Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש סופרמיני ידנית בתקציב של 40 אלף גג, עם עדיפות לאחת עם זיקה להנאה מנהיגה.

רוב הזמן נסיעות מהבית לאוניברסיטה וחזרה ,פעם ב אולי איזה טיול.

את הסוויפט פסלתי כי אני לא מתחבר למראה.

את הפיאסטה פסלתי מאחר ועשיתי נסיעת מבחן ותודות לקמצנות של דלק ,אין כוונון גובה למושב , ובעקבות תנוחת ישיבה לא טובה יצאתי עם כאבי גב.

ה208 עם יותר כוח , נוחה יותר ומאובזרת יותר , קצת פחות מתנהגת אבל עדיין התחברתי.

קליאו 0.9 גבולית בתקציב הזה, פנים פלסטיקי מעצבן ושיכוך קשיח יחסית.

יש גם את האופציה הנדירה של הפונטו איבו 105 כ"ס , אבל יצא לי לקרוא יותר מדיי תלונות על המולטיאייר , מה שהוריד אותי ממנה.

אשמח לדעתכם ולהצעות נוספות.

פורסם (נערך)

בדקת את האיביזה או פאביה?

בתקציב שלך כמעט ניתן לחפש את ה1.6

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ב40 אלף יש החלופות הרבה יותר מודרניות מסיריון.

כמו כן הוא רוצה ידני,הסיריון הגיעה רק אוטומטית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא פסל כמעט את כל האופציות ה"מהנות" בדרך זו או אחרת לנהיגה, מה שנשאר זה יפניות אמינות או קוראניות,

יונדאי I20 ידנית חסכונית ואמינה.

פורסם

יש מצב שמאזדה 2 (אוטומטית אבל כיפית)תתן לך שלדה חביבה ואמינות טובה,אלה אם כן המנוע

צמא לטעמך מדי.

סיטרואן DS3 ידנית.

מיני קופר ישנה.

או פיאט בראבו רובוטית.

פורסם (נערך)
הוא פסל כמעט את כל האופציות ה"מהנות" בדרך זו או אחרת לנהיגה, מה שנשאר זה יפניות אמינות או קוראניות,

יונדאי I20 ידנית חסכונית ואמינה.

לא פסלתי לא את הקליאו ולא את ה208.

את הI20 אמנם לא ניסיתי , לא מקבלת תשבוחות על הצד הדינמי , ומניסיון עם יונדאי אחרות יש להן הגה ממש אילם אפילו ביחס לחשמליים שאני ממש לא סבלתי.

על הDS3 חשבתי , אני שוקל את העניין למרות שגם לה יש מנוע רגיש כמו בפיאט.

לא סתם רשמתי ידני בכותרת, נמאס לי כבר ממכוניות אוטומטיות שמכתיבות לי איך לנסוע, אם זה גיר אוטומט רגיל או רובוטי חד מצמדי שהצלחתי להתרגל אליו, פשוט נמאס לי כבר מאוטומט ולא מעוניין בו בכלל אם זה לא מובן מהכותרת.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

מקפיץ

הלכתי לראות 208 2014, עם 48 אלף ק"מ בסוכנות של רשת גדולה.

זו הבדיקה , המכון הכי מומלץ בפורום באזור הזה(ואין הרבה באזור הזה ) ,אבל כנראה שהייתי צריך ללכת לאחד אחר כי הוא דיי קרוב למגרש ויש היכרות בין צוות המכון לצוות המגרש.

בדיקה.jpg

כמו הרכב עם שפשופים מבחוץ שפחות מפריעים לי , אבל יש עיוות מעל בית הגלגל השמאלי(בתמונה, רואים שהוא קצת בולט מעל הגלגל ) שדיי הפריע לי.

הפאנל נהיה גלי במקום ישר וכשניסיתי להתמקח על זה אמרו לי שלא כדאי לתקן כי יצטרכו לצבוע( וכבר צבעו איזה קילוף שהיה על האוטו הזה, ראיתי). אולי אפשרי ליישר את זה עם PDR?

והשאלה הכי חשובה , יש טעם ולנסות להתמקח על המחיר או שעדיף כבר לדלג על הרכב הזה.

16667412_10211853060784539_1206733062_o.jpg16667969_10211853060224525_1010598866_o.jpg

בדיקה.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לא רשמת כאן על איזה מחיר מדובר, ואיזו רמת גימור אתה מחפש.

לדעתי עדיף לך למתוח מעט את התקציב (או להתפשר על ק"מ ושנתון) ולמצוא 208 שמורה ממוכר פרטי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...