Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 ו 2.0 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אלפא רומאו ולנצ'יה בלי מחלות?!

ידוע הרי שברכבים איטלקיים יש המון מחלות...

מה עם סיוויק TYPE-R שנת 2008-2009?

פורסם

אני ממש לא מנסה לבלבל, אני מקשיב לעצות של אנשים.

אני לא מליונר, לכן מנסה לשאול וללמוד כדי לא לקנות חתול בשק.

אני אכן נוטה לסיאט לאון כי היא במחיר הכי נגיש והכי קלה לחיזוק, רק ה"מחלות" מלחיצות קצת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתכם על סיאט לאון 1.8 שהוחלף מנוע בצ'מפיון וזאת כתוצאה באמת של הכשל במותחן טיימינג?

האם זה מתכון לבעיות לקנות רכב שהוחלף לו מנוע?

פורסם

לא מקור של בעיות,אך בקנייה של זו עולה חשד של שימוש מוגזם או לא נכון ברכב...

אולי לא בדקו אם חסר שמן וכאלה.

חשד,שלא טיפלו בזמן ועוד דוגמאות אחרות שהם מורידות חזק במחיר לטעמי האישי.

אני משתדל ומעדיף לשלם מחירון ולקבל רכב מצוין,לא טוב מאוד...מצוין.

חכה בסבלנות אני מציע.

פורסם

דווקה מנוע חדש זאת אופציות הטובה ביותר. מכיר רכבים מאוד מאוד שמורים שהוחלף להם מנוע עקב כשל מותחן. במקרה אחד תקלה קרתה פחות מחודש אחרי בדיקת מותחן ויזואלית דרך חלונית וגם בדיקה דרך VCDS.

פורסם

גם אם הוחלף למנוע חדש צריך לעשות אוברול למנוע, כפי שנרשם קודם לכן כתוצאה מאכילת שמן מוגזמת?

אגב, בעל הרכב אמר שגם במנוע המקורי הוא לעולם לא הוסיף שמן, שזה כבר מוזר כי כולם אומרים שהמנועים האלה צרכני שמן גדולים...

פורסם

רוב הסיכוים שמנוע חדש מגיע ללא בעיה של צריכת שמן, בוכנות ורינגים משופרים.

לרוב בעיית צריכת שמן מופיע באזור 100K ק"מ, לכן אם לבעלים נשבר מנוע אחרי 50 K ק"מ הוא באמת עוד לא חווה את הבעיה.

• תוכן חדש...