Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Raspberry PI כמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עולה בי איזה רצון להתקין טאבלט ברכב, הבעיה שזה יבלוט ויראה מכוער ככל הנראה.

אז חשבתי על משהו קצת יותר פרקטי וגם זול יותר - הרספברי. ממה שראיתי הדור האחרון עולה כ-50$, יש הרבה הרחבות, ניתן להוסיף כרטיס קול איכותי ורכיב GPS, מה שגורם לי לתהות עליו כמכשיר אנדרואיד נחמד וזול שיריץ וויז ומוזיקה.

השאלה עד כמה זה ישים, כמה מסובך למצוא לו מסך שיראה קשור לרכב (ואני לא מעוניין להתחיל לקדוח או לפרק חצי רכב בשביל זה) וכמובן האם זה פתרון טוב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי מושג להגיד אם זה טוב או לא, אבל תריץ חיפוש בגוגל ל-raspberry pi Car PC Android או כל שילוב מילים כזה ותראה מספר מדריכים למה נדרש וכיצד לבנות.

פורסם

בסוף זה לא יצא יותר זול או יראה שונה מהותית מטאבלט לרכב (כולל המסך).

תבדוק גם על odroid c2.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הבעיה שלי עם טאבלט זה לגרום לו להראות 'קשור' לרכב ולא כמו חלטורה וכמובן שימשוך כמה שפחות תשומת לב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תחשוב אולי גם בכיוון של שידור BT למקלט BT שיתחבר למגבר או לפרוססור שלך - מפשט לך את העניינים לגמרי וחוסך לך כבל RCA שכולו קורבן לרעשים.

לא חייב רספברי - אולי לקנות פאבלט שקל יותר לשלב ולבנות לתוך הדש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא תהיה ירידה באיכות השמע בעקבות שימוש בבלוטות'?

לקנות מוצר זאת לא הבעיה, הבעיה זה לשלב אותו בדשבורד של הרכב, אני לא רואה צורה נורמלית למתקן אותו.

זה הדשבורד שלי:

DSC_0467.jpg

פורסם

תראה מקלט פשוט של NVX כמו הVBT-2 שלהם, כנראה שעלולה להיות פגיעה באיכות.

מקלט איכותי של BOSE עם ספק כוח 5V או מקלט ייעודי לרכב מוביל קטגוריה כמו הAMAS-2 של מוסקוני (80 עד 100 אירו בחו"ל לפני מיסים ומשלוחה) ולא תרגיש כנראה שום פגיעה באיכות.

ראיתי גם מקלטי BT היי אנד נוספים באזור ה1500 שקלים אני חושב גם שהעלו שרשור לאחד כזה בפרוייקט שלי.

הבוז עולה כ50 דולרים אגב - באיביי.

בכל מקרה - ההתקנה של מקלט הBT היא נסתרת, מאחורי הדש בורד - להתקנת הסמארטפון שלך יש בערך אין ספור פתרונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואז הרדיו מה איתו? סתם נשאר מיותם?

הבעיה שלי עם התקנת יחידת בלוטות' זה שאין איך לשלוט על הטלפון בזמן נהיגה אם רוצים להעביר שיר למשל.

פורסם

בגלל כל התשלובות האלה אני פשוט מעדיף שהhu שלי יהיה הטלפון עצמו ולכל החגיגה אני מוסיף דיבורית פשוטה.

אבל תבדוק אם לפיי יש מודול סלולרי, אולי סים דואלי?

Pioneer TS-X150

פורסם

בוא נגיד שארכוש איזה פאבלט או טאבלט 7" עם סים ואיכות שמע טובה, איפה אני ממתקן את זה בצורה נורמלית?

פורסם

יש כל כך הרבה אופציות.

תפס שנכנס לתוך חריץ הcd

זרוע עם בסיס ואקום, יש גם בסטנדרט צבאי כמו RAM mounts

תפס לקורה.

פתרונות של brodit proclip ועוד ועוד ועוד

דבר למשל עם ספונסר פורום, דיטק.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבעיה שכל הפתרונות האלו יגרמו לטלפון לבלוט מה שאני לא רוצה שיקרה.

פורסם

נראה לי שדנו בזה כבר בסיבוב החלפת המערכת שלך.

יש הרי קיטים לדאבל דין (אם כי יקרים מאוד משום מה). זה יתן לך פתח של 18X10 ס"מ פחות או יותר.

אולי אפשר לעשות משהו בסגנון של HUD, אבל לא נראה לי שזה יהיה מוצלח במיוחד בשמש הישראלית.

פורסם

אחד מחברי הפורום התקין בקליאו מסך מתקפל למצלמת רוורס שנפתח רק בעת הכנסת ההילוך, חשבתי להשתמש במנגנון דומה עבור טאבלט, רק שהוא יקבל סיגנל להיפתח כאשר המערכת דלוקה. השאלה עד כמה הרעיון הזה ריאלי.

• תוכן חדש...