Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 156

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ה, אני מחזיק כבר 4 שנים בהונדה סיוויק 1993 ידנית, האוטו הזה שירת אותי נאמן, אבל אני חושב שהגיע זמן להשתדרג.

מצאתי אלפא רומיאו 156 עם מנוע 2000, קילומטראג' באיזור ה240 אלף, במחיר של 20 אלף.

חשוב לי שהאוטו יהיה זריז, מצד שני גם אמין.

האוטו חזק עם 165 כ"ס, נראה טוב מאוד מבפנים.

עריכה אחרונה על ידי Maximiliano
פורסם

מאיזו שנה ה156 שאתה מדבר עליה?

20 אלף שקלים לא נשמע כמו מציאה גדולה, עבור רכב עם 240 אלף ק"מ .

אלא אם מדובר ברכב שמור ומטופל בצורה יוצאת דופן.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

165 כ"ס אומר שזה הדגם עם מנוע 2.0JTS. המנוע הזה, בלשון המעטה, לא מומלץ, בשל פוטנציאל לתקלות שהטיפול בהן יקר מאד. באופן כללי, ה-156 היא רכב מצוין ופרט למנוע הספציפי הזה גם די אמין, אבל ככל רכב בן למעלה מעשור שננהג חזק, ואף אחד לא קונה אותה כדי לנסוע רגוע, יהיה בה בלאי, והבלאי יקר. החלקים לא זולים, והיא לא מגיבה טוב להזנחה. אם אתה קונה אותה מתוך ידיעה שהחזקתה במצב טוב תדרוש השקעה - תהנה מרכב מדהים ומאד מהנה. אם לא - דלג הלאה. אם תחליט, ממליץ להתמקד בדגמי הטווין ספארק וה-V6.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנה קישור לסיכום שלי ל-3 שנים עם 156 טווין ספארק סלספיד. השרשור יכול להפחיד, אבל אלה עלויות האחזקה ברכב יקר ישן שתוחזק בלי לחסוך עליו. קח בחשבון ש-JTS יוסיף לכל האמור גם נזקים הקשורים בטיפול מונע יקר או שיפוץ/החלפה יקרים של המנוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559319-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-156-%D7%A1%D7%9C%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%93-2001-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-3-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות חברים.

אז שוב פעם נכנסתי למצב של לשקול את זה. מצד אחד, הנסועה שלי היא פחות מ10 אלף בשנה, רק לעבודה (כ15 ק"מ לכיוון כמעט כל יום) ואני נוסע נורא נורא רגוע, בלי קיקים ושטויות, פה ושם מאיץ בעקיפות אבל לא מעבר.

הרכב שנת 2004, הצורה היותר חדשה.

שחכתי להגיד שהאלפא ידנית. זה משנה משהו מבחינת אמינות?

עריכה אחרונה על ידי Maximiliano
פורסם

זה טוב שהיא ידנית, אבל לא משפר את אמינות במנוע הספציפי בזה. תעדיף טווין ספארק, למרות שהן יותר ישנות. זה כבר לא כ"כ משנה בגילאים האלה

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה טוב שהיא ידנית, אבל לא משפר את אמינות במנוע הספציפי בזה. תעדיף טווין ספארק, למרות שהן יותר ישנות. זה כבר לא כ"כ משנה בגילאים האלה

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חח הלוואי והתקציב היה מרשה לי. כעיקרון אני ממש לא הייתי נעול על להחליף אוטו, זה היה מסוג הג'וקים האלה שנכנסים לך לראש באמצע היום ופשוט מצאתי את האקזמפלר הזה. במחיר 20 אלף אני לא אמצא שום דבר מעניין או דומה לסוג רכבים הזה.

מה שגם זאת הצורה החדשה, ואני לא רוצה את הישנה. היא גם היחידה שנמכרת ביד 2.

שווה לנסות בכלל? לקחת לבדיקה? מאיזה כסתחים אני צריך להתעלם ומאיזה אני צריך לשים דגש?

פורסם

רומן סיפר לך במדויק מה הבעיות במנוע הנ"ל, אם בכל זאת בא לך, לך על זה. הזהירו אותך.

לטעמי בכלל הדגם הישן גם יפה יותר.

בעיות? חוץ מהמנוע וזה שהרכב בן 13 ואין ביטחון לגבי כלום?

משולשים קדמיים חלשים, לבדוק.

חיישן חמצן, לוודא שהרכב נוסע כמו שצריך.

בהצלחה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בסוף אחרי כל העצות החלטתי לרדת מהרעיון, תודה!

אם כבר, אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש. מצאתי סובארו אימפרזה עם מנוע 2000, ידנית, יותר חדשה (2006) וקילומטראז שעומד על 200 אלף. מחיר כמעט זהה של 20 וקצת אלף. שווה בדיקה?

• תוכן חדש...