Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוא מגיע...ההאמר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך YNET

נציגי ג'נרל מוטורס בארץ עומדים להוסיף למבחר המקומי את ההאמר הגדול. תחילת שיווק מתוכננת לסוף הקיץ, עם הרבה אבזור והדר ותג-מחיר "נמוך מ-400 אלף"

אלי שאולי

מתחילים בקטן

את הפשיטה של רכב השטח המפורסם על מדבריות גוש דן יוביל האח הקטן במשפחת דגמי האמר, הרי הוא ה-H3 . צריך רק לזכור כי "קטן" הוא מושג יחסי. אחרי הכל, אורכו של הדגם הכי צנוע עומד על 439 ס"מ, רוחבו 190 וגובהו 183 ס"מ. ה"האמר למתחילים" יצויד במנוע חמישה צילינדרים בנפח 3.5 ליטר, שנגזר מהמנוע הטורי של הטרייל-בלייזר. בעתיד תוצג גם גרסת טורבו-דיזל, אך היבואן לא ימתין לה. לטענתו, חדירתו המוצלחת של הטרייל-בלייזר עם מנוע בנזין לארץ, מוכיחה כי לא צפויה בעיית שיווק כלשהי.

hummer-(3)_wa.jpg

משפחת האמר. מימין לשמאל: H3 ,H2 ,H1

אנשי UMI הבהירו ל-ynet כי התכנית היא להתחרות עם ההאמר בקטגוריית דגמי הכביש-שטח היוקרתיים, מול פולקסווגן טוארג, מרצדס M ודומיהם. בשלב ראשון תנחת כאן גרסה מהודרת ומצוידת למדי, כאשר תג המחיר המתוכנן לה עומד כרגע על "פחות מ-400,000 שקלים", כך היבואן.

ממשיכים בגדול

בתחילה וויתרו עליו לחלוטין ב-UMI, אך כעת משנים שם את הגישה. גם ה-H2 , האח הגדול במשפחת ההאמר, צפוי לנחות אצלנו בעתיד הלא רחוק. בעבר סבר היבואן כי מידות הענק, המנוע הגדול והמחיר היקר, ירתיעו את הקהל. די מתקבל על הדעת כשאתם מתחשבים בממד אורך של 482 ס"מ, רוחב של 206.5 ס"מ, גובה של 198 ס"מ ובסיס גלגלים של 312 ס"מ. משקל של כמעט שלושה טון זוכה כאן לדחיפה ממנוע 6.0 ליטר עם 320 כ"ס וכמעט 50 קג"מ.

hummer_wa.jpg

האמר H2

המחיר אותו ידרוש הרכב הענק יהיה גבוה מחצי מיליון שקלים, וגם זה לא "כסף קטן". אלא שלמרות הכל, היבואן לא יכול היה להתעלם, ממש כמונו, ממספר הכלים שהגיעו ביבוא אישי מארה"ב. לטענתו, שבעה רק בחודש ינואר האחרון. ומי יכול להאשים אותו ברצון לנגוס חלק מהעוגה? אנחנו ממתינים לתחילת מסע החדרה, גדוווול.

סוף סוף!!!:-P

אדם.

פורסם

הייבואן אולי תופס שכל?

מישהו יודע למה אז הפסיקו לפני כמה שנים את הייבוא של כל הג'יפים בגדולים של שברולט?

פשוט מאוד הייבואן ראה שמפסיקים לייצר גרסת דיזל אז הוא חשב שהמכירות בישראל יירדו כי לא רוצים ג'יפ עם בנזין, אבל הוא טעה העם הישראלי הראה שהוא אוהב את הג'יפים האלה בזכות שהם אמריקאים עתירי מנוע וכוח והוכחה לכך ניתן לראות בכל הג'יפים שהגיעו בייבוא אישי ושהיום יש שוק גדול מאוד לGMC הישנות

אז ממה הייבואן תפס שכל זה התחיל שהאיסוזו רודיאו הגיע רק בגרסת בנזין כולם חשבו שהוא לא יצליח אבל ההיפך הג'יפ הגיע לרמת מכירות אדירה מה ששכנע את הייבואן לפנק את הרוכשים בDVD לרכב וזה המשיך עם הביואיק רנדוו שגם לו צםו כמה בודדים על הכביש אבל גם הרכב הזה מכר בשנתיים 550 שזה נחשב למספר מכובד מאוד ואז בשנת 2004 הגיע הטרייל בלייזר שזכה לכמות אדירה של מכירות ועכשיו גם מביאים את הטרייל בלייזר המאורך אז הייבואן הגיע למסקנה נכונה שהעם אוהב ג'יפים אמריקאים גדולים והחליט גם להביא את ההאמר שבנתיים בייבוא אישי הוא זוכה למכירות לא רעות יחסית למחיר (7 בחודש אחד)

אפילו שהם שתייני בנזין כבדים אבל מה לעשות העם אוהב אז היבואן בנתיים יכול לגזור קופה מה שאני ממליץ לו זה להמשיך ולהביא כלים כמו הטאהו, הסברבן, האקווינס ואולי אם הם גם יזכו להצלחה אולי גם לשקול ייבוא של הקאדילק אסקלייד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אך איך נפלו גיבורים עד שמישהו מיצר מפלצת אמיתית באים כוחות הרשע והופכים גם אותה לרכב פנאי מוצעצע .

