Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש קצת ידע (לא חייבים הרבה),סט ראצ'טים,ידיים טובות והרבה סבלנות

pugspares עידכנו את מח' הספרות הטכנית שלהם והיא כוללת כיום גם ספרים לעבודה עצמית על סקסו/106/306/205 .

מדובר בספרים (חלק קניתי) שמאפשרים לבצע לבד החל בשיפורים קלים וכלה בדברים גדולים. מומלץ בחום.

http://www.pugspares.co.uk/ManualsDisplay.asp?V_Type=

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נחמד לאללה !!

אבל הבעיה היא שאין להם שם ספרים על ה AX....

תומר - יש לך רעיון אולי ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני לא רוכב על 106 ראלי.

אני נוהג על אחת...

כשהיתי בן 20 אמרתי שאני "רוכב" על ראלי,אבל אז הבנתי כמה דבילי זה נשמע... :lol:

בכל מקרה, פירסמתי כאן בעבר ת'רד על ספרות רכב בחנות מצויינת שנקראת CHATERS.זה היה לפני איזה שבועיים.יש להם הכל-החל בחוברות ממש ממש ישנות וכלה בספרי תחזוקה.

M5-לא פירטת לאיזה רכב אתה צריך את הספרות.

אני יוצא מנק' הנחה זהירה שיש לך אחת מארבע האם חמש שיש כרגע בארץ (אני מקווה שזו ה87,היא שמורה חבל"ז) .אם כן-יש קצת בעייה כי רוב הספרות בגרמנית...נסה למצוא משהו תחת "איי סי שניצר",הם מוציאים מלא ספרות על ב.מ.וו-אבל שוב פעם-זה בנאצית. (סליחה אם פגעתי בנאצים שבפורום).

במידה הבלתי סבירה שאין לך אם חמש,אנא פרט איזה רכב יש לך (M שלוש?!?) ובהתאם לזה אני אפנה אותך בכיף.

לגבי ספרים לסיטרואן-ואלה,זה באמת קצת בעייה.הצרפתים האלה לא הוציאו כמעט שום ספרות לאוטו,רק ספרי תחזוקה שוטפת כמו היינס ,שניתן בקלות לקנות גם כאן בישראל.ואם לא-זה קצת בעייה. נסה כל ספר שתופס לגבי פיז'ו מאה ושש.יש הרבה דברים משותפים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זה מעצבן חבל על הזמן !!

אני בקושי רב מוצא חומר על הסיטרואן הארורה הזאת.... :shock:

למה לעזעזל אין לסיטרואן אתרים כמו פיג'ו פארטס ?!?

אוףף

עם יש למישהו את הספרים של ה 106 אני ישמח מאוד לקבל ה"פ , אולי אני ינסה להציץ ולראות מה אני יכול לחלוב משם :)

דוד :cry:

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למי שיש קצת ידע (לא חייבים הרבה),סט ראצ'טים,ידיים טובות והרבה סבלנות

pugspares עידכנו את מח' הספרות הטכנית שלהם והיא כוללת כיום גם ספרים לעבודה עצמית על סקסו/106/306/205 .

http://www.pugspares.co.uk/ManualsDisplay.asp?V_Type=

pugspares הוסיפו עוד ספרים על שיפורים :

ניהול מנוע, מערכות מיתלים, שיפורי נשימה ותזמון (Cams, Induction) וכו'

לכלל המכוניות.

MCS 2008

• תוכן חדש...