Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 סי סי - ארבעה או חמישה מושבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם

בפז'ו 206 קופה קבריולט, יש ארבעה או חמישה מושבים? כי ממה שאני ראיתי יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה, אם אתה יכול לקרוא ל-2 מאחורה מושבים (ביצים מהסופר אתה לא יכול לשים שם), כי במוטוקאר (אתר די תמוה עם נתונים לא מדוייקים), רשום שיש שמה 5 מקומות סה"כ, אז רק בשביל הסקרנות ארבעה או חמישה?!

אגב, אם כבר במקומות ישיבה עסקינן, אתר מוטוקאר טוען גם שבלנד קרוזר, כל לנד קרוזר ארוכה, יש בו שמונה מושבים, הגיוני?!?!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

למיטב ידיעתי, בלנד קרוזר ארוכה יש 7 מושבים לא 8. חוץ, מדגם אחד "זול" שנמכר ב-247000 ש"ח והוא עם 5 מושבים בלבד (דיווח של מוטוקאר).

בקשר ל-206, אין לי מושג.

שבוע טוב,

צבי.

פורסם

לסידור כזה מקובל לקרוא 2+2 ולא 4!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז ככה:

ברישיון רכב כתוב שמותר להסיע 4 אנשים

בתכלס רק אם אתה חביב תאילנדיות תוכל להעמיס שתיים מאחורה ותצטרך לשבת כמעט על ההגה

אבל מה שטוב זה שעל המושבים האחורייים תוכל להעמיס תיקים גדולים לדוגמא אם תרצה לרדת לאילת ולפתוח את הגג (לא לא אל תבנה על החלל שנשאר אחרי פתיחת הגג גם אם תרצה לשים שם DVD כדאי שהוא יהיה SLIM)

אהה אגב אילת אני ואחי ירדנו לאילת עם תיקים גדולים ובדרך חזרה העמסנו טרמפיסטית שאומנם שכבה על התיקים לרוחב והרגליים שלה היו תלויות באוויר והסתירו לי את כל מה שאני אמור לראות במראה אך הוכחנו שאם רוצים (ואחי ממש מתעקש....) אפשר לנסוע גם שלושה ברכב............

• תוכן חדש...