Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה? כל חודש (אולי אני מגזים, אולי לא ) לשלם 500 שקלים על כל שריטה חדשה?

אם המקום בעייתי וכול פעם יהיו סימנים אז לא,אבל ברכב חדש לראות כזה דבר לא נעים.

פה לא מדובר על שריטה קטנה שאפשר כם מכחול לתקן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשרואים על רכב שרק אתמול הורדתי סופית את הניילונים בסלון, בהחלט צובט בלב.

מה שמקומם זה שנהגים אחרים גורמים נזק ועוזבים בלי לחשוב פעמיים.

נגד זה אף פחח לא יעזור.

ראיתי כמה סרטוונים ביוטיוב בהם מורידים עם משחת שיניים את שאריות הצבע של הרכב הפוגע.

אוריד את את הצבע האדום באותה שיטה, מקווה שהפגוש לא יתחיל להחליד כי ממש ירדה שכבת צבע במקומות שנשרטו.

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

הפגוש לא יחליד כי זה פלסטיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל זה לא קונה רכב חדש.רק יד שנייה ככה לא כואב אם יש שריטה או מכה.בכל מקרה לפי התמונות התיקון יעלה בין 400_500 שקל.או שתשאיר ככה נגד עין הרע...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

עין הרע? מה זה השטויות האלה...

פות"ש עם רכב בן יומיים, בטוח שהשריטה הזו לא באה לו טוב בעין - בטח בשלב זה של חיי הרכב. ההחלטה אם לשלם מאות שקלים עבור תיקון השריטה או אלה שיגיעו בהמשך היא שלו בלבד, אבל להקטין את התחושה הרעה ניתן גם עם "מכחול+" כי זה לא נראה משהו ממש מינורי ועל צבע לבן יש סיכוי סביר לטשטש את הגועל הזה יחסית בקלות, מה שיחסוך לו דפיקות לב של עצבים כל פעם שיראה את המכונית החדשה שלו מכמה מטר.

באחריות מלאה - ולמרות שאין לי קשר עם ידעונים ורואי נסתרות - השארת שריטה ראשונה "נגד עין הרע" לא מורידה את הסיכוי לחטוף גם בעתיד.

The older you get, the better you used to be

פורסם

לא מדובר בעין רעה

אם תתקן תתבאס בשריטה הבאה

לא תתקן תתרגל.

בדיקה העלתה שהשריטות לא מורידות את הכח סוס ברכב.

ועדיין מבאס מהתחת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב בהרצה ,אני מנסה לשמור על מהירות אחידה ונמוכה יחסית (עד 50 בעיר ועד 90 בכביש המהיר)

יש משהו בתיבה שמנסה למנוע זאת ממני ,לפעמים אני לא שם לב ומנגיעה קלה אני כבר על 100

נחמד שיש כח.

היום אפילו גיליתי פיצ'ר נחמד ביותר לשעות הערב-כשמתקרבים לרכב ,נדלק האור בסלון .

ההגה מאוד נוח ביד והמושב לא מעייף.

כל אלה לא מורידים מהתחושה הרעה אך כנראה אצתרך ללמוד לחיות עם זה.

והנהג\נהגת שפגעו ברכב-אני מקווה שגם להם נגרם נזק !!!

פורסם

על איזה רכב מדובר?

פורסם

קורולה. תסכים איתי שאין כאן משמעות לדגם הרכב , הוא נקנה בכסף רב ,כסף שהרווחתי בעבודה קשה.

הדיון נפתח במטרה להתייעץ על תיקון ובנוסף במטרה להצביע על התנהלות לקויה מבחינה תרבותית\דרך ארץ you name it

פורסם

מסכים לגמרי,מדובר על רכב חדש.

כשאישתי פגעה בפגוש במיצובישי בת שנתיים מאבן נמוכה,וגרמה למעיכה עם קרע,לא חשבתי פעמיים,שילמתי 1900 שקל על פגוש חדש.

פורסם

הסיכוי להיפגעות של רכב בפריפריה קטן מאשר רכב שנע בכבישי המרכז ובמגרשי החניה הצפופים.

ועדיין מבאס מהתחת.

דרך אגב ולשאלתך בהודעת הפתיחה

מבחינה חוקית זאת מוגדרת תאונת פגע וברח. רק המשטרה לא מטפלת בתלונות על מקרים חמורים מאלה.

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תאונת דרכים שתוצאתה נזק לרכב אחר או לרכוש אחר

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

145. (א) נוהג רכב המעורב בתאונה או בפגיעה ברכב אחר, או ברכוש אחר, שאינו רכב, הנמצא על הדרך או סמוך לה, ונגרם נזק לרכב האחר או לרכוש האמור בלבד, ימסור בו במקום לנוהג הרכב האחר או לבעל הרכוש או לממונה עליו או לשוטר שהזדמן למקום את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה שלו ואת מספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, וכן את מספר תעודת הביטוח ושם החברה המבטחת, ויציג לפי דרישתם את התעודות האמורות ואת רשיון הרכב וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם.

(ב) אם כלי הרכב המעורבים בתאונה או בפגיעה והעומדים במקום אירועה גורמים או עלולים לגרום הפרעה לתנועה, יפנו נוהגיהם את הכביש לתנועה חפשית ומיד לאחר מכן ימלאו אחר האמור בתקנת משנה (א).

(ג) היה הרכב האחר שניזוק עומד ללא השגחה, או שבעל הרכוש או הממונה עליו לא היה במקום –

(1) ישאיר נוהג הרכב המעורב בתאונה או בפגיעה הודעה בכתב על גבי הרכב שניזוק, במקום בולט לעין, ובמידת האפשר יעשה כן גם לגבי רכוש שניזוק, ובה יפרט את הפרטים הנזכרים בתקנת משנה (א);

(2) יודיע הנוהג ברכב תוך 24 שעות ממועד קרות התאונה לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה או הפגיעה על אירועה ויפרט שמו ומענו, זולת אם מסר את הפרטים לשוטר שנזדמן במקום ושמו או מספרו של השוטר ידועים לו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצער שזה המצב בארץ.

על דלתות הרכב הדבקתי פלסטיקים גמישים שאמורים להגן על הדלתות בתקווה שזה יועיל במידה כלשהי.

פורסם

אם קיבלת אחריות מורחבת לשנתיים נוספות על גיר ומנוע שנים 4/5.

שים לב שהתנאים הם שכל הטיפולים (כולל פחוחות וצבע) יבוצעו במרכז השירות שמכר לך את הרכב.

יודע שזה נשמע מצחיק ומקומם אבל זה מה שכתוב....

יותר מזה ...

אם קיבלת בטיפול הראשון והשני 100% הנחה לעלות העבודה כתוב שם שזה בתנאים של האחריות המורחבת..

פורסם (נערך)

אכן קבלתי הרחבת אחריות ושני טיפולים ראשונים ללא עלות עבודה.

עדיין לא פתחתי את ספר הרכב וכל המסמכים שקבלתי עם הרכב.

השריטה הורידה לי את החשק.

מקווה שההרגשה וההשלכות שלה יחלפו בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

פורסם

השריטה הזו היא גועל נפש, גם לי דפקו ככה רכב עם 1036 ק"מ על השעון וברחו - תיקנתי במוסך של בן דוד שלי ונתתי לו 300 ש"ח.

תקן את הרכב ותתחדש! צובעים רק את הפינה ולא את כל המגן.

• תוכן חדש...