Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 2007

בגלל הצמיגים האלה הייתי בטוח שהרכב שלי מתפרק

פשוט לא יאמן כמה צמיגים חרא יכולים לגרום לרכב להרגיש שהוא ממש מתפרק

כמה תופאות לוואי שהצמיגים האלה גרמו :

-רעידות מוגזמות של הרכב ושל ההגה (בוצע איזון כמה פעמים במקומות שונים)

-משיכה חזקה של ההגה לצד שמאל

-רעשים מהתלים

-רעשים בבלימה

-חוסר אחיזה

בגלל שכולם מהללים את הצמיגים האלה הייתי בטוח שהרכב שלי לא בסדר, בכלל לא קישרתי את זה לצמיגים.

להפתעתי כשהחלפתי את הצמיגים לפני חודשיים לטויו CF2

הכול פתאום הסתדר.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שההגה מרגיש מנותק מהכביש יכול להיות בגלל שהצמיגים חדשים והם צריכים "להשתפשף" קצת

רק אני בדעה הזאת ?

פורסם

לפני משהו כמו חצי שנה - שנה, רכשתי רביעיית פאלקן 914 הבנתי ש912 לא מיוצרים כבר זמן מה...

ובניגוד אלייך אני דווקא מאוד מרוצה מהם מבחינת אחיזה ברטוב ומרחק בלימה - אחת הרכישות היותר טובות שעשיתי.

קצת יותר רועשות מהecovision הסיני שהיה לי קודם, אבל אחיזה הרבה יותר טובה

פורסם

ה-912 כבר לא מיוצרים. מתי קנית אותם? מה היה תאריך הייצור שלהם?

אני נועל רביעיית 914 ומאוד מרוצה מהתמורה שהם נותנים ביחס למחיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

התחברתי שוב כדי לתת דעה עליהם,

אני נועל אותם מיולי 2014 ועד עכשיו והם בסך הכל בסדר.

החסרון הוא שהם קצת רועשים, אבל למידה 14 כמו אצלי המחיר שלהם היה ממש זול, בטח ביחס לזוג סיני ופה אתה מקבל מוצר מחברה יפנית עם שם עולמי.

לפי מה שאתה מספר , זה נראה כאילו שהצמיגים לא תקינים בעליל, אני רכשתי את הצמיגים האלו דאז עקב המלצות של אנשים מהפורום.

יחד עם זאת, הפנצ'רייה הקבועה שהיינו הולכים אליה כל השנים עם הטויוטה צחקו עליי שרכשתי את הפלאקן Z912 והתגובות היו דומות: צמיגים שנשחקים מהר ועוד כמה שטויות.

לא יודע אם זה נכון, העיקר שהמחיר היה זול למידה 14 והצמיג הוא יפני.

פורסם (נערך)

אני ממש לא רץ להאמין לפנצ׳ריות. רובם לא מבינים בפרמטרים של אחיזה ורעש.

ההגונים ידברו על שחיקה ומחיר. האחרים סתם ידחפו לך מה שהכי ריווחי להם.

הפאלקנים הם צמיגים שמציעים ביצועים מספיקים לרוב האנשים ובעלי תמורה טובה למחיר. אלו לא צמיגי על סופר ספורטיבים ואוחזים.

תמורה טובה למחיר סביר. זה הכל.

בגלל זה אנשים מרוצים מהם. הבעיה שלפעמים, פתאום מתחיל להתפתח איזה מיתוס/תופעת עדר ונוצרות ציפיות לא רלוונטיות.

בכל מקרה - בשום אופן אין תופעות כמו שחווה פותח השרשור שנסע ככל הנראה על צמיג פגום או ישן מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

חיפשתי אותם לפני 3 שנים ואמרו שאין כי זה מוחלף בדגם חדש . נסעתי חצי שנה על ה 914 והייתי מרוצה. כנראה נפלת על צמיגים עקומים.

פורסם

הרכב שלי, סובארו B4 נעל 912 שהגיעו מהבעלים הקודם והיו די שחוקים אבל עדיין עשו את העבודה. לא מזמן החלפתי ל-914 ואני מאוד מרוצה מהם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...