Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך לשמור את הדיון הזה לכל פעם שצץ לו דיון בו חובבי המותג מהללים את היבואן.

נעזוב לרגע בצד את החוסר המקצועיות שצורח כאן מכל עבר,

נתמקד בזה שהיבואן לא מרגיש שום צורך לתת פתרון אמיתי ללקוח שקנה רכב חדש במיטב כספו לשם ניידות כצורך, לא מותרות.

עריכה אחרונה על ידי tepic
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שנתת לצ׳מפיון מספיק הזדמנויות.

תדאג לתיעוד של כל הדברים.

סע למוסך מתמחה בואג או מיזוג אוויר שיבדוק. אם יש לו כיוון - שיתקן.

תשלם לו.

אם הבעיה נפתרה - תשלח מכתב רשום לצ׳מפיון עם צילום הקבלה ותבקש החזר על עלות התיקון.

במידה ויסרבו - תביעות קטנות כולל החזר על הזמן שבזבזו לך.

אתה צריך רכב תקין עם מזגן.

צ׳מפיון לא יודעים לספק לך אחד כזה. תבדוק - אולי יש מישהו שכן.

פורסם
צריך לשמור את הדיון הזה לכל פעם שצץ לו דיון בו חובבי המותג מהללים את היבואן.

נעזוב לרגע בצד את החוסר המקצועיות שצורח כאן מכל עבר,

נתמקד בזה שהיבואן לא מרגיש שום צורך לתת פתרון אמיתי ללקוח שקנה רכב חדש במיטב כספו לשם ניידות כצורך, לא מותרות.

לא ראיתי עדיין בחור אחד שמהלל את צ'מפיון בפורום. את וואג אולי כן, ממש לא את היבואן. אפשר להפיג שעמום בעוד דרכים.

לפות"ש, ההתנהלות אבסורדית. נדרש פה קשר רציף עם יועץ טכני של היצרן בעצמו, ולא טלאפון שבור על גבי מיילים.

באם ניסית ליצור קשר ישירות עם היצרן בעצמך, אכן, לצערי נראה כי אכן התייעצות עם עורך דין לקראת תביעה תהיה הצעד הבא.

אישית - לא הייתי נותן להם כלכך הרבה צ'אנסים לפתור תקלה כלכך מהותית בתקופה הזו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני חושב שנתת לצ׳מפיון מספיק הזדמנויות.

תדאג לתיעוד של כל הדברים.

סע למוסך מתמחה בואג או מיזוג אוויר שיבדוק. אם יש לו כיוון - שיתקן.

תשלם לו.

אם הבעיה נפתרה - תשלח מכתב רשום לצ׳מפיון עם צילום הקבלה ותבקש החזר על עלות התיקון.

במידה ויסרבו - תביעות קטנות כולל החזר על הזמן שבזבזו לך.

אתה צריך רכב תקין עם מזגן.

צ׳מפיון לא יודעים לספק לך אחד כזה. תבדוק - אולי יש מישהו שכן.

+1

סע לרון (אפילו שהאוטו באחריות)

תשלם לו כמה שצריך

תתבע אותם בתביעות קטנות על עלות התיקון + אבדן ימי עבודה מחמת חוסר המקצועיות שלהם + מה שעורך הדין שלך ינפיץ (נסיעה בלי מזגן בקיץ.. לא יודע האם ניתן "לכמת" את זה לכסף, אבל אפשר לנסות).

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

ללכת לרון במצב הזה זו עצה גרועה מאוד לדעתי. למה אתה חושב שרון יצליח לפתור את הבעיה? לצ'מפיון יש את הגיבוי של היצרן וגישה בלתי מוגבלת לחלפים . מלבד זאת הרכב באחריות. ברגע שמישהו שלא מוסמך מבחינתם ייגע ברכב, זו תהיה עילה להתנער מפות"ש והם יקפצו עליה בשמחה.

מה שצריך לעשות כרגע לדעתי זה להתייעץ עם עו"ד.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

שמע איזה סבלנות יש לך...

