Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש החודש לאחר שהרכב שלי שבק חיים .

אני מעוניין ברכב חדש עדיפות למיני מאובזרת חזקה וחסכונית .

בהתחלה הסתכלתי אצל היבואנים שהם מציעים לרכוש רכב חדש עם הלוואת בלון שכולם כאן ודאי מכירים .

חששתי מהעניין שאכן אני לא יודע מה יקרה עוד 5 שנים האם תהיה באפשרותי לקנות את הרכב .

בימים האחרונים הסתכלתי על האפשרות שמציעות חברות הליסינג על רכבי 0 קילומטר - משלם מקדמה + תשלום כל חודש + אופציה להוסיף בין 300-400 שח בחודש עבור טיפולים וביטוחים .

על הנייר נשמע לי טוב כי בסוף התקופה יש לי את האופציה להחזיר את הרכב ואין בחובתי לקנות אותו או למכור אותו בשוק הפרטי .

הדבר שמרתיע אותי זה עד כמה החברות הללו אמינות מבחינת מה שהסוכנים מבטיחים ומה שקורה בפועל אחרי לקיחת הרכב .

אם יש מישהו שיש לו ניסיון בנושא ויכול לייעץ לי אני אשמח.

פורסם

תחפש תמצא שרשורים של כתה גולשים בפורום שעשו עסקה כנ"ל. החברות די הוגנות אם אתה עומד בתנאים שלהם. אישית לפני מסירה בסוף תקופה הייתי לוקח לפחח לתקן שריטות.

קח בחשבון מהמחירים שאת ה רואה מניחים נסיעה של עד 20000 ק"מ בשנה, ומעבר לכל התעריף גבוה יותר. בד"כ החברות לא מאפשרות עסקאות של יותר מ-30000 ק"מ בשנה.

אישית אם הייתי הולך על עסקה כזאת הייתי הולך על אחת מהחברות הגדולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

גם אני פזלתי לכיוון הליסינג.

לדעתי זה יותר מתאים לכאלה שיש להם כסף מאשר כאלה שמחפשים לחסוך.

כמו שמישהו הציג לי את זה ופתח לי את העיניים (בשלוש שנים אתה שופך כ 100 אש"ח ומחזיר את הרכב"

תמיד עדיף לקחת הלוואה מבנק ולרכוש יד שניה מבחינה כלכלית.

לגבי מה שידידנו המלומד zvit כתב יש לי רק הערה אחת, הסוכן של חברת ליסינג אמר לי מפורש שאם הם גילו שעשיתי תיקוני פחחות או משהו דומה אני אחוייב בקנס, ככה שעדיף לשלם להם את ההשתתפות עצמית ולסגור סיפור. עד היום לא ממש הבנתי למרות ששאלתי כמה וכמה פעמים מה קורה בסוף התקופה במידה ואני מחזיר רכב עם מכה בכנף ימין ומכה בדלת שמאל אחורית... זה נחשב כפעמיים השתתפות עצמית או שזה פר תביעה על כל האוטו.

מבחינת אמינות תבקש לקרוא את החוזה בבית לאט לאט להבין מה קורה בכל מקרה... אל תחתום על מסמך מקוצר וככה אתה יודע שמה שכתוב זה מה יש. כמובן שגם אז ינסו לעשוק בסוף, אנחנו בישראל.

הם טוענים ששימוש סביר לא מחייבים... מה זה שימוש סביר? יש מישהו ששימוש סביר שלו זה לפתוח דלתות על מכוניות בחניות ויש כאלה ששימוש סביר זה לשטוף תאוטו פעמיים בשבוע וליישם הגנות למינהם באלפי שקלים.

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם
גם אני פזלתי לכיוון הליסינג.

לדעתי זה יותר מתאים לכאלה שיש להם כסף מאשר כאלה שמחפשים לחסוך.

