Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Al4 התנהגות מוזרה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

ההילוך השני מתפצל לשניים ונוצר תחושה כאילו מעביר הילוך אך לא כך הדבר-הסלד פשוט יורד בכמה מאות ואחכ ממשיך.

נראה ממש כאילו יש בעיית לחץ/"נפילת מתח".

זה עבודתו של ממיר המומנט במקרה והדבר תקין בגיר הזה? או שיש פה בעיה אחרת?

פורסם

אוסיף לנאמר שבגירסאות מסויימות של AL4/DPO בדקות הראשונות של נסיעה הנעילה הזאת לא תעבוד, זה כדי לאפשר לשמן גיר להגיע לטמפ' עבודה מהר יותר.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
אוסיף לנאמר שבגירסאות מסויימות של AL4/DPO בדקות הראשונות של נסיעה הנעילה הזאת לא תעבוד, זה כדי לאפשר לשמן גיר להגיע לטמפ' עבודה מהר יותר.

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

תכלס אני זוכר שגם בלאנטיס זה לא היה נועל ממיר מומנט שהמנוע קר (שם הנעילה מתבצעת רק ברביעי) ואף פעם לא הבנתי למה.

החכמתי. (+ ההערה לגבי TAPATALKׂ)

פורסם

-

אמת,

אצלי זה היה מתרחש אך ורק בשיא החורף, כאשר מזג האויר בחוץ מתחת ל10 מעלות.

בתחילת נסיעה התיבה הייתה מעבירה לשלישי באותה נקודה בה לרוב ננעל הממיר, הממיר היה ננעל בכל מקרה בהילוך שלישי ב50 קמ"ש (במקום הילוך שני ב30 קמ"ש). לא יצאתי לי להבחין בהתנהגות הזאת מעבר ל100-200 מטר הראשונים לנסיעה.

יום טוב גם לך

פורסם

בקליאו B שהייתה לי (הייתה רשומה מודל 2000 אבל ייצור בפועל איפשהו במחצית הראשונה של 1999 זאת אומרת גירסה מאוד מוקדמת של הגיר) לא הייתה שום נעילה בשום הילוך בערך ב 3-5 דקות ראשונות של נסיעה אחרי התנעת מנוע קר.

אני די בטוח שלא היה מדובר בתקלה כי זה היה מאוד עקבי, תמיד אחרי אותו פרק זמן או מרחק נסיעה הנעילה הייתה מופעלת.

פורסם

וניצול בלימת מנוע באופן אפקטיבי יותר.

• תוכן חדש...