרייד על הi10 שלי שהיא בת שנתיים וקיבלתי עליה 42 אלף. (עלתה 60)

אתה כניראה עושה טרייד על רכב עם חוסר ביקוש בתור חדש, או שמפספס הנחות גדולות במידה והיית מביא מזומן.

פורסם
תסביר לסבתא שאתה סטודנט חכם ושמבחינה כלכלית עדיף לך לקנות רכב בן שנתיים כדי שהכסף שלה ישמור על ערכו יותר זמן ולא יתנדף מהר בשנתיים הראשונות של רכב חדש

לך תתוכח עם סבתא.

מצבים כאלה, עדיף לקחת את הכסף ולשתוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה כניראה עושה טרייד על רכב עם חוסר ביקוש בתור חדש, או שמפספס הנחות גדולות במידה והיית מביא מזומן.

מה? אני עושה טרייד לאיוניק חדשה ביונדאי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סבתא מציעה? הנכד לוקח! אין שום שאלה בעניין. לך על רכב חדש, אבל תוותר על המיקרה זה בטוח. שלושת הדגמים שאתה צריך להתלבט בהם הם: פיקנטו, ספארק ו I10. רק לפני כמה ימים פרסמו כאן מבחן המבוסס על חוכמת חברי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629769-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA

אני הייתי בהתלבטות דומה ואני רכשתי כרכב שני למשפחה את היונדאי, אבל זה באמת עניין אישי. שלושת המכוניות ישרתו אותך נאמנה

• תוכן חדש...