Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש נתונים עבור צריכת דלק אמיתית(לא נתוני יצרן) של שני הרכבים הבאים-

סקודה אוקטביה 2017 1.4TSI+DSG

פיג'ו 3008 שנת 2017 מנוע דיזל 1.6 120HP.

אודה לעזרתכם,

אריאל

פורסם

אצל נהגים שונים ובמסלולים שונים נתונים אמיתיים יהיו שונים. אולי כדאי לקחת את הרכבים לנסיעת מבחן למסלול שבו אתה מעוניין לבדוק את צריכת הדלק.

פורסם

אני מודע לכך, אבל בדר"כ יש ממוצע כללי כלשהו מניסיון של חברי הפורום/ידע מרחבי האינטרנט שנותן מושג כללי על ההפרש ביניהם.

תודה.

פורסם

ההבדל ביניהם יהיה בערך כ-4-5 ק"מ לליטר לטובת הפיג'ו, לפי נתוני יצרן (בפיג'ו הזה טרם נהגתי, את האוקטביה 1.4 אני מכיר, לאבי יש אותה כבר 3 שנים).

פורסם

צריכת הדלק של שניהם לא רחוקה אחד השני. האוקטביה שותה ליטר בנזין ל 13-14 ק"מ. ה-3008 15-16 ק"מ לליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאוקטביה יתרון די מוחץ בביצועים על ה-3008 דיזל.

אבל לכזו נסועה עדיין הייתי בוחר במנוע דיזל, אולי סונטה היברידית (ליסינג 0 ק"מ).

פורסם

כדי לקבל את התשובה הטובה ביותר פשוט תיכנס למבחני הרכבים בארץ ותקבל תשובה לגבי צריכת הדלק האמיתית,קח בחשבון שבתנאי מבחן הצריכה תהיה גבוהה יותר מאשר צריכה בתנאי יום יום אבל זה נכון לגבי שני הרכבים.

מומלץ להשוות תחת אותו המגזין/אתר.

פורסם

לנו במשפחה יש 3008. אצל נהגת רגועה מאוד. נסיעה שהיא עירונית בעיקרה הרכב נוסע 15.5 קמ לליטר סולר

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני יכול להעיד על גולף 1.4 (מנוע 125 דומה בבסיסו למנוע 1.4 באטקטביב 150)על ליטר ל 14.5 ק"מ בנסיעה מעורבת עם הפקקים הקשים של אילון, לפעמים גם מגיע ל 15 ק"מ. בנסיעה טהורה מחוץ לעיר, זה גם מגיע לליטר ל 18-19 ק"מ. זה יכול לתת לך קנה מידה

פורסם (נערך)

לדעתי צריכת הדלק המנהלתית כמעט זהה. היתרון ב 3008 הוא שיש תחנות שהדיזל בהן זול משמעותית מהבנזין.

יתרון קטן ל 3008 בשיוט שם הצריכה יורדת ל 1:20 בעקבות סל"ד מנוע נמוך וזה למרות שיש לה רק 6 הילוכים ולא dsg7

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תודה!

הפרש של כ-3קמ"ל זה די הרבה לנסועה של 40,000ק"מ בשנה. מדובר על הבדל של כ-3000ש"ח בשנה.

זה 250 שח בחודש,לא משהו שימוטט כלכלית משפחה.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

כן אבל לאחר 3-4 אנשים כשאתה נשאר עם +12,000-13,000 שקלים בחשבון הבנק זה הבדל חמוד ואולי חופשה נחמדה.

יש כאן אנשים שחוסכים 5 שקלים בתוכנית הסלולאר שלהם אבל קונים מעדנים ומבזבזים בהמון תחומים אחרים כך שמה שטוב לך, לא טוב לאחר.

• תוכן חדש...