איפה האמר נטול העיצוב בעל מנוע ה6.5 ליטר עם 170 סוסים עקשנים שלא מפחדים מכלום.

בנוסף לכל שמעתי שבH3 המקולל(ומקולקל) החזירו את הסרן החי במקום המיתלים הנפרדים שחסכו מהדיפרנצילים של ההאמר מפגשים עם אבנים כאלו ואחרות .

איפה הרכב שרק בצה"ל הצליחו להפוך,איפה הרכב הסידרתי העביר ביותר (חוץ מנקיקים..)

2.16 רוחב (2.44 עם מראות) רדיוס סיבוב של חצי יבשת ,הילוך כוח יותר איטי מזקן הולך ..

אוי אני מתגעגע....

טוב נו נחכה למילואים.......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אכן, סוף סוף גם בישראל יהיה כלי רכב ברוחב וגובה של שני מטר שכל מטרתו היא לדרוס כל מיני רכבים קטנטנים ועלובים בדרך אל מועדון הספינינג השכונתי בהרצליה קיפוח. אני כל כך מתרגש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד אמריקגדולטומטית (אמריקאית גדולה אוטומטית) שבאה להראות שהרכבים האמריקאים הם כמו שהם , גדולים חזקים ותו לא .

בכל אופן , תארזו לי H3 צבע סגול עם ספינרז ו22 סאבים בבגאז'.

ים long time no

פורסם

לא חבר חדש פה באזור.

אני רואה ביום יום באזור שני H2 וH1 אזרחי ....

מאז ומתמיד אהבתי את הכלי הזה ! פשוט מדהים! חלום!

בשבילי H2 שחור עם קיט ניקלים וג'אנטים 22" :wink: .

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
אך איך נפלו גיבורים עד שמישהו מיצר מפלצת אמיתית באים כוחות הרשע והופכים גם אותה לרכב פנאי מוצעצע .

איפה האמר נטול העיצוב בעל מנוע ה6.5 ליטר עם 170 סוסים עקשנים שלא מפחדים מכלום.

בנוסף לכל שמעתי שבH3 המקולל(ומקולקל) החזירו את הסרן החי במקום המיתלים הנפרדים שחסכו מהדיפרנצילים של ההאמר מפגשים עם אבנים כאלו ואחרות .

איפה הרכב שרק בצה"ל הצליחו להפוך,איפה הרכב הסידרתי העביר ביותר (חוץ מנקיקים..)

2.16 רוחב (2.44 עם מראות) רדיוס סיבוב של חצי יבשת ,הילוך כוח יותר איטי מזקן הולך ..

אוי אני מתגעגע....

טוב נו נחכה למילואים.......

אף אחד לא הפך שום דבר לכלום. הוסיפו דגמים, זה הכל. לכן גם לא "החזירו" את הסרן החי - פשוט התבססו על פלטפורמה קיימת (טאהו/יוקון במקרה של ה-H2, קולורדו/קניון במקרה של ה-H3). ה-H1 אהוב לבך חי, קיים ובועט. רוצה אותו? מחירים החל מ-120,000 דולר בארה"ב, יותר מפי שניים מה-H2. ואגב, כבר לא עם ה-6.5 ל' 170 כ"ס - זה מנוע שכבר מזמן הפסיקו איתו - אלא עם 6.6 ל' "דוראמקס", 300 כ"ס...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אחד צהוב נראה לפני כשבועיים\שלוש באילת

ועוד אחד, אבל H1, אזרחי נראה בדרך חזרה מאילת לכיוון המרכז.. לא זכור לי בידיוק באיזה כביש.. דיי ישנתי

פורסם
אף אחד לא הפך שום דבר לכלום. הוסיפו דגמים, זה הכל. לכן גם לא "החזירו" את הסרן החי - פשוט התבססו על פלטפורמה קיימת (טאהו/יוקון במקרה של ה-H2, קולורדו/קניון במקרה של ה-H3). ה-H1 אהוב לבך חי, קיים ובועט. רוצה אותו? מחירים החל מ-120,000 דולר בארה"ב, יותר מפי שניים מה-H2. ואגב, כבר לא עם ה-6.5 ל' 170 כ"ס - זה מנוע שכבר מזמן הפסיקו איתו - אלא עם 6.6 ל' "דוראמקס", 300 כ"ס...

טל

תארוז לי אחד +כננת וורן +שנורקל+שום דבר מעבר לזה .....אאה בעצם גם איזה זכיה בלוטו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אוקיי,ראיתי h2 שחורה בכביש החוף לכיוון ת"א,נסעתי מאחוריה מלפניה ומצדדיה כמו כל ישראלי סקרן שרואה דבר חדש על הכביש הדבר הזה גדול,באמת גדול ומרשים בצורה יוצאת דופן

יהיו רחובות שפשוט הוא לא יוכל לעבור בהם מבלי לפגוע בכמה רכבים חונים ,זה פשוט רחב מידי.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יש גם אחד חום ברמת השרון ואולי אפילו עוד שכרגע אני לא מצליח להזכר אבל ראיתי אותם

למה? ככה!

פורסם

אני לא מבין למה להביא האמר לארץ. אין פה מספיק brothers ו dogs.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...