Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני קצת כיפי 20+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

עקב תפנית לא צפויה אני מחפש כרגע רכב קטן וחמוד עדיף שיהיה גם קצת מהנה לנהיגה באיזור ה 20-25 עם העדפה לפחות.

מדובר ברכב זמני , שיחזיק אותי שנה - שנתיים ואז נעבור למשהו ספורטיבי בתקציב גבוה משמעותית , אבל עד אז אני זקוק לניידות.

חיסכון בדלק לא כל כך מעניין , אני גם ככה לא נוסע המון. שיהיה קטן אמין בטיחותי יחסית, וכיפי. בכיפי זה יכול להיות קצת כח , או התנהגות טובה , לא פחות מ2007.

אופציות ששקלתי בינתיים הם C2\C4 VTS , בראבו ידנית בלבד.

בראבו \C4 גודל מקסימאלי.

פתוח לעוד אופציות כמובן אם למישהו יש רעיון.

האם כל זה ראלי? או שעדיף סתם משהו פשוט וסולידי כמו לא יודע I10 דור ראשון .

תאכלס אני יכול להרים תקציב גבוה יותר , אבל זה כבר משהו ל 3-4 שנים וזה לרוב יהיה פשרה...

תודה רבה על העזרה מראש .

איתי

פורסם (נערך)

הייתי בודק את טיוטה יאריס ts.אבל היא תהיה ישנה מאשר 2007.

בתקציב כזה האמת הייתי מחפש משהו פשוט ואז מתקדם לספורטיבית טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי C2 VTS ,אני מאוד מרוצה ,רכב מאוד מהנה לנהיגה,

סה"כ לרכב יש כוח מספק(לי אישית),אחיזה והתנהגות

לפני זה היה לי 206XS רכב גם מאוד מהנה לנהיגה,וההיתי מאוד מרוצה גם ממנו

פורסם

דיברתי עם אנשים שיש להם קליאו ספורט דור שני\ראשון

הבנתי שהיא לא מתמודדת טוב עם נסיעות דיילי , בעיקר בתל אביב ששם ,שם אני גר ועובד.

היא מצריכה המון התעסקות. ויאריס TS כן קצת ישנה...

מה היית לוקח יולי?

ובקשר ל VTS , איך היא כרכב יום יומי ?, ואיך היא לאנשים קצת גבוהים , ואם הם רוצים לקחת עוד אנשים גם במושבים האחוריים?

פורסם

הוא מצויין ונוח ביום יום,אבל לא בולם טוב כבישים משובשים,במושבים הקדמיים יש מקום גם לאנשים גבוהים

,במושב האחורי אין הרבה מקום,וכדי שאנשים ישבו מאחורה,צריך שמי שמקדימה היה מיתחשב

,מאחורי אנשים גבוהים לא היה ניתן לשבת מאחורה ,אלה אם כן זה ילד קטן

• תוכן חדש...