Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25 2013

bennyye1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום ברשותי I30 2008,

אני רוצה להחליפה ברכב משפחתי קטן חדיש יותר,

מתלבט לגבי הI25 סביב שנת 2013.

אני רוצה לעשות טריידאין באחת חברות הליסינג.

הרכב הוא מיועד למשפחה עם 3 ילדים אך בתור רכב שני, רוב הנסיעות המשפחתיות הם ברכב אחר.

ביום יום הרכב ייסע כ60 ק"מ..

רוצה להשקיע סביב ה30K בתופסת לטריידאין על הI30.

חשוב לי אמינות הרכב, שלא יבקר במוסך מעבר לטיפולים תקופתיים, בטיחות (מבחני ריסוק וכאלה)

בעדיפות משנית צריכת דלק.

א. האם במחיר הזה קיים רכב אמין נוסף מומלץ חוץ מהI25?

ב. האם יש חברת ליסינג שיותר מומלץ לבצע דרכה עסקה או לא מומלץ? או שלא באמת משנה החברה..

תודה רבה!!

פורסם

אתה אופטימי מידי לגבי התוספת-לדעתי היא תהיה גבוהה משמעותית והאפשרות היחידה לצמצמה היא למכור לבד ואז לקנות.

ללכת לטרייד אין זה בידיעה,שאתה עומד להישחט שחיטה כשרה בין 15-30% מהמחירון ויתכן שבנוסף, לשלם מחירון על רכב ליסינג שעבר חיים לא קלים.

אני ביצעתי עסקה דומה מול אוטו סנטר (הרץ)- מסרתי רכב 70% גמור/שבור/מעוך וקיבלתי אחלה רכב אבל קרה לי מה שנכתב קודם- נשחטתי על הראשון ולא קיבלתי מחיר מאוד אטרקטיבי על הרכב הנרכש.

לפחות קניתי את הרכב שבסמלון שלי עם 31,000 ק"מ ולא אחד,שעבר חיים קשים מידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במחינת הדגם אבל בסדר גודל של המחיר שלו, הוא היחידי שיענה על הדרישות שלי או שיש עוד משהו שיכול להיות לי אטרקטיבי?

פורסם

הI30 יותר טובה מהאקסנט.

בחברות הליסינג תמצא לרוב את ה1.4 שתהיה חלשה,רועשת ופחות חסכונית מהI30.

לדעתי לא שווה את ההחלפה.

תנסה למתוח טיפה את התקציב ולקחת את הI30 החדשה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...