Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1 2013, התקדמות בשנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ברשותי סיטרואן C1 שנת 2013, רובטית,

לאחרונה ראיתי את המבצע על ה-C1 2017, החדשה,

מזה זמן שאני מעוניין לשדרג את הרכב לרכב "חדש" או "גדול יותר".

בהתחלה חשבתי לרכוש רכב "גדול" יותר עם מנוע קצת יותר נמרץ, אך חשבתי על היבט הדלק.

הייתי מעוניין לשמוע ממכם,

האם טרייד-אין ותשלום חודשי הוא דבר שכדאי לעשות על מנת להתקדם בשנתון?

הייתי מעוניין לרכוש את ה-C1 הכי מפוארת, מה שיתן לי גם קצת "גאדגטים" דבר שחסר לי מאוד ברכב העכשווי שלי.

פרטים על הרכב שלי,

שנת 2013.

עם 95K.

יוצא ליסינג,

יד שנייה.

או שמא באפשרותי לעשות טרייד אין על רכב בנפח גדול יותר,

אשמח להמלצות על רכבים שעומדים ברשותי בתקציב של הרכב שלי (כמובן שאני מוכן לבצע תשלום חודשי, אך אם זה רכב יד 2 אז לא בהחזר חודשי גבוה ותקופה ארוכה).

אשמח טיפה לסדר את הראש ולשמוע עצות ממכם,

תודה,

אביב.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

בטרייד יורידו לך הרבה על כאלה נותנים כמו ליסינג, וקמ גדול,תקבל מהם הצעה אבל לדעתי לבד יהיה עדיף.

בדקת מה המחירון משקולל של הרכב שלך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מודע למחיר של הרכב שלך?

בהתחשב בנתונים (ליסינג, ק"מ גבוה) - בשוק החופשי ספק אם תקבל מעל 30.

תתחשב בזה שאתה הולך לקבל הצעה לטרייד.

פורסם

תבדוק כמה אתה יכול לקבל על הרכב שלך, וכשתישאר עם הפער בין זה לבין הרכב החדש תקבל את ההחלטה (בהתחשב במשתנים הפיננסים שלך) האם התמורה מצדיקה את ההשקעה (מאוד אינדיבידואלי, יש אנשים שיעדיפו לשלם סכום חודשי בשביל להשתדרג ולקבל מותרות שלא קיימות להם ברכב, אחרים יעדיפו לנתב את הכסף למקומות אחרים בהנחה והרכב שברשותם עדיין תקין) .

פורסם

^מחזק, לא שאני מכיר את החדשה אבל אני אישית בתור בעלים של רכב דומה הייתי מתקדם כבר נניח ל- I10/ספארק או כל רכב אחר עם תיבה רציפה/פלנטרית/כפולת מצמדית.

פורסם

יש הבדלים גדולים מאוד בעיצוב בין החדש לישן, אני מבין למה הבנאדם מעוניין להתקדם.

כדי לחשב מה תהייה עלות המעבר - תחליט מה אתה רוצה לקנות קודם כל. האם אתה קונה חדש לגמרי, האם אתה קונה מאדם פרטי וכו'.

אח"כ תבדוק מי מוכר רכב מאותו שנתון כמו שלך, במחיר הכי נמוך בלוח - ומזה תוריד 500 ש"ח. זה המחיר הריאלי של הרכב שלך, גם אם הרכב שנמכר במחיר הכי זול, משמעותית יותר גרוע משלך (נגיד עם יותר ק"מ).

ההפרש בין המחירים הללו, הוא מה שתצטרך להוסיף. תחלק ב-60 ותדע כמה יהיה ההחזר החודשי שלך לטובת ההחלפה הזו.

אם הסכום שווה, לך על זה. אם לא, תמשיך ליהנות ממה שיש לך.

פורסם

למה לא הדגם המאובזר של ה108 עם מנוע 1.2? אם יש לך רישיון לגיר ידני זה פתרון טוב, תרוויח את האבזור שאתה רוצה ותקבל מנוע נמרץ יותר מזה שיש לך כרגע בC1.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה בדיוק יש בחדש שאין בישן?

מושבים נוחים יותר,בידוד טוב יותר ואיבזור הרבה יותר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...