Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין ונוח עד 35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב ישמש נסיעות עירוניות קצרות ובינעירוניות ארוכות

מוכן להתפשר על חסרונות של הרכב בתוך העיר כדי לקבל נוחות בנסיעות הארוכות הבינעירוניות

חשוב מאוד אמינות

אין לי צורך בתא מטען גדול או מקום לנוסעים מאחורה לכן נראה שסופר מיני יכולה ליהות אופציה טובה אבל אני חושש מהנוחות מחוץ לעיר.

בנוסף חשוב לי צריכת דלק

אופציות שחשבתי:

מזדה 3 \ קורולה \ לאנסר

נראה ששנתון 2009 בערך נכנס בתקציב

35000 שקל

עריכה אחרונה על ידי Tamlin
פורסם

קורולה רובוטית יכולה להתאים לך במיוחד שהנסיעות שלך הם מחוץ לעיר, יש לי אחת והיא חסכונית מאד בבין עירוני בערך 1 ל16.

בנוסף האוטו נוח ויציב על הכביש.

פורסם

מעניין אותי האם יש התפשרות בנוחות הנסיעה בשיוט בכביש מהיר עם רכבי מיני כמו פאביה או 207 משנתון גבוהה לעומת משפחתיות משנתון נמוך יותר

פורסם

נוחות היא עניין סובייקטיבי - כל אחד וטעמו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זה לא היה ברור אני מדבר על דברים מדידים כמו רעשי כביש ושיכוך, לא כיסאות או מיקום לחצנים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מבדיקה ביד 2 נראה כי ניתן להכניס מזדה 3 דור שני 2010 עם קילומטרז סביר.

האם זו בחירה עדיפה על פני קורולה 2008/9 או סיויק 2008 שנמכרות במחירים דומים?

פורסם

המאזדה 3 יותר פלפלית מבחינה הנאה מנהיגה, החסרונות שלה הם תא נוסעים קטן יותר וצריכת דלק גבוהה לעומת הקורולה, הסיויק בינהם.

פורסם

מניסיון שלי עם הקורולה הרובוטית,

רכב אמין מאוד, 0 תקלות , אך קצת משעממת ומנותקת מדי מהכביש וממש לא נוחה, אך שוב מדובר בעניין סובייקטיבי, יכול להיות שלפות"ש כן תתאים,

נושא הגער הרובוטי חד מצמדי, לא כל אחד מסתדר איתו, לכן מומלץ לעשות נסיעת מבחן על קורולה כזו ולא רובוטית אחרת, כי התנהגות הגיר הרובוטי שונה מרכב לרכב, אם נושא הנוחות מתאים לך ומסתדר עם הגיר, מדובר בבחירה מצויינת.

• תוכן חדש...