Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט 2008 לפני טיפול 150K

פניתי ל4 מוסכים להצעות מחיר .. המחירים נעים בין 650 - 1000 ש"ח (כולל מע"מ).

הטיפול כולל : שמן מנוע, מסנן שמן, מי קרור, מסנן אוויר ושמן גיר

האם יש "חליפיים" ברכיבים הנ"ל שעלולים לסכן את הרכב ?

במידה והמחירים הגבוהים כוללים רק שמנים וחלפים מקוריים האם שווה להשקיע וללכת על המוסכים היקרים יותר או שזה חסר כל משמעות ושמן שמומלץ ע"י היצרן שווה בערכו לשמן הזול יותר ?

פורסם

אם אינך מתעקש ללכת למוסך לדעתי תוכל לקבל מחיר עדיף בהזמנה של הנדרש מJUSTMOTOR ועזרה מחברי הכנופייה.

כמו כן תוכל לרכוש לדעתי מקורי מאבי (JUSTMOTOR) במחיר עדיף, לגבי עבודה של החבר'ה תאמין לי הם עדיפים, עושים הכל צ'יק צ'אק מול העיניים שלך בלי לסבן לך את העיניים.

תחכה שיצרפו לך דף מאוטודאטא

פורסם (נערך)

בהמשך לבחור שמעליי, קח דף מאוטודאטה:

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oS3dnN1plektyWDg/view?usp=sharing

תזמין הכל מאבי:

-פילטר שמן מקורי

-שמן גיר 4 בקבוקים שמן שעומד בתקן 3317 כמו זה למשל:

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D--bg-universal-synthetic-atf-946ml

-נוזל קירור איכותי כלשהו, כמו ZEREX ASIAN אדום למשל.

-פילטר אוויר מקורי או חליפי איכותי.

-שמן מנוע 5W30 יורול PLX

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

asafasaf

אין לי נסיון או מקום לבצע את הטיפול בעצמי, כך שלהזמין מאיביי לא על הפרק כרגע...

נכנסתי לדף מאוטודאטה ששלחת: נראה שבעצם אין שמנים ספציפים מומלצים על ידי היצרן אלא יותר SPEC של המאפיינים והתקנים בהם הם צריכים לעמוד.

אם כך, מה כבר יכולים לשים לי במוסך אם אין משהו ספציפי מומלץ ?

פורסם
asafasaf

אין לי נסיון או מקום לבצע את הטיפול בעצמי, כך שלהזמין מאיביי לא על הפרק כרגע...

נכנסתי לדף מאוטודאטה ששלחת: נראה שבעצם אין שמנים ספציפים מומלצים על ידי היצרן אלא יותר SPEC של המאפיינים והתקנים בהם הם צריכים לעמוד.

אם כך, מה כבר יכולים לשים לי במוסך אם אין משהו ספציפי מומלץ ?

כמו שאמרתי קודם לכן, ציינתי את השם של המקום ושל בעל העסק (אבי חלפים-JUSTMOTOR) פשוט תרכוש את הנדרש ואסף או אחד חברי הכנופיה יעשה לך את ההחלפה/טיפול. באמת שלא תתחרט על זה.

אגב אסף תהיה מוכן:wink: לא נשאר לי הרבה:-P:lol:

פורסם
כמו שאמרתי קודם לכן, ציינתי את השם של המקום ושל בעל העסק (אבי חלפים-JUSTMOTOR) פשוט תרכוש את הנדרש ואסף או אחד חברי הכנופיה יעשה לך את ההחלפה/טיפול. באמת שלא תתחרט על זה.

אגב אסף תהיה מוכן:wink: לא נשאר לי הרבה:-P:lol:

קצת לקח לי זמן לפענח את המלצתך .. מי זה אסף ? איזה כנופיה ? למה שארצה להסתבך עם כנופיות ?על מה מדובר בכלל ??

בסוף הצלחתי לפענח.. במילים פשוטות (ותקן אותי אם אני טועה) באבי חלפים שנקרא גם JUSTMOTOR ניתן גם לרכוש את החלפים / שמנים וגם לבצע את הטיפול עצמו..

פורסם

בעצם לא הבנתי .. אתה הכנופיה ואסף זה הבחור השני שגיב לי פה בשרשור ?

מבולבלים ? גם אנחנו ....

פורסם

כמעט, אסף זה הבחור שהגיב לך כאן (ASAFASAF), חברי הכנופיה(אסף בינהם) הם חבר'ה שגולשים כאן בפורום,בדיוק כמוני וכמוך, אך בנוסף לכך הם עוזרים לך לבצע טיפולים שוטפים ברכב, עוזרים באיבחון תקלות ופיתרון שלהם, מה דבר חשוב באותה מידה כמו הטיפול עצמו, הם לא מבקשים ממך דבר בתמורה חוץ מתודה(אין קאץ', חינם, אין כאסף)

• תוכן חדש...