כמו שמישהו הציג לי את זה ופתח לי את העיניים (בשלוש שנים אתה שופך כ 100 אש"ח ומחזיר את הרכב"

תמיד עדיף לקחת הלוואה מבנק ולרכוש יד שניה מבחינה כלכלית.

לגבי מה שידידנו המלומד zvit כתב יש לי רק הערה אחרת, הסוכן של חברת ליסינג אמר לי מפורש שאם הם גילו שעשיתי תיקוני פחחות או משהו דומה אני אחוייב בקנס, ככה שעדיף לשלם להם את ההשתתפות עצמית ולסגור סיפור. עד היום לא ממש הבנתי למרות ששאלתי כמה וכמה פעמים מה קורה בסוף התקופה במידה ואני מחזיר רכב עם מכה בכנף ימין ומכה בדלת שמאל אחורית... זה נחשב כפעמיים השתתפות עצמית או שזה פר תביעה על כל האוטו.

מבחינת אמינות תבקש לקרוא את החוזה בבית לאט לאט להבין מה קורה בכל מקרה... אל תחתום על מסמך מקוצר וככה אתה יודע שמה שכתוב זה מה יש. כמובן שגם אז ינסו לעשוק בסוף, אנחנו בישראל.

הם טוענים ששימוש סביר לא מחייבים... מה זה שימוש סביר? יש מישהו ששימוש סביר שלו זה לפתוח דלתות על מכוניות בחניות ויש כאלה ששימוש סביר זה לשטוף תאוטו פעמיים בשבוע וליישם הגנות למינהם באלפי שקלים.

אני לא מבין גדול ברכבים ויש בי פחד ליפול עם רכב בעייתי במידה ואני קונה רכב יש שנייה ..

במידה ואני קונה לבסופו של דבר את הרכב מהליסינג, האם גם אז אני מפסיד הרבה כסף ?

פורסם (נערך)

כל מי שקונה רכב חדש מפסיד את ירידת הערך הגדולה של 3 השנים הראשונות. אם קונים מליסינג בהנחה משלמים פחות, אבל גם בעתיד מוכרים בהפחתה ( כי הרכב רשום.יד ראשונה ליסינג ). אם בכוונתך להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות, רכישה מליסינג 0 קילומטרים משתלמת יותר ( במידה ומקבלים הנחה גדולה, כמו במקרה של קיה סיד סטיישן/ פורטה ).

אם הכוונה לקנות רכב חדש רק בגלל הפחד מרכב משומש, תתמקד בטריידים רשמיים של יבואנים ( לובינסקי טרייד, קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין, אוטו דיל וכדומה ). גם את הרכבים שלהם צריך לקחת לבדיקה, אבל הם נותנים אחריות של יבואן ומנסים לא למכור רכבים שיפגעו במוניטין שלהם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי מה שידידנו המלומד zvit כתב יש לי רק הערה אחת, הסוכן של חברת ליסינג אמר לי מפורש שאם הם גילו שעשיתי תיקוני פחחות או משהו דומה אני אחוייב בקנס, ככה שעדיף לשלם להם את ההשתתפות עצמית ולסגור סיפור.

אם סוכן של חברת ליסינג היה אומר לי דבר כזה, הייתי לוקח את הדברים שלי והולך. היו לי (בעוונותיי) שלושה רכבי ליסינג - שלושתם עברו אצל הפחח לפני שהחזרתי אותם, ולא היתה שום בעיה.

עד היום לא ממש הבנתי למרות ששאלתי כמה וכמה פעמים מה קורה בסוף התקופה במידה ואני מחזיר רכב עם מכה בכנף ימין ומכה בדלת שמאל אחורית... זה נחשב כפעמיים השתתפות עצמית או שזה פר תביעה על כל האוטו.

בד"כ זה פר מוקד (כלומר השתתפות עצמית נפרדת על כל מכה) על זה אגב לא הייתי מתווכח, אבל על היכולת לתקן עצמאית בהחלט כן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...