Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איך אנחנו אוהבים אותן...חלקות או מגולחות?  

101 הצבעות

1. 1. איך אנחנו אוהבים אותן...חלקות או מגולחות?

• DEBADGED/ חלקות לגמרי
    • עם כל הסמלים המקוריים מהיצרן
    • עם הסמלים המקוריים רק אחרי שנצבעו בזהב (אם יש לך סיוויק)
    • עזובת'י באמשך'! אני בכלל מ"פול גז"!

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן זה אני בן "השובב הלא אחראי שיש לו יותר מידי ביטחון עצמי ולא מבין כלום בפיזיקה (תשאלו את שמר)"

והפעם אני תוקף אתכם בסקר, ואפילו מנצל את דעתכם האישית לשם התייעצות!

עקב פגיעה מאחורה והחלפת טמבון (לפני 3 חודשים), נסענו עם גב רכב נטול סמלים, חלק ויפהפה (לפי דעתי...)

אתמול אמא שלי החזירה את הסמלים וזה פשוט נראה שוב מעפאן כרגיל...

לאחר יזע דם דמעות ואלפי הסברים ש"אם ילד טיפש יעבור וחליט שבא לו על סמל, הוא ישאיר לך כמה שריטות נחמדות על האוטו", כלום לא עזר...

אני הצעתי לשים רק ת'שמל של טויוטה באמצע ותו לא.!

בכל אופן, מה דעתכם, לגלח או להשאיר עם המראה הטבעי...?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

לדעתי אם כבר אמא שלך שמה את הסמלים אז תשאיר אותם,אבל אם יגנבו אותם אז תחליק את הסימנים, לטויוטה מעט אחוזי גניבות של סמלים :wink: אז ככה שיש סיכוי טוב שהסמל ישאר

פורסם

הוסף סקר, ובא לציון גואל.

תהנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אוהב אותן חלקות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שכחת להוסיף לסקר אופציה של:

"לעשות להם רקע שחור כי זה "מדליק אחושרמוטה ומשפר את ההונדה סיויק המטורפת שלי בעוד 198 כ"ס...."

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
שכחת להוסיף לסקר אופציה של:

"לעשות להם רקע שחור כי זה "מדליק אחושרמוטה ומשפר את ההונדה סיויק המטורפת שלי בעוד 198 כ"ס...."

"דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם..." אולי...

אבל כאשר יש אוזניים ששומעות את זה, זה מאוד מזיק...

פורסם

למה אני מרגיש כאילו כל חברי הפורום תוקפים אותי??

שמא עלי לצאת בצעדי מחאה??

פורסם

התשובה תלויה במכונית. ישנן מכוניות שדווקא כן מתאים להם יותר להיות עם סמל (כמו למשל ה106 ראלי, שהמדבקות שלה נראות דיי נחמד), אולם ישנן מכוניות שעדיף להן ללא סמל.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
למה אני מרגיש כאילו כל חברי הפורום תוקפים אותי??

שמא עלי לצאת בצעדי מחאה??

חס וחלילה... זה רק שמר :wink:

והכל ברוח טובה, פשוט יש כאן יותר מדי סקרים על דברים קצת אחרים (מקררים וזה...)

פורסם

אחלה סקר!

או שלא....

בכל מקרה אני מעדיף אותן חלקות.

לא אוהב מכונית גרוזינית...

במקרה של האוטו שלי, רק להשאיר את סמלי ה"קופה" (שידעו שהוא אורגאוטאנגית), הייתי אפילו רוצה להחליק לו את כל הבגז' מאחור כמו שנהוג בחו"ל ולשים את המספר למטה והכל..., לצערי הכל זה כסף...

פורסם

ערב טוב ,

אני בחרתי בהחלקה , בלי סמלים.

שיש סמלים , יש דאגות :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אחלה סקר!

או שלא....

בכל מקרה אני מעדיף אותן חלקות.

לא אוהב מכונית גרוזינית...

במקרה של האוטו שלי, רק להשאיר את סמלי ה"קופה" (שידעו שהוא אורגאוטאנגית), הייתי אפילו רוצה להחליק לו את כל הבגז' מאחור כמו שנהוג בחו"ל ולשים את המספר למטה והכל..., לצערי הכל זה כסף...

שזה אומר??

פורסם
ערב טוב ,

אני בחרתי בהחלקה , בלי סמלים.

שיש סמלים , יש דאגות :?

לפי דעתי זה לא אמור להוות שיקול מרכזי (למרות שבארץ לצערנו זה כן מהווה)...

הרי אם הולכים לפי הגישה הזאת, אז בכלל להחזיק רכב זאת דאגה אחת גדולה (הרי למה להסתפק רק בסמלים, אפשר לדפוק את הג'אנטים, את הרדיו דיסק, בעצם עדיף כבר את הרכב עצמו..)

• תוכן חדש...