Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צלם את הצד הפנימי.

אפשר לראות את הצד הפנימי בתמונה, צילמתי מהחזית של גלגל שמאל קידמי(צד נהג),כך שצד ימני של הצמיג הוא החלק החיצוני, וצד שמאל הוא החלק הפנימי

פורסם
בדיקה משונה מאוד קרתה בטסט שלך.

אילו היו בודקים ככה בכל מכון רישוי, צמיגים של מכוניות, כל בעל פאנצרייה היה מיליונר מזמן...

מחזק ומוסיף שגם היו הרבה פחות תאונות כי לא מעט צמיגים שכבר צריכים לצאת לגמלאות עוברים חלק טסט.

אני נתקלתי בכמה מכונים שאפילו לא הסתכלו על הצמיגים והעבירו את הרכב שלי טסט.

במקרה שלי, אני תמיד מגיע עם צמיגים תקינים אבל יש הרבה כאלו שלא.

פורסם
הי חברים,

במבחן הרישוי השנתי (טסט) הרכב נפסל על צמיגים קדמיים פסולים.

מאחר והצמיגים (קונטיננטל) בני שנה, עם 25K ולאחר כיוון פרונט - ביקשתי מהבוחן שיסביר לי מדוע הם נפסלים.

ההסבר שלו: בחריצים בצד הפנימי, אין עומק של 2 מ"מ כנדרש.

מודה, שזה נשמע לי תמוה מכיוון שמדובר בחריצים שנמצאים בזוית בין הדופן לסוליה.

מצ"ב תמונות, אשמח לחוות דעתכם!

תודה,

דור[ATTACH=CONFIG]483955[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]483956[/ATTACH]

לא יהיה מפתיע אם תספר שיש ליד המכון צמיגייה שמשלמת שכירות חודשית לבעל מתחם הטסט

פורסם

מנצל"ש, אשמח לשמוע את דעתכם על הצמיגים הקדמיים אם ניתן לקבל מושג מהתמונות, לפני הטסט אבל במיוחד בשביל השקט הנפשי והבטיחות, בעיקר נהיגה עירונית.

תודה

צמיג ימין1.JPGצמיג ימין2.JPGצמיג ימין3.JPGצמיג ימין4.JPGצמיג שמאל1.JPGצמיג שמאל2.JPGצמיג שמאל3.JPGצמיג שמאל4.JPG

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

עדיין תקינים. יש סימני יובש ובלאי מסויימים אבל לא משהו שמחייב החלפה .וגם יעברו טסט.

פורסם
עדיין תקינים. יש סימני יובש ובלאי מסויימים אבל לא משהו שמחייב החלפה .וגם יעברו טסט.

כך גם חשבתי.

יש רק דילמה אחת- אלו המקוריים שהגיעו על הרכב, 7 שנים על הכביש, 50 אלף ק"מ. הרכב סופג א-ה כ 8 שעות שמש, שאר הזמן בחניון מקורה. אז ניתן להבין כיצד נשמרו יחסית. אין טעם להתחדש?

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

אני כן חושב שהגיע זמן להחליף אחרי 7 שנים, גם אם אפשר להעביר את הרכב טסט. כן רואים סדקים של יובש, ולא ברור מה נשאר מתכונות הגומי אחרי שנים כו רבות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים עדיין סבירים על פי מראה בלבד, בלי לדעתי בני כמה הם.

טסט הם יעברו.

אבל אחרי 7 שנים כדאי כבר להחליף אותם.

פורסם

1. קונטיננטל ידועים בשחיקה המהירה שלהם. תקראו חוות דעת באינטרנט.

2. Syngis היו לי צמיגים במצב דומה ברכב הראשון. ביום גשום, באמצע הנסיעה לחצתי על ברקס לפני פניה והבנתי שאין לי שליטה על הרכב, הוא פשוט החליק כמו על קרח. הנזק היה ג'אנט עקום, וציריה שבורה, למזלי לא היו אנשים במעבר חציה. ככה שאני ממליץ להחליף צמיגים כל 3 שנים ולהיות עם ראש שקט. זה שיש עליו סימני יובש\סדקים, זה אומר שהצמיג גמור, אפילו שלפי החוק הוא "עדיין תקני".

פורסם

אכן עברו טסט כפי שחשבתם, כעת ניתן להחליף לרביעייה טובה בלי לחץ.

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם (נערך)
1. קונטיננטל ידועים בשחיקה המהירה שלהם. תקראו חוות דעת באינטרנט..

תלוי,

רביעיית קונטיננטל הקודמת (אקו 3) החזיקה לי שנתיים וחצי ויותר מ 70,000 ק"מ.

הדגם הזה (פרימיום 5) אמור אמנם להשחק מהר יותר, אבל עדיין, שנה ו 30,000 בנסיעה רגועה ולא מתגרזנת - זה לא הגיוני.

בכל מקרה, עדכון:

התייעצתי עם איש מקצוע ניטראלי, לדעתו אפשר לבצע הצלבה ולהעביר קידמיים לאחור ולמשוך עוד שנה בכיף ובבטיחות (האחוריים במצב מעולה).

שטפתי את האוטו והצמיגים, ריססתי עליהם תרסיס לניקוי וחידוש צמיגים בשביל לשוות מראה רענן לצמיג (למרות שאני לא מת על זה), ונחשו מה?

הרכב עבר טסט עם אותם הצמיגים מבלי שהייתי צריך בכלל להתווכח.

בקיצור המכון הזה יצא לא מקצועי מכל הבחינות:

אם נניח שהצמיג שחוק (והוא לא) - למה הוא העביר אותי בפעם השניה

ואם נניח שהוא לא שחוק - למה הוא פסל אותי בפעם הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם
1. קונטיננטל ידועים בשחיקה המהירה שלהם. תקראו חוות דעת באינטרנט.

2. Syngis היו לי צמיגים במצב דומה ברכב הראשון. ביום גשום, באמצע הנסיעה לחצתי על ברקס לפני פניה והבנתי שאין לי שליטה על הרכב, הוא פשוט החליק כמו על קרח. הנזק היה ג'אנט עקום, וציריה שבורה, למזלי לא היו אנשים במעבר חציה. ככה שאני ממליץ להחליף צמיגים כל 3 שנים ולהיות עם ראש שקט. זה שיש עליו סימני יובש\סדקים, זה אומר שהצמיג גמור, אפילו שלפי החוק הוא "עדיין תקני".

לפני שממליצים כל כך מהר על החלפה רצוי להבין מבעל הרכב מה אופי השימוש שלו ברכב.

אתן דוגמה אישית. קניתי רכב לא מזמן. הצמיגים שלו כבר ישנים, בני 5-6, אבל הרכב לא נסע עליהם הרבה והם גם עברו טסט ממש לאחרונה.

הרכב לא נוסע הרבה (500 ק"מ בחודש גג), וגם כשהוא נוסע זה לא באמת הכרחי. חשבתי להחליף את הצמיגים, אבל לאור השימוש הצפוי החלטתי לעשות זאת אחרי הקיץ. חבל שהצמיגים יחטפו עכשיו 6 חודשים של שמש אימתנית כשרוב הזמן הרכב עומד.

אם נניח אופי השימוש של Sygnus דומה לשלי הייתי גם מחכה עם ההחלפה ומבצע אותה בפתיחת החורף הבא.

בינתיים שמירה על זהירות ומרווחי ביטחון מוגדלים יספיקו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...