Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, זה רק מחזק את העובדה שככל הנראה כן היה לך מיגון נוסף ולא הוחזר או הוסר או נהרס בצורה כזו או אחרת.

כל עוד יש לך מונדאו מסדרה MK4, המיגון צריך להיות שם בכדי להגן על אגן השמן ורכיבים כאלו ואחרים.

ייתכן ואולי בשנת 2009 בצורה כזו או אחרת לא היה מיגון שני, מי יודע... ייתכן ובסרטונים מסירים את הכיסוי מראש לחסוך זמן, ייתכן גם כן.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

oh well. אני מקווה שפות"ש ייהנה מהמונדאו לפחות כמו שאני (או אתה) נהנים.

אגב, אולי הבחור עם המונדאו סטיישן 08 יוכל לתרום מידע לגבי הרכב שלו בנושא?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה רבה

לצערינו לאחר בדיקה באזור אין יותר מונדאו במגרשים ולכן חזרנו שוב לסיאט איביזה פלו סטישן 2013 עברה 142

מה דעתם?

פורסם

למה שלא תחפש אחת שמורה יותר מהשוק הפרטי? רכב עם מנוע TSI וגיר DSG שעשה בליסינג 142 אלף קילומטר קשים יכול להיות בשורות ממש רעות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם תעשה את רוב החישובים תגלה שאם תמכור את הרכב שלך לבד ותבוא עם הכסף בכיס יהיה לך יותר קל במיקוח מול המגרש, יותר מזה, תגלה שבחלק מהמקרים אתה פשוט חילקת את הרכב שלך בסכומים מגוכחים לאותו מגרש.

תמכור את הרכב שלך בשווי השוק שלו(גם אם זה נראה לך נמוך) ותתמקח על המחיר מול המגרשים\פרטיים ותגלה שתגיע למציאות טובות יותר.

פורסם (נערך)

"להחזיר " הכוונה טרייד אין?

ככה תשלמו רווח פעמיים (לפחות ) למגרש .

אם הרכב הנוכחי במצב נורמלי ועם נתונים סבירים, תמכרו לבד ותקנו רכב מפרטי או מחברת ליסינג גדולה. אני הייתי הולך על קיה סיד/ פורטה או i30cw.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איזה רכב אתם רוצים למכור?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הצבע על רכב בן 13 לא אמור להיות מושלם וגם בשוק היד שניה לא יצפו לזה, אם זה הבעיה היחידה שלו תוכלו למכור אותו ביותר ברווח בשוק הפרטי.

פורסם

אגב, אולי הבחור עם המונדאו סטיישן 08 יוכל לתרום מידע לגבי הרכב שלו בנושא?

מבחינת המיגון מלמטה ?

אבדוק תכף...

אגב, לבדיקה ממליץ גם לסובב את ההגה עד הסוף ולהרגיש שאין רעשים והתנגדות ולהקשיב (עדיף במזגן כבוי )אם שומעים את ה'מנגינה' של המשאבת הגה (אלו היו הסיפטומים אצל חבר שלי עם המונדאו 2010 לפני שהלכה לו המשאבה)

פורסם

שאלה

לעשות את הבדיקה לפני הקניה במוסך הזה? יש לך אוי משג כמה תעלה בדיקה? כי בבדקות הקודמות עשינו במוסכי בדיקה ועלה בסביבות 500

פורסם

הכי טוב להתקשר ולשאול, לרכב שלכם יש שוק סביר לגמרי, חבל לתת לטרייד בגרוש וחצי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...