Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק פיוניר 760 אם פי...

האחוריים פיוניר 330 ואט 80 אר אם אס גודל 6 על 9 ...

הרכבתי לבד יש תמונות בלינק הזה החל מעמוד שני זה האחוריים....

תהנו ותנו חוות דעת אם מתחשק....:-D

www.asixdrs.pic.co.il

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אח שלי למה לא החלפת את הבד של הגמש

אני למשל החלפתי את זה אבל מזמן שמתי עור סקאי בטח אתה אומר לא נראה טוב אבל אצלי באוטו יש ריפוד של רפיד דמוי עור אז מתאים חבל על הזמן

מחפש אזעקת ביפר עם כמה שיותר תוספות

וגם סאב של רוקפורד

פורסם

תתחדש איש !

עבודה יפה [רק תסתיר את הרמקולים קצת הם קורצים מדי]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תראה מה חבר שלי עשה כדיי לחסות את הרמקולים

הוא לקח מגבת של הילדים הקטנים עם הציורים עליה וחיסה את הרמקולים

כן כן קצת מכוער אין מה לעשות אבל זה שווה

אנשים שיראו את המגבת לא יחשבו שיש לך שם איזה רמקולים משהו פצצה אלה סתם זרקו את המגבת המכוערת ההיא שמה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

ההיפך הוא הנכון.

גם חבר שלי עשה את זה עם מגבת של פוקימון וגם לו ניגנבו הרמקולים עם המגש בפגו 206.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עבודה יפה.

ידידי,אתה כבר מוזמן למלא את הפנס האחורי של המגש בסיליקון כי הוא יתחיל לזמר מאוד מהר...

אגב אתה הולך להתקין עוד משהו חוץ מהHU והרמקולים?

פורסם

תודה רבה על התגובות הבונות...

לא החלפתי את הבד השארתי את הקודם ויש לו אפילו חורים של גודל 5 ורבע וה6 על 9 נכנס בלחץ וטיפה מותח אותו... שומעים ממש מעולה אני לא רגיל אליהם איך לכוון כמה באס טרבל לחתוך אם בכלל כי המכשיר שלי זה אחד היותר ניתנים לכיוון אבל ברגע שמצליחים למצוא את הפלוסים של הרמקול אפשר להוציא

ה-מ-ו-ן-!!! מרמקול פשוט!!

השיטה עם המגברת עלובה ביותר כאילו הגנבים לא יודעים... מממ... מעניין מה יש שמה... חוץ מזה שזה סותם את כל הטוויטר וח-ב-ל!!

ידידי עם הרייסר המקבילה פירקתי את הפנס האחורי השימשה יש שמה רצועה של פח שהיא אמורה לזרוק את האור לכיוון המחזיר אור שלא יבלה בפלסטיק.. היא רועדת אבל שמתי ביינה לבין הפלסטיק רצועה של צמר סינטטי וזה פתר את הבעיה....

*** עצה שלי אם אתם רוצים לשומור על המערכות... קודם כל אל תהיו מושפעים ממהיר ועצבני ותשימו שבע אלף מדבקות על האוטו צאו מהסרט זה לא עושה את האוטו יותר מהיר... מדבקות של פיוניר וכו' על השמשה גם מיותר מאוד... הרעיון של הגריל חביב אבל רואים טוב מאוד שזה פיוניר.. והשיטה שלי היא בנוסף לכל אלא אם שמתם לב יש לי שלט של נהגת חדשה ולא נהג חדש ככה שה*** ***** שרואים נהגת "מה יכול להיות כבר"....

מממ... רק פרמייר 760 ופיוניר 330 מאחורה...

א. להחליף את החיווט המקורי לאחוריים בחיווט יותר אייכותי שהפלוס ומינוס יהיה ודאי (לא שעכשיו הוא שגוי)...

ב.לפני הרמקולים כל הזמן בכיתי שאין לי באס!! עכשיו התקנתי אני מתחיל לבכות שהם בולעים לי את הטרבל אז אני מוסף טווירים מקדימה :-D

ג. לדאוג לכיסויי נאות של האחוריים ואני ישים את הגריל הקודם המעפן של דייהו..

ד. לשגרג את הבניה מקדימה למשהו יותר אלגנטי ומעוצב.. מי שראה בתמונות שזה אפור מקדימה זה כבר לא ככה מזמן ... רציתי לעשות את זה בצבע של הדלת +- אבל זה יצא אפור עכבר מגעיל וזוועתי אז עטפתי את זה בבד אקוסטי שחור כמו הבד שעל הרמקול...

שיהיה לכם יום נפלא וסעו הבזהירות..

Asaf

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אחלה דרך !

גמני חיפשתי פתרון להתקנת הרמקולים החדשים שלי בסובארו (החלפתי מ6 וחצי ל9*6)

וזה מה שאני יעשה!

תודה ותתחדש!

• תוכן חדש...