Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, הכותרת די מסבירה את עצמה..

מצאתי את עצמי חופר בכל האינטרנט ונהיה יותר מבולבל ומיואש מרגע לרגע, לכן פניתי אליכם.

חשוב שהרכב יהיה חסכוני ואמין מאחר ואני נוסע לא מעט (כ-30,000 ק"מ בשנה, קצת יותר) ואלה ההוצאות הכי גדולות שלי ברמת התחזוקה.

העדפות: אוטומטי, מאובזר ברמה סבירה לפחות, 2014 ומעלה.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

עדיפות למיני, אני מניח שמשפחתית כבר פחות תעמוד בפרמטרים של הצריכה.. סופר מיני יכולה להיות אפשרות גם כן

פורסם

אני אישית בשביל 30 אלף קילומטרים ויותר בשנה לא הייתי קונה רכב מיני אלא סופר מיני חסכונית - הונדה ג'אז, טויוטה יאריס.

אבל אם מיני מספיקה לך, יש את.מיצובישי ספייס סטאר - אמינה וחסכונית מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הייתי קונה רכב עם מנוע בנזין לכזה ק"מ.

הייתי בודק רכב היברידי (הונדה סיוויק/הונדה ג'אז / טויוטה פריוס או רכב דיזל -יש רנו פלואנס ועל אף המוניטין ה"מופלא" שהצרפתיות נהנות ממנו,הוא יכול להיות בחירה טובה במיוחד עם גיר ידני).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה יקרה למנוע בנזין של יאריס או ג'אז ב 30-35 אלף קילומטרים בשנה?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה יקרה למנוע בנזין של יאריס או ג'אז ב 30-35 אלף קילומטרים בשנה?

לא אמרתי שיקרה אבל ...

בהנחה,שאתה קונה רכב עם 100,000 ק"מ ועושה עליו ב -3 שנים עוד 90,000 - רכב בן 6 עם 190,000 לא יהיה אטרקטיבי למכירה עתידית.

רכבים היברידיים/מנועי דיזל יהיו מבוקשים יותר גם עם כזה ק"מ,שלא נדבר על החסכון הגדול בדלק של היברידי/דיזל לעומת בנזין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ב 70 אלף שקלים אפשר למצוא סופר מיני חסכונית ואמינה, בת 3 , עם הרבה פחות מ 100 אלף קילומטרים. למצוא רכב דיזל בן 3 עם קילומטראז' נמוך משימה יותר קשה.

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים, זה לא מובן מאליו!

הסתכלתי כבר לפני על רכבים היברידים, אבל נראה שהם חורגים מהתקציב בקצת יותר מ-10 אלף ש״ח, אלא אם כן יורדים כבר לאיזור שנת 2014. ואז זה ממש טיפה מעל. מצד שני 2014 יהיה קצת יותר בעייתי למכירה כי המטרה להחזיק את הרכב כ-5 שנים.. (סליחה שלא ציינתי את זה לפני כן, זה פרט חשוב).

השאלה עד כמה הרכב יהיה אפשרי למכירה בגיל 9.

פורסם (נערך)

כל רכב אפשר למכור, זה עניין של מחיר.

אל תסתכל על המכירה - כל רכב שתיסע בו עד שהוא יגיע ל 200 אלף קילומטרים וגיל 8-9 לא יהיה שווה הרבה.

אגב, יש גם ג'אז וגם האריס היברידיות .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

שוב תודה על התשובות המהירות, מחר אלך לבדוק את האופציות למחירים של הרכבים שהצעתם בתקווה שאמצא את העסקה המתאימה. אגב, נתקלתי במושג 0 ק"מ מליסינג, האם זה משהו שיכול להתאים לקילומטרים שאני נוסע?

• תוכן חדש...