Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולק עליך. האם ישבת בקיה ספורטאז' EX או GT עם הסלון הבהיר? הרכבה מעולה, חומרים איכותיים, מושבי עור אווריריים, גימור נעים, בידוד רעשים טוב, גיר חלק ולא מסרס (אמנם לא DSG אבל גם לא רציף או כמו זה של האופל).

לדעתי לכל מי שכבר נשרף מצ'מפיון, ממש לא קשה לוותר על חוויית הנהיגה של TSI-DSG, עם כל הצער שבדבר. ויש צער.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חולק עליך. האם ישבת בקיה ספורטאז' EX או GT עם הסלון הבהיר? הרכבה מעולה, חומרים איכותיים, מושבי עור אווריריים, גימור נעים, בידוד רעשים טוב, גיר חלק ולא מסרס (אמנם לא DSG אבל גם לא רציף או כמו זה של האופל).

לדעתי לכל מי שכבר נשרף מצ'מפיון, ממש לא קשה לוותר על חוויית הנהיגה של TSI-DSG, עם כל הצער שבדבר. ויש צער.

עם תחושות סובייקטיביות אי אפשר להתווכח.

לגבי הקיה, ישבתי בכל הדגמים.

גם אלה שנראים מפוארים, זה לא יותר מהתלהבות ראשונית לדעתי.

רמת ההרכבה בינונית לחלוטין וזה בוודאי יבוא לידי ביטוי אחרי כמה אלפי ק"מ כשיתחילו הקרקושים.

עם כל הכבוד למושבי עור וכיו"ב, זה ממש לא מה שצריך להכריע בבחירת רכב.

המנועים הרגילים מאוד מיושנים והגיר ממש בינוני. עובד חלק, אבל לא מרגש בשום מצב. וההיגוי אוי ההיגוי ... זוועה.

אין לי ספק שמי שיקנה את הרכב יהיה מרוצה...

אבל מי שמבקש רמה גבוהה מהרכב שלו והנאה מנהיגה, לא ימצא אותה לדעתי בקיה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אמינות ובטיחות מבחינתי אין פה תחרות בכלל. הייתי לוקח את הקיה בלי לחשוב.

פולקסווגן+DSG+TSI תודה רבה אבל אני לא מזוכיסט.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תראה אני לא כזה מכיר את הרנו טיגואן, אבל שמעתי ממנה ביקורות רעות בעיקר בגלל המנוע וגם ראיתי שפה ציינו את זה....

רנו טיגואן? גם לא תכיר...

פורסם

באמת מתפלא שהאופציה הזו של ה 3008 בכלל לא עלתה כאן. נכון שאין לה את איבזור הבטיחות המאוד מרשים של הספורטאז׳, אבל מכל בחינה אחרת נדמה לי שהיא לפחות יותר מענינת, שלא לומר עדיפה.

פורסם

3008 פרמיום,לא עדיין לא אבל משתוקק מאוד לקבל אותה ליומיים.

יש מצב שפגעת בול רוברט. הפרמיום היא לא דיזל???

81-BULL שוב, אני לא מתיחס לרמות הבניים, אלה אך ורק לGT ואתה

רושם על הביניים.

הגיר של הקיה GT דו מצמדי, עובד חלק ומשכנע, זריז והחלטי ולא דומה

כלל לרמת הביניים כולל רמת הרכבה שנופלת במעט מאוד מהטיגואן, אגב

טיגואן מייצר רעשי רוח חזקים כבר ב110 קמש והקיה גם ב120 שקטה ממנו.

האטקה היא יותר הבחירה שלי אם הייתי צריך לבחור ובגירסה הבכירה, אך פותח

שירשור פסל במהרה. הסיאט הוא השקט יותר ונעים לטעמי במהירות שיוט 110

120 קמש.

פורסם
הפרמיום היא לא דיזל???

.

לא, זו הבנזין. הדיזל הבסיסית (1.6) מגיעה ברמת גימור אקטיב והדיזל הבכירה (2.0) GT שזו כבר סופר מאובזרת, אבל מבחינת המחיר כבר נכנסת לקטגוריה של X1 אפילו (אחרי הנחה קטנה מב.מ.וו) וזה בעייתי משהו.

בכל מקרה, הפרמיום מאובזרת עד הג, וגם לא רעה מבחינת אביזרי בטיחות (בלימה אוטונומית נוספה עכשיו גם בנוסף להיגוי אוטונומי ועוד כמה דברים). האיכות והעיצוב הפנימי באמת בכמה רמות מעל כל דבר שפיז׳ו אי פעם הוציאו תחת ידם.

פורסם
BULL-81 וואלה ? בינוני ?

ומה עושה לדעתך את האחרים טובים ממנו ?

אני מקווה שנהגת בהם וגם בקיה . או שלא ?

עזוב גבר ‚ כל חובבי וואג פה בפורום ‚ אין טעם להסביר להם משהו אחר ‚ אין אצלם דבר כזה תמורה למחיר !

תנהגו קודם בקיה GT ואז תדברו .

פורסם
3008 פרמיום,לא עדיין לא אבל משתוקק מאוד לקבל אותה ליומיים.

יש מצב שפגעת בול רוברט. הפרמיום היא לא דיזל???

81-BULL שוב, אני לא מתיחס לרמות הבניים, אלה אך ורק לGT ואתה

רושם על הביניים.

הגיר של הקיה GT דו מצמדי, עובד חלק ומשכנע, זריז והחלטי ולא דומה

כלל לרמת הביניים כולל רמת הרכבה שנופלת במעט מאוד מהטיגואן, אגב

טיגואן מייצר רעשי רוח חזקים כבר ב110 קמש והקיה גם ב120 שקטה ממנו.

האטקה היא יותר הבחירה שלי אם הייתי צריך לבחור ובגירסה הבכירה, אך פותח

שירשור פסל במהרה. הסיאט הוא השקט יותר ונעים לטעמי במהירות שיוט 110

120 קמש.

אהלן.

אז כמו שאתם יכולים לראות מתמונת הפרופיל שלי, ובמיוחד החברים שמכירים את ההיסטוריה של הרכבים שלי, היו לי כמה vag, אבל גם נכון להיום וגם בעבר אני מחזיק רכבים אחרים.

אכן, הסיכוי שתמצאו אותי עם קיה הוא לא גבוה, פשוט כי אין לה שום ייחוד... ולא ברור לי למה להשקיע כזה סכום בכזה רכב.

מסכים לגמרי לגבי האטקה אקסלנס, שנותנת תמורה של פרימיום במחיר סביר.

ועוד דבר, יש פה נפגעי vag למיניהם, אבל חשוב לזכור שרבות ממחלות הילדות די נפתרו, ככה שלדעתי נכון להיום לא כדאי לפסול.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...