Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איך אנחנו אוהבים אותן...חלקות או מגולחות?  

101 הצבעות

1. 1. איך אנחנו אוהבים אותן...חלקות או מגולחות?

• DEBADGED/ חלקות לגמרי
    • עם כל הסמלים המקוריים מהיצרן
    • עם הסמלים המקוריים רק אחרי שנצבעו בזהב (אם יש לך סיוויק)
    • עזובת'י באמשך'! אני בכלל מ"פול גז"!

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה סקר!

או שלא....

בכל מקרה אני מעדיף אותן חלקות.

לא אוהב מכונית גרוזינית...

במקרה של האוטו שלי, רק להשאיר את סמלי ה"קופה" (שידעו שהוא אורגאוטאנגית), הייתי אפילו רוצה להחליק לו את כל הבגז' מאחור כמו שנהוג בחו"ל ולשים את המספר למטה והכל..., לצערי הכל זה כסף...

"ואף על פי כן נוע תנוע"

עובדה שבכל זאת בחרת להגיב בסקר הלא מוצלח הזה.

שלח לי ה"פ אם אתה רוצה שאני אמחק את בחירתך ואת הודעתך מהסקר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

:roll:

אוראנגאוטאנג זה סוג של קוף...

לא משנה :roll:

את זה אני יודע...

אבל זה לא מה שהיה רשום שם (אורגאוטאנגית):roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (שימו לב לאפקט של העיניים)...

פורסם
"ואף על פי כן נוע תנוע"

עובדה שבכל זאת בחרת להגיב בסקר הלא מוצלח הזה.

שלח לי ה"פ אם אתה רוצה שאני אמחק את בחירתך ואת הודעתך מהסקר.

קספר, אני צוחק, זה סתם ברוח ההתלוננות של האנשים על כל הסקרים שנעשים פה בצורה מרובה לאחרונה.

האמת אם אתה רוצה פרגון או דעת אמיתית, אני אוהב את הסקרים האלה, נותן קצת פלפל בפורום ולפעמים גם מצחיק. כל סקר מלמיליאן!

פורסם
קספר, אני צוחק, זה סתם ברוח ההתלוננות של האנשים על כל הסקרים שנעשים פה בצורה מרובה לאחרונה.

האמת אם אתה רוצה פרגון או דעת אמיתית, אני אוהב את הסקרים האלה, נותן קצת פלפל בפורום ולפעמים גם מצחיק. כל סקר מלמיליין!

מלמיליאן!

(זה שם של שחקן כדורגל, לא חבל סתם לעוות את השם?)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למה אתה מפליל?

תסתכל למעלה

בשביל אנשים כמוך יש ציטוטים ואותו אתה ממש לא יכול לשנות.

:-)

מכאן והלאה כדאי שנחזור לנושא המקורי של הסקר.

פורסם

לא בחרתי בכלום כי דעתי מאוד מגוונת .

יש רכבים שמאוד יפה להם רק סמל מאחורה ומיקדימה בלי שם דגם וכו'(מקובל ברכבי יוקרה)

לאומת זאת רכבי אספנות לדעתי צריכים את כל הסמלים והכתוביות.

ורכבים שמעוצבים בצורה מסויימת עדיף להם בלי(יש דוגמאות בפורום).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חלקות וצבעות, והכי חשוב שיהיה איפה לתפוס!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תלוי. ברכב בעל עיצוב שובה עין, אפשר לוותר על קשקשת שמפריעה לעין לעבור על הקוים של הרכב.

אבל אם מדובר ברכב אנונימי ויבשושי כמו קורולה לדוגמא, אז סמל דווקא יכול להוסיף איזו שהיא זהות ושונות. כמובן שאין אני רומז שרכב אנונימי ויבשושי כמו קורולה לדוגמא, ייראה טוב יותר עם נוצות וזיקוקים, אלא עם משהו תמים וקטן כמו סמל בלבד.

פורסם

לפי דעתי בלי סמל זה הכי יפה ..

אבל יש מכוניות שפשוט מכוערות בלי סמל !! לדוגמא המאזדה 6 ..

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...