Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי אחורי לנייד של xiaomi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כיסוי איכותי לדגם redmi 3 s ואני מתקשה בזה. הרשת מלאה בכל מיני כיסויים שאין לי לגביהם מידע מדויק. ליצרנים הגדולים (otter וכו') לא ראיתי שיש בכלל מה להציע ליצרן הזה.

אם פשוט אין משהו ספציפי, אז אבקש לדעת מאיזה חומר יהיה עדיף שהכיסוי יהיה עשוי.

פורסם

גם אני וגם הבן האמצעי שלי משתמשים במגינים של ipaky למכשירי ה-Mi4C שלנו. ספגו יפה לא מעט נפילות. יש מגינים דומים (וגם קצת יותר מפוארים) גם לרדמי שלך.

נקודת החולשה אצלי היה מגן מסך זול מזכוכית שנסדק בהדרגה, הוחלף לאחרונה באחד איכותי של נילקין. יתכן שמגן המסך היה אחראי לחלק מההפעלות הלא רצויות של המכשיר, אם כי בהחלט לא לכולן.

מכל מקום - חפש בעליאקספרס. תמצא אלפי הצעות, מן הסתם אחדת מהן יתאימו לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...