מציע לך לערב עו"ד בדחיפות ועירוב של vw העולמית.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

עם זאת, אני מבקש מכל חבר פורום יקר שהקדיש מזמנו לקריאת שורות אלה (ותודה על כך) לקחת נשימה עמוקה, לשאוף את המידע שנכתב מעלה ולתת עיצה כנה - איך אתם הייתם נוהגים בהתחשב בכל השתלשלות העניינים הזאת?

1. מנסה ללכת בטוב . פונה למוסך ולשירות הלקוחות ומבקש מהם בנימוס שייקחו את הרכב עד למציאת פתרון לתקלה , ייקח כמה שייקח ושיידאגו לי לרכב חלופי מאותו סגמנט עד לפתרון הבעיה.

2. במידה ואפשרות ראשונה לא צולחת , אומר להם (גם בנימוס ) שהשלב הבא היא תביעה בבית משפט לתביעות קטנות .

3. בשלב זה כנראה שהייתי הולך למוסך מורשה משרד התחבורה ומבקש ממנו לעבוד עם חלקים מקוריים ולטפל בתקלה כדי שהיבואן לא יוכל בעתיד להתנער מאחריות , למרות שזה קצת בעייתי , כיוון שכל תקלה כלשהי עתידית יוכלו להאשים את המוסך שטיפל ברכב בכך שהוא גרם לה.

4. במידה והגעת לשלב 3 והתקלה נפתרה , אוסף את הקבלות + מנסה לכמת בכסף את כל הזמן שבזבזת ואז תובע.

* אחרי שכבר סיימתי לכתוב בא לי עוד רעיון , אם דרך שירות הלקוחות אפשר לארגן רכב חלופי , הייתי מנסה לבקש מהם להשאיר את הרכב במוסך בראשל"צ או כל מוסך רשת אחר של היבואן שאתה מקבל עליו חוות דעת טובה ולקבל את הרכב משם. אני מכיר כמה בודדים שקיבלו בראשל"צ שירות טוב . (מצד שני הם הגיעו לרוב לטיפולים שוטפים אז הכל בע"מ)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ללכת לרון במצב הזה זו עצה גרועה מאוד לדעתי. למה אתה חושב שרון יצליח לפתור את הבעיה? לצ'מפיון יש את הגיבוי של היצרן וגישה בלתי מוגבלת לחלפים . מלבד זאת הרכב באחריות. ברגע שמישהו שלא מוסמך מבחינתם ייגע ברכב, זו תהיה עילה להתנער מפות"ש והם יקפצו עליה בשמחה.

מה שצריך לעשות כרגע לדעתי זה להתייעץ עם עו"ד.

הם כבר חודשים ארוכים לא מצליחים לפתור את הבעיה.

הוא צריך רכב מתפקד.

רון/עומס/משה - לא משנה מי. מי שיכול לתקן את הרכב. שיתקן. צ׳מפיון לא מצליחים.

פורסם

עם כל הצער נראה לי שכדאי להתייעץ עם עו"ד לגבי ההמשך. ולו רק כדי לדעת שאתה מתעד ומתנהל בצורה שתאפשר לך לתבוע פיצוי בסוף התהליך המייגע הזה.

רכב חדש באחריות בלי מזגן תקין זה לא מקובל ולא לעניין.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הכנס את הרכב למוסך וקח רכב שכור מהם כרכב חלופי והשאר את הרכב עד שיתוקן!

אחרי חודש מישהוא מההנהלה כבר יתחיל לצעוק על המוסך על עלות שכירת הרכב עבורך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואו, איך אתה נסעת כל הקיץ בלי מזגן.. לא הגיוני בעליל.

יש לך מערכת שמע,התקנה מקומית של משהו אחר?נראה לי שיש לך איזה קצר או חיבור רופף כי התקלה שאתה מתאר היא לא מקומית למזגן.

כנראה גם בגלל זה המוסך לא מוצא מה הבעיה.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם

יש לך סבלנות מטורפת, אולי לרעתך. כבר מזמן הייתי מסנדל להם את האוטו בכניסה למוסך!

בשירות לקוחות בארץ עד שלא דוחפים בחזרה לא מקבלים שירות הולם.

• תוכן חדש...