Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בבוקר נעצרתי ע"י שוטר בגין מהירות מופרזת (חריגה משמעותית). הנ"ל הציג בפני את המהירות במכשיר הדבורה (בתוך הטויוטה אוונסיס הסמויה) וביקש ממני רישיון נהיגה.

לאחר בדיקת הרישיון במסוף ומס' שאלות (לאן אתה ממהר: לעבודה. זאת לא עברת מהירות ראשונה שלך: אני יודע עשיתי טעות). הגיש לי את הרישיון בחזרה ואמר לי "סע בזהירות". הוא לא ציין בפני האם קיבלתי דו"ח (גם לא שאלתי ומיד המשכתי בנסיעה, כמצויין - מיהרתי לעבודה).

הסיטואציה בעיני נראתה הזוייה - ננעלתי במהירות גבוהה מאוד (מעל 120) בכביש שבו המהירות המותרת הינה 80.

יכול להיות שפתאום אקבל בדואר דו"ח עם זימון לבית משפט ללא שהשוטר ציין זאת בפניי ?

פורסם

בעבר היו לי מקרים דומים ולא קיבלתי כלום. קורה שהשוטר מרגיש שלא צריך לתת דו"ח או נותן משהו אחר ברמת ענישה נמוכה יותר.

• תוכן חדש...