Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט לאון 2014 דגם סטייל.

בכול שטיפה אני לא מצליח לנקות בצורה טובה את הגריל התחתון (זה שמתחת למספר) ובנוסף לא ליישם בצורה טובה חומר לפלסטיק בשביל ההברקה.

האם יש לכם שיטה איך לנקות וליישם חומרים בגריל בצורה טובה?

Grille-Leon-3.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תשתמש במברשות כאלו

https://www.aliexpress.com/item/5-Pack-NO-LOGO-Vehicle-Cleaning-Tools-Wheel-Nuts-Rims-Hub-Plug-Panel-Handle-Car-Detailing/32674029162.html?spm=2114.13010208.99999999.264.oboFam

כחלק מהשטיפה שלך, במקרים נואשים אפשר גם APC במקום הנוזל שטיפה, אבל לרוב לא צריך.

היישום חומר אחר כך מצריך קצת מחשבה, באיזה חומר אתה משתמש? יש מצב שהייתי מבצע את אותה פעולה של ריסוס חומר ומעבר עם מברשת (רק עם מברשת נקייה כמובן).

פורסם

אני משתמש במברשת

http://www.cleanyourcar.co.uk/wheels-and-tyres/valet-pro-inch-round-wheel-brush/prod_973.html

הבעיה שמרוב שהפתחים בגריל צרים לא ניתן להגיע לתוצאה טובה בניקוי עם המברשת.

לגבי החומר אני משתמש בג'ל הברקה לגומי ופלסטיק של אופטימום לחלקים חיצוניים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

מחזק את החבר׳ה מעליי, אצלי אותה בעיה באיביזה עם הגריל התחתון

לגביי ניקוי אין ברירה ולעבור עם מברשת בכל חור.

לגבי חידוש הפלסטיק צריך להשתמש בחומר שאפשר לרסס, אני משתמש בזה ואחרי זה עובר עם מברשת כי מצטבר הרבה חומר בשקעים.

חבל שאין בארץ חומר איכותי שמגיע בארוסול (כמו Black on Black של CG), גם אי אפשר להזמין מחו״ל, אלא אם כן מישהו מכיר שיש משהו?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

בגדול אני משתמש באופטיבונד/פירל שאפשר לדלל אותם במים,שם אותם בשפריצר קטן מרסס וממתין מס' דקות אחרי זה עובר על המקומות האלה עם מברשת, לפיניש בלי שאריות חומר אפשר להשתמש בקומפרסור\ספרי אויר\מפוח.

לגבי ניקיון אין מנוס מלהשתמש במברשות.

פורסם
אני משתמש במברשת

http://www.cleanyourcar.co.uk/wheels-and-tyres/valet-pro-inch-round-wheel-brush/prod_973.html

הבעיה שמרוב שהפתחים בגריל צרים לא ניתן להגיע לתוצאה טובה בניקוי עם המברשת.

לגבי החומר אני משתמש בג'ל הברקה לגומי ופלסטיק של אופטימום לחלקים חיצוניים.

אם אתה מתכוון לאופטיבונד אז זה מעולה כי אפשר לדלל אותו עם מים ואז להכניס למרסס, זה עובד ממש טוב.

לגבי הנקיון עצמו, אני הייתי מנסה מברשות אחרות, אם גם זה משום מה לא מצליח לך, אפשר להגזים קצת ולנקות את זה עם

גרניק אבל חשוב לפני כן לאטום את הרדיאטור מאחור וכו', זה קצת מסובך ולא הייתי ממליץ.

פורסם

^^שאלה, למה לאטום את הרדיאטור מאחורה?! אני שוטף פעמים רבות עם גרניק של שטיפות רכב או גרניק ביתי של "160 באר" ואיני רואה שום בעיה( פעם בחודש אני גם עובר על הרדיאטור עצמו עם גרניק כדי להוריד את כל הסחלה שנדבק עליו)

ככה כבר מעל לשנה והכל טפוטפוטפו תקין(מאזדה 3 2010)

פורסם

אם אתה עושה את זה כחלק משטיפה לא יקרה כלום כנראה, אבל אם אתה לוקח גרניק ועומד ממש על הגריל עם לחץ מים גבוה אתה יכול להגיע להרבה מקומות בתא מנוע שלא צריכים לקבל מים, בטח שלא בלחץ, לא הייתי עושה את זה.

פורסם

איני רואה בעיה מסויימת כל עוד אין מים בהגזמה שיגיעו לאזור הפלאגים/סלילים ומחשב רכב(צריך להיות יצירתי כדי לעשות את זה בזמן שטיפה נורמטיבית) אני פעם בחודש/חודשיים עושה ויש לרדיאטור, נראה כי לא נגרם נזק או משהו...

אבל טוב להזהר בכל מקרה

פורסם

אין לך מה לפחד מהמים,זה בנוי לעמוד בחורף אירופאי.

ממליף לך למרוח ציפוי לפלסטיק,זה מחזיק חודשים במראה והגנה על הפלסטיק ודוחה לכלוך לעומת חלק מהחומרים לפלסטיק שדווקא מושכים לכלוך{בעיקר מבוססי סיליקון}.

פורסם

אם אתה מתכוון לאופטיבונד אז זה מעולה כי אפשר לדלל אותו עם מים ואז להכניס למרסס, זה עובד ממש טוב.

כן אני משתמש באופטיבונד, לא ידעתי שאפשר לדלל אותו.

על לי רעיון לנקות עם מברשת מקירופייבר של סונקס http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-SONAX.html

נזכרתי שיש לי אחת כזאת והיא יחסית דקה, אני אנסה בשטיפה הבאה.

• תוכן חדש...