Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש הנחה לכרטיס הופעה של בריטני ספירס תמורת פינוק של כרטיס אשראי אמריקן אקספרס,

אשמח לקבל אם יש למישהו והוא לא משתמש!

שבת שלום.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין לי מילים,

פורום של קסמים,

גם הפעם לא איכזבתם!

תודה רבה לתומר!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עד כמה שידוע לי מספיק להשתמש בקוד ההטבה שמגיע ב SMS, אחרת הם יכלו פשוט ליישם את ההטבה במעמד החיוב. מקס' אקנה את הכרטיס ודני יעביר את הכסף;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

תומר.

פורסם
אין לי מילים,

פורום של קסמים,

גם הפעם לא איכזבתם!

תודה רבה לתומר!

תומר בתגובה:

I was born to make you happy

:p

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

טוב, כל עוד זה לא מזיק לאף אחד, אני מניח שזה בסדר :puzzled:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

הפעם יש הנחה על כרטיס למופע של "David Garrett", אם יש למישהו "פינוק" מיותר שהוא לא מתכוון לנצל וחבל לו שיתבזבז אני אשמח לקבל!:-D

תודה מראש!

פורסם (נערך)

תסביר לי מה לעשות ואעביר לך בשמחה.

עריכה - נראה לי שהבנתי מה עושים. אנא עדכן אותי אם עדיין אקטואלי, אם כן אשלח לך.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2
יגעת ומצאת, תאמין.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אין על הפורום שלנו,

לכל בעיה הפתרון כאן מגיע במהרה!

תודה רבה ללוקי, לא מובן מאילו!

מכיוון שאנחנו הולכים זוג למופע, אשמח לקבל עוד הטבה אחת אם יש למישהו והוא לא מתכוון להשתמש ורוצה לעזור!

תודה מראש.

• תוכן חדש...