Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם לפני 5 חודשים קניתי דייהטסו סיריון 2011 אני מאוד מרוצה מהרכב אבל החלפתי מקום עבודה שכיום

אני נוסע 80 ק"מ ביום 6 פעמים בשבוע שבת הרכב לא זז הסיריון עושה לי כיום בצריכה של חוץ לעיר 1ל14 שזה נחמד ולא רע השאלה עם יש משהו אמין כמהוא ויותר חסכוני בטווח מחירים של עד 40 אלף שיוזיל לי עליות שנתיות בסך הכול

פורסם

לא,

אם הסריון במצב טוב ושמורה תישאר איתה, כל החלפה לא תיתן לך חסכון משמעותי בדלק ביחס לעובדה שמדובר ברכב שאתה כבר מכיר ויודע את המצב שלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב דיזל במחיר של סיריון יהיה אולי קצת יותר חסכוני, אבל כנראה ידרוש הוצאות גבוהות יותר, כי מרבית הסיכויים שהוא יהיה עם קילומטראז' גבוה וכבר עם כל מיני דברים שדורשים השקעה. אם איכות הנסיעה בסיריון למרחקים האלה ומכמויות מספקת אותך מבחינת הנוחות, אל תחליף כי אין טעם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ק"מ של 23,000 אולי מעל הממוצע אבל בטח לא שווה בשבילו להחזיק רכב דיזל במקום הסיריון.

הייתי נשאר איתה לפחות עוד 3 שנים ואז חושב שוב..

אולי בכלל יש אפשרות להסבת הרכב לגז.. שווה בדיקה ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...