Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 3 2011(ספיריט אם זה רלוונטי)ולאחרונה התחילו רעידות מהמושב הסמוך לנהג(בעיקר בעמידה)-נראה כאילו בעיקר ממשענת הראש.

בגלל שכבר נתקלתי בכמה ריקולים לרכב הנ"ל(החלפת פנסים,החלפת דשבורד מתנפח)אשמח לדעת אם זו בעיה מוכרת ברכב ,ובמידה וכן האם מאזדה מכירים בבעיה הזו גם כן כמחלת ילדות?

תודה מראש לעוזרים:)

פורסם

מה הכוונה רעידות?! הכסא רוטט וממש רואים את זה?

עם במגע פיזי הכיסא מרגיש לא משוחרר(ומרכיביו שנראים לעין) הייתי אולי חושב לבדוק תושבות מנוע(יתכן שמצבם לא הכי טוב ועוברות יותר רעידות לתא נוסעים)

פורסם

תודה על התשובה,

האמת שאני לא חושב שזה עניין של תושבת מנוע,

לפני כחודשיים האוטו היה רועד באמת בעמידה בD והחלפתי במורשה לתושבת חדשה מקורית.

כבר אין את הרעידות בהגה ושאר הדברים שאז הייתי מרגיש אלא רק מהמושב שליד הנהג-לדעתי המשענת ראש קצת משוחררת למרות שזה תפוס טוב בכיוונון גובה ולא על "אופציית ביניים".

• תוכן חדש...