Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האלן

שלום בזמן האחרון שמתי לב שנדלקה לי בלוח שעונים נורה של אור ברקס צד ימין לא תקין.

לא ייחסתי לזה חשיבות כ"כ ואמרתי בהזדמנות נחליף את הנורה , אבל עם הזמן שכחתי מזה , למה ? הנורת התראה בלוח שעונים לא היית נדלקת תמיד , היא היית נדלקת לאחר נסיעה של כמה דק' או לא נדלקת כלל..

החלטתי לבדוק את זה.

אז ככה.

כשאין התראה בלוח שעונים על אור ברקס לא תקין - בדקתי וראיתי ששני האורות ברקס דולקים באופן שווה.

תמונה להמחשה

1.jpg

כשיש התראה בלוח שעונים (אם זה באמצע נהיגה או כשהרכב עומד) הנורת ברקס צד ימין לא עובדת.

אך לא כולה , רק חצי הכי שמאלי שלה , תמונה להמחשה

2.jpg

3.jpg

הנורת התראה בלוח שעונים

5.jpg

בנוסף , כשהנורת התראה בלוח שעונים דולקת , כשאני מפעיל איתות ימין (רק הימיני , השמאלי רגיל) הוא מהבהב מהר בלוח שעונים , יצאתי לבדוק מחוץ לרכב וראיתי שכל אורות האיתות של צד ימין עובדות ללא שום בעיה.

אבל בלוח שעונים היא מהבהבת מהר.

אני מניח שהבעיה כאן לא בנורה שרופה או משהו כזה.

וזה דיי מוזר שזה קורה רק לפעמים ובזמן האחרון זה התחיל בתדירות דיי גבוהה.

מישהו יכול לתת לי לדעת מה כדאי לי לעשות או לפחות לנסות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?

מהיכן זה נובע ?

יש לציין גם כשאני מכבה את הרכב ומניע מחדש , הנורה שוב נעלמת לזמן מה..

תוה!

עריכה אחרונה על ידי PRONATI
פורסם

בשלב ראשון לבדיקה ככל שאינך יודע לבצע בדיקה מקצועית ומדידות מתח בזמן אמת פעל כדלקמן:

החלף את נורת אור הבלם שלעיתים אינה דולקת.

כמו כן,

יש לבדוק שהמגעים בין הלוח של בית הנורה ובין צמת החשמל המתחברת ללוח זה, תקינים ואין מגע שרוף.

לצורך כך יש לנתק את המחבר החשמלי מלוח בית הנורות ולראות האם יש סימנים שחורים או סימנים בצבע כחול כהה.

בנוסף, לבדוק שאין בעיית קורוזיה שנוצרה מחדירת מיים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז מצאתי פיתרון לתקלה הזאת באינטרנט ע"י מדריך ביוטיוב

להלן כאן

מכיוון שאיני כ"כ מבין מה לעשות ואיך לעשות את זה , האם מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בפשטות יותר מכל ההסבר שהוא נתן ?

או לחלופין יש מישהו שמוכן לעשות לי את זה מאזור המרכז תמורת תשלום כמובן ?

• תוכן חדש...