Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב ראשון ידני סופרמיני/משפחתית ב20 אלף.

שנתון 2008+

חסכוני

אפשרות להכניס רמקולים / AUX (לא יודע אם יש בכל רכב, פחות מבין)

אמין

אם אפשר להכניס שייראה טוב (לצעיר)

תודה

פורסם

חריגה קלה תשיג לך רנו קליאו III ידנית 2011, סקודה פאביה או סיאט איביזה ידניות. לדעתי אלו האופציות העדיפות בתקציב שלך לסופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם אפשר לשאול למה משפחתית?

לא כל כך חשוב, מה שיהיה יותר משתלם וטוב.

חריגה קלה תשיג לך רנו קליאו III ידנית 2011, סקודה פאביה או סיאט איביזה ידניות. לדעתי אלו האופציות העדיפות בתקציב שלך לסופר מיני.

אני מחפש רכב לשנה ואז למכור ולקנות משהו יקר יותר

פורסם

אם צרפתית לא מפריעה לך,

קח את הסיטרואן C4 שלי, אני מוכר אותה במחיר שפל כיוון שצריך לבצע קצת קוסמטיקה מחוץ לרכב, וישאר לך כסף לביטוח, לא חושב שצריך יישור קו כי נעשה בנובמבר טיפול ע"י אסף, מה שלפני הטיפול, בוצעו החלפת רצועת טיימינג, ושסתומי גיר ושמן גיר, בעקבות בעיה בגיר, ופתרו אותה סוף כל סוף, לאחר הטיפול של אסף, צמיגים הוחלפו כולם ברביעיית Falken ZE914, ק"מ נוכחי : 182 או 183 אלף.

אם מעוניין, שלח בפרטי הודעה, ומשם נתקדם.

• תוכן חדש...